Įkraunama...
Įkraunama...

Ar įmanoma katiną išmokyt naudotis žmonių unitazu?

QUOTE(nendre @ 2007 11 20, 07:47)
Na, gal jau kas mokina daryti ant tualeto ax.gif labai idomu tongue.gif

Mokinam mokinam wink.gif Mažoji mokinas gerai, didžoji šiek tiek prieštarauja naujovėms, bet gal kaip nors..

QUOTE(rupestelis @ 2007 12 21, 09:10)
maniske tai labai domisi klozetu, tikrai darytu, bet man 1 klausimas-kaip cia padarius, kad kojytes nesuslaptu, nes maniske lipa i vidu unsure.gif a deti ta vaikiska antklozeti, kad neilistu? g.gif

Man atrodo, kai išmoktu su ta spec. sėdyne daryt, tai priprastų ir letenėles dėt į reikiamas vietas, o ne į vandenį kišt. Jei teisingai įsivaizduoju tamstos aprašytą situaciją, aišku g.gif
Atsakyti
vajaaatus kaip fain...neisivaizdavau kaip to ismokyti.,.maniau tie kurie jau daro i klozeta,ten jie kazkokie..."uzsienietiski' lotuliukas.gif ot vat turiu 5 menesiu babauzi...nupaziuresim ka jis man i tai thumbup.gif pakartokit prasau toji kaip ten raiskiai paraset?-inesti dezute i tualeta? po kiek laiko mazdaug jau pjauti ta skyle dangtyje ir ikelti dezute?...aj tiesa..o tai ta dezute ten ilgai isbuti turi?...pas mane dar du berniukai namuos...tai itariu jiem ten ta dezute bus nauju sposu ideju saltinis doh.gif doh.gif doh.gif mokysiu! ..tikrai mokysiu... tik padekit logiskiau viska sudeti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip čia kažkuri mamytė rašė, išsipjauk dangtyje skylę, kad dėžutė tilptų.. Laikyk ten ją kokį mėnesiuką, o tada bandyk išimt (tik nepalik dėžės su smėliu kur šalia, nes eis į dėžę, ne ant unitazo). Nežinau ar suveiks, bet pabandyt verta wink.gif
Atsakyti
niu pameginsim mes smile.gif vyrui pasakiau kad mokyisu i unitaza daryti-sako-tai dar su sakute valgyt ismokink lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jis neisivaizduoja kaip katinas galetu tokio dalyko ismokti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Norejau paklaust ar nebuna taip ,kad ant krastu "apvaro"? g.gif
Nes visai noreciau as ir saviski ismokint tik pagalvojau ,o jai ant krastu apdarys doh.gif
Ta prasme ar visada pataiko? ax.gif

QUOTE(lilium @ 2008 01 24, 04:59)
saunios nuorodos, reikes mokinti.. bet dar tik 3men tera tai bijau, kad neikristu.. ne vienakart is smalsumo yra uzsokus tai tekinom begdavau nuimt, pavojingai atrode kai tokia mazyte krastai vaikso..  blush2.gif

Va va idomu kaip su tuo ikritimu g.gif
Maniskiui ir 3 menesiai tai ziopliukas dar.
Atsakyti
Sveikos,
stai ir as uzsisakiau cittiKitty, bus matyt kaip seksis smile.gif pratinsim kisa prie zmogisku tualetu... o kada nors ateity gal ir automatini vandens nuleidima teks organizuoti smile.gif
Atsakyti
Papasakosiu, kokį protingą katiną mano tėvai turėjo. bigsmile.gif Kadangi nuo pat mažumės jis buvo mėgėjas neleist visiem miegot naktim, tai buvo nuspręsta naktim apgyvendinti jį vonios kambaryje (kadangi čia ir dėžutė jo buvo). Vonia pas mus drauge su tualetu vienoj patalpoj buvo, nors ir nedidelė erdvė, bet katinukas greit apsiprato, turėjo ten patogų guolį, ir gyveno sau vienas ten naktimis. Tačiau kartą pastebėjome kai ką keisto - kažkodėl įtartinai ilgą laiką jo dėžutė buvo švarutėlė g.gif Iš pradžių išsigandom, katinas juk laka, o nesisioja, gal kažkas negerai? Pradėjom stebėti jį, manėm, gal susirado kokią kitą slaptą vietelę kur sisiot unsure.gif Bet nieko... Kitą dieną mama, užsukusi į tualetą, rado katiną sėdintį ant klozeto clap_1.gif Šaunuolis katinukas, pasirodo, sekė žmonių pavyzdžiu - naktį kas nors dažnai užsukdavo į tualetą, taip ir suprato, kam kurie daiktai skirti biggrin.gif
Žodžiu, visiem buvo labai maloni staigmena!!! thumbup.gif Ir išgyveno katulis 15 metų be jokių dėžučių ir kraikų ax.gif
Atsakyti
Mano draugės abu katinai į bidė daro, nes ten vandens nėr, tai sysių nuplauną, o kakus perneša į wc tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 balandžio 2008 - 13:44
Gal turėjau atskirą temą padaryti,bet paklausiu čia:
mano suaugusi katė visada labai tvarkingai atlikdavo savo reikalus į dėžutę,bet vakar radom pridaryta(tik kietai) koridoriuje-iki jos dėžutės kokie 2 metrai.Kas jai doh.gif pasidarė,visada buvo tokia švaruolė?

