Įkraunama...
Įkraunama...

Finansinė svajonė

turim tokia svajone ir mes -savas namas..judam po truputi iki to.nors dar daug darbo ir laiko reikia,bet svarbiausia kad judam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gindrite @ 2009 04 06, 12:55)
turim tokia svajone ir mes -savas namas..judam po truputi iki to.nors dar daug darbo ir laiko reikia,bet svarbiausia kad judam mirksiukas.gif

Jūs jau statot ar dar tik pinigus kaupiat?

Atsakyti
pirmiausia sausiem isbrist is krizes mirksiukas.gif o paskui noretumem savu namu blush2.gif nediduko namuko pamiskyje.ir isigyto be paskoklos.kvaila svajone ar ne,bet kiek dziaugsmo sukeltu realybeje....
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 04 09, 15:52)
pirmiausia sausiem isbrist is krizes mirksiukas.gif o paskui noretumem savu namu blush2.gif nediduko namuko pamiskyje.ir isigyto be paskoklos.kvaila svajone ar ne,bet kiek dziaugsmo sukeltu realybeje....

Svajonių kvailų nebūna. Tik vienos būna paprastesnės, realesnė ir lengviau įgyvendinamos, o dėl kitų reikia labai atkakliai ir užsispyrusiai stengtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 04 09, 15:52)
Vienas mano pazistamas zmogus sakydavo, kad kiekviena svajone yra nepaprasto ir nepakartojamo kelio pradzia. Nes svajone keicia noras, o jam atsiradus aisku ir tikslas, ir priemones jam pasiekti. Svarbiausia siekti.
Man vis dar gaila namuko ant upes kranto uz kuri tevams mirus vaikai prase vos 10 tukstanciu litu. Nusiderejau iki 6 tukstanciu, bet vis tiek nesiryzau pirkti. Ten vien triju hektaru sklypas buvo keliskart daugiau vertas.
Atsirado kas nupirko, pasieme paskola, turi nerealia kaimo turizmo sodyba - tai buvo ju seimos svajone, ne mano. Gyvenimas visada nuveda ten kur norime, net jei kalbama apie finansines svajones smile.gif
Atsakyti
Pusę savo svajonės jau išpildžiau biggrin.gif , turiu namuką, kurio įsirengiau tik pirmą aukštą 4u.gif , dabar svajoju apie antrą, nes norisi ir sau miegamojo su apvalia blush2.gif lova, ir vaikui atskiro kambario... Tai įnirtingai stengiuosi tą svajonę įgivendinti iki rudens, po to vėl svajosiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 04 09, 21:28)
Vienas mano pazistamas zmogus sakydavo, kad kiekviena svajone yra nepaprasto ir nepakartojamo kelio pradzia. Nes svajone keicia noras, o jam atsiradus aisku ir tikslas, ir priemones jam pasiekti. Svarbiausia siekti.
Man vis dar gaila namuko ant upes kranto uz kuri tevams mirus vaikai prase vos 10 tukstanciu litu. Nusiderejau iki 6 tukstanciu, bet vis tiek nesiryzau pirkti. Ten vien triju hektaru sklypas buvo keliskart daugiau vertas.
Atsirado kas nupirko, pasieme paskola, turi nerealia kaimo turizmo sodyba - tai buvo ju seimos svajone, ne mano. Gyvenimas visada nuveda ten kur norime, net jei kalbama apie finansines svajones smile.gif

Man draugas, kai jis išvažiavo į Angliją dirbt, o aš likau Lietuvoje suskėlė, kad aš per mažai norėjau išvažiuot tai ir neišvažiavau. Kai dabar prisimenu situaciją, tai taip ir buvo. Nelabai aš tada norėjau važiuot. Išvažiavau kitą vasarą... biggrin.gif
Atsakyti
Ech.... gyvent iš procentų thumbup.gif . Tada tikrai neskaudės galvos dėl darbo ar sveikatos lygio palaikymo.
Atsakyti
svajone turiu.

kol kas jos visos issipilde (planuoju 3 metams i prieki rolleyes.gif )

bet..
visos su "siokiu tokiu" pavelavimu.

labai padeda mintis surasyti ant popieriaus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu svajonė- nedidelis namukas- taip- bet čia tik svajonė. Prie jos net per milimetrą nepajudėsim tolk kol aš nedirbu.
o svajonėse aš net įrengusi, apstačiusi jį. namukas nedidelis- pirmame aukšte 60 kv. m- didelė virtuvė ir 1 kambarys
2- aukšas pastogė su 3 nedideliais miegamaisuiais (nu žinot kai pastogė- nusimeta kvadratūroje kraštai stogo- gautūsi kažkur 2 kambariai po 12 kv.m kas liko jeim liktų mūsų tiedu vaikų. 4u.gif
Atsakyti
kaip nekeista - svajonu neturiu. visos suduzo dar pries krize.
na...gal svajone - gyventi atskirai, tureti savo buta ir remontuoti ir apstatyti ji pagal pacios norus.
Atsakyti
Uzrasyti svajone svarbu, bet taip pat labai svarbu garsiai pasakyti savo svajone. Jau keleta metu puoselejau svajone kada nors pasisamdyti ateinancia namu tvarkytoja. Is pradziu vyras pirsta prie galvos sukiojo fool.gif, o dabar pats man laikrasciu skelbimus rodo ir klausia kodel dar niekam nepaskambinau. Kazkaip pamazu pamazu mano svajone issikristalizavo i labai konkretu dalyka: tiksliai zinau ko noriu, kiek tai kainuos, kaip atrodys seimos biudzetas su papildomom islaidom. Ziurek, po kokiu puses metu jeigu nieko nenumatyto nenutiks, galesiu padeti pauksciuka ties sita svajone ir vaziuoti toliau thumbup.gif
Atsakyti