Įkraunama...
Įkraunama...

Ar įmanoma katiną išmokyt naudotis žmonių unitazu?

pabandziau aš ta dėžutę kelt ant tualeto kelissyk,tai žiuri i mane savo akim kaip sagutėm bigsmile.gif ir nesupranta ko aš čia noriu iš jos doh.gif
panašu, kad čia ilgiau trunkanti dresūra nei maniau... g.gif
Atsakyti
mūsiškė jau buvo beveik išmokyta, bet netyčia įkrito į klozetą doh.gif Nuo tada daro tik į savo dėžutę hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2007 04 22, 21:53)
mūsiškė jau buvo beveik išmokyta, bet netyčia įkrito į klozetą doh.gif Nuo tada daro tik į savo dėžutę hihihi.gif

o kaip jus mokinot? unsure.gif
Atsakyti
vyras vis kėlė aukštyn katės dėžę- kasdien vis po truputį arčiau klozeto traukdavo, kol užkėlė ant jo. Tada pritvirtino klozete tokią talpą su jos smėliu, ilgainiui to smėlio vis mažino ir katė jau darė puikiausiai be smėlio. Tada ir tą talpą jau vyras išėmė. Ir vargšė vieną kartą įkrito- kažkaip nepatogiai atsistojo tenais. Tada jau prabudo mano sąžinė ir labai pagailo katės. Žodžiu, grąžinom dėžę į jos vietą ir tuo pasibaigė visi mūsų katės mokslai doh.gif Šiaip tai garantuotai trūko kokios savaitės ir katė būtų jau puikiausiai viską mokėjusi.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2007 04 23, 09:01)
vyras vis kėlė aukštyn katės dėžę- kasdien vis po truputį arčiau klozeto traukdavo, kol užkėlė ant jo. Tada pritvirtino klozete tokią talpą su jos smėliu, ilgainiui to smėlio vis mažino ir katė jau darė puikiausiai be smėlio. Tada ir tą talpą jau vyras išėmė. Ir vargšė vieną kartą įkrito- kažkaip nepatogiai atsistojo tenais. Tada jau prabudo mano sąžinė ir labai pagailo katės. Žodžiu, grąžinom dėžę į jos vietą ir tuo pasibaigė visi mūsų katės mokslai doh.gif Šiaip tai garantuotai trūko kokios savaitės ir katė būtų jau puikiausiai viską mokėjusi.

thumbup.gif smagu kad po truputi gaunu vis daugiau žinių šioj srity.
pasakyk ar teisingai supratau technologija:
kaip tą dėžę kelti- ant knygų ir senų žurnalų reikia statyti ar kažko panašaus ir kasdien vis aukščiau po kokius kelis cm?
kokia turi būti talpa kurią dėti į tualeta ir kaip ją kurioj ten vietoj tvirtinti? už dangčio kažkaip tvirtinti kažką panašaus i bliūdeli?

oi sunkiai man čia kažkaip sekas susigaudyti, kai fantazija nepasijungia po sunkaus pirmadienio g.gif doh.gif
Atsakyti
O mas kartą nuvaživom į svečius..sėdim, arbatą geriam...staiga tulike girdis nuleidžiamas vanduo lotuliukas.gif o visi žmonės - prie stalo... Pasirodo, pas juos abidvi katės į unitazą daro lotuliukas.gif ir vandenį nuleist moka.... kaip išmokino, neįsivaizduoju blink.gif bet tikrai ne pramanas, kad gali katės daryt į unitazą....
Atsakyti
Suprantu, kad mūsų gyvunėliai mylimiausi yra patys protingiausi. Girdėjau, kad kai kurie šeimininkai išmokina juos daryti visus reiklaiukus į klozetą, tik vandens jie dar nemoka nuleisti... man tai atrodė neįtikėtina, bet neseniai ir aš radau žinutę lietuviškam puslapy, kad yra net specialios priemonės, kurios padeda lengviau išmokinti.
Konkrečiai tai būtų citikitty (jų puslapis: Čia )
Gal kas nors naudojot?
ar galima jį įsigyti Lietuvoje?
Ką jūs manot apie tai?
Būtų labai įdomu išgirsti nuomonę...
Atsakyti
Draugės katinas jau gerų 10 metų tualetu naudojas. Nežinau, kaip išmokino - neklausiau, tačiau atsimenu, turėjo jie namie tokį panašų tualeto "aksesuarą" unsure.gif Aš irgi norėčiau saviškes išmokint siūsint į vietą, ale kai aš tokia mokytoja, tai nžn nžn.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 31 spalio 2007 - 22:11
išmokinom po truputį pratindami nuo dėžutės. iš pradžių dėžutę pernešėm į tualetą, vėliau klozeto dangtyje padarėm skylę ir tą dėžutę dėjom į klozetą, kai priprato ją išvis išemėm ir pati katytė nuo to laiko lipa ant klozeto ir ten viską daro mirksiukas.gif kad nesmirdi tai tikrai.. tarkim, net jei apsilanko naktį, o ryte nuleidžiu vandenį tai kvapo net ir tuomet nelabai būna. super dalykas, jokios smarvės namie, jokių dėžučių ir netvarkos... thumbup.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=o_Mfec1iBgg

http://www.youtube.c...h?v=p943wK0tSWQ

http://www.youtube.c...h?v=HLeOXVfjA7s
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2007 11 02, 18:05)
Nu vistiek neisivaizduoju, kaip tarkim kate mama mokina savo kaciukus atlikti reikala ant tualeto g.gif  Tai gal paskui, kai jau nebereikes jums to daikto as galeciau perpirkti blush2.gif ?

Na bent paskolint tai tikrai galėsim mirksiukas.gif O dėl kačiukų mokinimo tai vat irgi nežinau kaip katė pati išmokintų g.gif Arba įsigijus 2, 3 ar pan. katę, kaip ją išmokint, neturint antro vonios kambario g.gif? Turbūt, tokiems atvejams netinka šis "prietaisas".
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2007 11 03, 19:40)
Na bent paskolint tai tikrai galėsim mirksiukas.gif O dėl kačiukų mokinimo tai vat irgi nežinau kaip katė pati išmokintų g.gif Arba įsigijus 2, 3 ar pan. katę, kaip ją išmokint, neturint antro vonios kambario g.gif? Turbūt, tokiems atvejams netinka šis "prietaisas".

Na, isigijus dar viena katinuka nemanau, kad bus sunku mokinti, net jei ir neturi daugiau tualetu g.gif mokanciam katinukui tektu pasikartoti pamokas, o naujasis ismoktu g.gif o del mazu katuku, tai butu problema g.gif bet vistiek manau verta mokinti daryti ant tualeto-nemazai susitaupo ax.gif

QUOTE(Indraa- @ 2007 11 02, 21:51)

thumbup.gif kazka panasaus ir buvau sugalvojusi biggrin.gif
Atsakyti