Aš galvoju,kad mano katė gal ko išsigando,arba doh.gif susinervavo,kad aš laukiuosi,jai dabar gal dėmesio mažiau rodau...
Žodžiu,mums reikalingas kačių psichologas cool.gif

QUOTE(gravel @ 2008 05 14, 11:22)
Tai kad tas "kačių psichologas" dažniausiai SM'e sėdi laugh.gif

Patarimas numeris vienas - jei nežadate savo katytės kergti, tai sterilizuokite ją ir dings visos problemos.
Rimtai. Dažniausiai tokie sysiojimai būna žymėjimai, o ne kas nors kitas.

Kitos priežastis, kurias galite lengvai patikrinti:
1. netinka kraikas (gal naujo nupirkote, gal neišvalėte, gal wc stovėjimo vietą pakeitėte?);
2. katė peršalo (šalinimo organų uždegimas? );
3. katė jaučiasi nesaugi namie (pasikeitė aplinkybės, atsirado naujas gyventojas, buvo nubausta ir nesuprato už ką ir t.t.).

Taigi...

Labai ačiū 4u.gif už pastabas,stebėsim,kas bus toliau,dabar jau kelios dienos vėl viską vykdo tvarkingai(ir tada jinai tik kietai padarė,neprišlapino).Be to,manoji sterilizuota,gyvena pas mus trečius metus,labai miela,gero charakterio,paprasta nekilminga raina katytė,mes ją labai wub.gif mylim ir tikrai neskriaudžiam,todėl tikiuosi,kad tai buvo vienkartinė avarija.
Atsakyti
Išmokiau savo katytę naudotis tualetu, jau pora mėnesių kaip nesiterlioju su kraikais.. bet turim vieną bėdą, išmokti tai ji išmoko, bet daryti didelio reikalo į tualetą nė už ką nenori, daro per vargus.,.. bijau kad jai psichika nepakriktų doh.gif

O buvo taip - po kelių mėnesių apmokymo su siti kitti pirmą kartą šaunuolė užlipo ant klozeto ir viską padarė kaip reikiant. Buvo nufilmuota, nufotografuota (kad draugėm galėčiau parodyti ir pasigirti cool.gif ) ir pagirta. Sekantis kartas atsitiko po 3 dienų, kai jau buvau beveik sunerimusi, kodėl katė nesinaudoja tualetu... Radau ją neramią, lakstančią po kambarį, ir kniaukiančią. Kol neužsilipo ant sofos ir neatsisėdo *kaku* pozicijoje blink.gif stvėriau ir nunešiau į WC, ten kniaukė, šnypštė, girdėjau kad sausai čepsėjo, matėsi kad nuo streso burna išdžiuvo, ir po kokios minutės jau padarė ką reikėjo. Nelabai patenkinta... iš tualeto bėgte į kambarį, ant lovos, ir čiūžt su pauodegiu per paklodę! nusivalė, paršelis. unsure.gif (dabar ją ir nuo to atpratinti reik)

Ir galima sakyti, kad taip kaskart - kenčia iki kol negali, ir prasideda kniaukimas, lakstymas, ir tupimas kur papuola... gerai kad mes su vyru jau išdresiruoti, ją sekam ir vis nešam ant klozeto tupdyti. Tiesa, daryti lengvus reikalus į WC eina be problemų, bet ir tai, tik vakare ir ryte, kai mes su vyru namie sukiojames - tai ir ji, trečioji, į vonią įsmunka, o su dideliais reikalais - niekad pati nelipa.

Blogiausia įvyko kai ją vieną namie savaitei palikom.. Vyras pasakoja, kad grįžta, ir randa kad katė pridirbo į savo sausą maistą schmoll.gif ir, žinoma, jau iš ten nebeėdė.. ir, sako, dabar kaskart į savo maisto dubenėlį ją mato pritūpt bandančią blush2.gif sakau, pastatyk jai smėlio dėžę, kad vargšė nesikankintų, kol aš grįšiu po kelionės ir ją perauklėsiu, bet mano vyras nenori jau pasiektų rezultatų niekais paversti, ir smėlio dėžės nestato. tai ir gyvena laukime, kada katė vėl keistai kniaukt pradės, kad galėtų laikų ją ant klozeto patupdyti lotuliukas.gif turbūt su mažais vaikais mažiau problemų... doh.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...feature=related
vadovaukites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš tai nemokau tokių dalykų, kažkaip man asmeniškai nesunku išvalyti dėžutę ar pirkti kraiką. Nelabai suprantu kam tą katiną ten kabaroti mirksiukas.gif
Atsakyti