Įkraunama...
Įkraunama...

Ar įmanoma katiną išmokyt naudotis žmonių unitazu?

QUOTE(night_ @ 2008 10 25, 10:36)
Aš tai nemokau tokių dalykų, kažkaip man asmeniškai nesunku išvalyti dėžutę ar pirkti kraiką. Nelabai suprantu kam tą katiną ten kabaroti mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Man čia trupučiuką ėjimas prieš kačių prigimtį ax.gif

QUOTE(AsataN<-- @ 2008 10 25, 17:55)
o kodel visai faina,kai jis uzsilipa ir padaro reikalus i tulika smile.gif pagalvok...biggrin.gif nereik tvarkyt ir pirkt kraiko...nesunku ,bet nejau blogai butu? smile.gif

Čia kam faina - katinui ar jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Tėtis vakar sako: katė išmoks daryt į kraiką normaliai, užaugs, tada mokysi man kad į klozetą darytų biggrin.gif
Man tai ką žinau, kažkaip nei pikta, nei nepikta, daro, tegu daro, tik duris tuoleto amžinai reiks atviras daryt, ir nuleidimą tvarkyt, kad nuleistų lotuliukas.gif
Atsakyti
vat del to nuleidimo ir yra beda. kazkada gyvenom penktam aukste ir po mumis zmones turejo katina kuris dare i klozeta. tai pas juos niekas nenuleisdavo vandens tai sakes kokia smarve ateidavo iki musu. blink.gif o juk visa diena nevaiksciosi paskui katina ir nenuleidinesi vandens. nebent katinas moka vandeni nuleist tai gal tada ir nieko si mintis.
Atsakyti
Išmokyt reikia vietoj užkasimo paspaust biggrin.gif
Arba angliškus įsigyt, kur reikia vos vos palenkt.. Mačiau, šitus palenkia pačios katės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wite: 25 spalio 2008 - 20:42
Turėjau katiną kuris pats kažkaip buvo išmokęs naudotis žmonių tuliku. O dabartinė katė tai kažkodėl bando iš klozeto vandens pagerts doh.gif tai visa laimė, kad nepavyksta lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip ismokyti nezinau, bet mano mamos drauges kate pati buvo savarankiskai sugalvojus eiti daryt i klozeta biggrin.gif ir beja, pati vandeni nuleisdavo, tik ne visada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2008 11 09, 17:01)
Virdzinija, nepyk, bet tai akivaizdus kates kankinimas, ypac matant, kad jai tai tikra kancia blink.gif O apie palikima savaitei VIENOS, cia tai jau aplamai patyliu, besirdziai ir tiek verysad.gif

nejau as ja turejau i Lietuva (is Meksikos) veztis vien tik tam kad ji VIENA nebutu? Ji pas mane super namine, net keliu minuciu vizitas pas veterinara jai neispasakytai didelis stresas.
Viena kankinosi tik del naujo tualeto, reikalui esant as ja ir 10-ciai dienu buvau biena palikusi, isgyveno ir ne kiek nesiskunde. Maisto palieku daugiau nei pakankamai, ir matosi kad viena beveik visa laika praleidzia snausdama.
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2008 12 05, 09:27)
tau tai normalu, o man ziauru skaityt doh.gif kates nemoka zmoniu kalbos, is kur zinai kad ji nesiskundzia? mirksiukas.gif negi neturit ne vieno pazistamo, kuris bent uzbegtu paziuret ar viskas gerai?

QUOTE(Diva:) @ 2008 12 05, 19:27)
blink.gif ar jus suvokiat ka darot???  Dar gyvenime nesu girdejus, kad kas kate taip ilgai viena butu palikes- daug maisto idedat???  kiek reikia ideti maisto 10 dienu ? o vandens? vanduo po dienos jau prarugsta arba pridulkija..Isgyveno...¡

Nesuprantu, ko taip piktintis g.gif Mano kates (dvi) yra is gatves priglaustos, nesu susipazinusi su jokiu veislynu taisyklemis blink.gif priziuretos, paskiepytos, patenkintos wub.gif jus negalvokit kad kates vienas palieku nuolat g.gif gyvenu meksikoje ir kai karta per metus i Lietuva vaziuoju (ten visi artimieji), tai nejau svetimam zmogui is gatves raktus duosiu kad uzbegtu paziureti... schmoll.gif ka belieka daryti kai keliauti tenka?

Sausam maistui nieko neatsitinka, jei as jo i dideli dubeni prikraunu, Gryzus buna puse kiekio like. Del vandens irgi ne beda, pastatau kibira su slangele, kuria vanduo teka plona srovele. Aisku, ir pora maisu kaciu smelio bent dvejose dezese.

Pries piktindamosios pagalvokite, kad ivairiu situaciju buna. Antraji kaciuka, kuriam keli menesiai, tik pries pora savaiciu priglaudziau pasigailejusi, radau po masinos variklio dangciu nesavu balsu knaukianti, drebanti. Manau as ji nuo didesniu nelaimiu isgelbejau nei retkarciais buti paliktam VIENAM namuose.
Atsakyti
mokinu ir aš savo katuką ant klozeto-dabar bliudas su kraiku jau klozete-daro thumbup.gif pereisim vėliau prie kitos stadijos rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip jus taip padarot? biggrin.gif noreciau,kad ir maniskiai moketu taip..bet geriau jie tures savo tulika as savo.nes jei uzdarys kas tolete..teks nakti begiot atidarinet.Ir dar kol primokinsiu abu eit ten...
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 12 31, 15:38)
Kaip jus taip padarot? biggrin.gif noreciau,kad ir maniskiai moketu taip..bet geriau jie tures savo tulika as savo.nes jei uzdarys kas tolete..teks nakti begiot atidarinet.Ir dar kol primokinsiu abu eit ten...

Tai tokiu atveju, manau reiktu pripratint tam tikru metu tomis paciomis valandomis vaiksciot i klozeta smile.gif
Atsakyti
O kur jus tuos daiktus isigyjot? Tuos citikitty.. yra ju LT pirkti? Kur? Kiek kainuoja?
Nes jau musiske isves is proto tuoj, i deze ilipa, bet neatsitupia, uodage iskelia ir sekmingai pro sona varo doh.gif
anksciau taip nebuvo, galvojau gal jau ji visai svaruole pasidare, na deze nesvari ar pan., bet kad situacija tokia pati ir su ka tik isplauta deze ir pakeistu kraiku doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti