Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu su juo gyventi

QUOTE(jejeta @ 2007 05 01, 17:36)
As tai galvoju, kad jam paprasciausiai 'nedaeina', kad jau galetumet kartu gyvent. O kam? ir taip gerai juk smile.gif

Siulau kokia machinacija (plana-chuligana) sugalvot. Na ispilt belekiek vandens savo bute ant grindu, sugalvot ka nors paremontuot (butas kiek skaiciau nuomojamas, tai ka nors del akiu sumastyt) ir butu pretekstas 'laikinai' pas ji kaip pas patikima zmogu apsistot. O poto pats jau nebeisleis, jei tikrai meile didele.

As pas vaiki atvaziavau keliem menesiam, o paskui turejau i bendrabuti iseit gyvent. Nebeisleido  lotuliukas.gif

Vat kažkokio tokio plano chuligano ir norėjau thumbup.gif blush2.gif
dėja, būtent šitas neišdegs unsure.gif Visų pirma, gyvenu su kambarioke, kur jinai dėtųsi "remonto" laikotarpiui? biggrin.gif Antra, nenoriu gyventi su jo kambarioku schmoll.gif O būtent tas gresia g.gif Nes jiedu ir dabar mano, kad mes gyvenam tryse lotuliukas.gif Ir juos tai tenkina unsure.gif
Atsakyti
Melindax skaitant tavo postus ir pamastymus apie santykius atsiduoda tokiu bukumu, kalbi kaip visiska nesubrendele 4u.gif Atrodo mergina jau ir "issikusi vaikiska suda" -sori kad taip sakau, bet su savo mastymu brangute liksi vienute dar ilgai, tfu tfu tfu beldziu i medi doh.gif
Susipazinai su vaikinu, megaukis draugyste o ne kurk planus kaip cia greiciau pas ji isikrauscius ir kur reiks deti jo drauga doh.gif Tuoj palik ir sis, nes vyrai nemegsta kai juos spaudzia ir vos tik nespejus susipazinti kalba apie bendra ateiti ir planuoja vaikus, vestuves! Galbut dar jis pats nera garantuotas kad nori su tavim gyventi, ir kad esi jo gyvenimo ir svajoniu moteris, siam momentui jam patogu ir taip doh.gif
Siulyciau turek bent siek tiek savo erdves, savo gyvenimo, turek savo svajoniu, irodyk kad esi kazko verta, o ne lek pas ji tekina. Ne viskas vykta taip greitai kaip tu nori ir isivaizduoji. jei jam is tiesu esi brangi pasiulys tau gyventi, bet nenorek kad viskas is karto.

Galiu prognozuoti jei ir toliau taip drastiskai elgsies, kaip mazvaike, tuoj tave paliks nono.gif
Tikrai nenoriu melindax taves iskaudinti, cia tik mano nuomone.

Mano atveju draugas irgi turi buta, bet patikek ne is karto sulaukiau pasiulymo kartu gyventi. Praleisdavom kartu laisvalaiki, budvau ir pas ji namuose, darydavom valgyt kartu, sprendem kazkokias buitines problemeles, bet visada skubedavau namucio. Ir po kokiu metu, negaliu tiksliai ivardinti, jis man pasake kad noretu mano visus daiktus matyti pas save ir dabar netgi pysta, jei as noriu pabuti namuciuose, pvz. jei jo nebuna namuose, vis klausia kodel nebunu pas ji kai jo nera.
Tikrai nuosirdziai tau siulau neskubeti,ir neskubink ivykiu pati, kad viskas viena diena neisbaigtu. Be to man irgi jau link trisdesimt, bet del to visai nesinervinu, o megaujuosi tuo ka siandien turiu 4u.gif
aisku nepyk del mano pamastymu irnesakyk.gif nail.gif

Atsakyti
kriste_k, ačiū už nuomonę, tačiau aš vis tiek lieku prie savosios, nes visų pirma, aš dar niekad nebuvau palikta, nors visad elgdavausi pagal tą patį savo nesubrendilišką modelį, o antra, manęs netenkintų tokie santykiai, kaip tavieji, aš tikrai nesitasyčiau metus ar daugiau schmoll.gif Turbūt mano ir tavo tikslai skiriasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Melindax @ 2007 04 24, 07:58)
Šeimai ir vaikams - dar ne, o bendram gyvenimui - taip, jis ir parodytų, ar būtent šitas  žmogus tinkamas kurti šeimai ir vaikams gimdyti  4u.gif

QUOTE(Melindax @ 2007 04 24, 11:28)
Na, jis pasakė ne "noriu vaikų", o "gal nuo šios dienos nebesisaugom, turėsim vaikų".

Man tai šitie sakiniai nesidarina. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 02 gegužės 2007 - 16:44
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 05 02, 17:24)
Man tai šitie sakiniai nesidarina. g.gif

Jis pasakė 'nuo šios dienos nebesisaugom', o aš atsakiau, kad dar tam nepasiruošusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melindax @ 2007 05 02, 17:49)
Jis pasakė 'nuo šios dienos nebesisaugom', o aš atsakiau, kad dar tam nepasiruošusi  mirksiukas.gif

Skaityti moku. 4u.gif Bet ar Tau neatrodo paradoksalu, kad jis vaikams pasiruošęs, o gyvenimui kartu - ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 05 02, 19:30)
Skaityti moku. 4u.gif Bet ar Tau neatrodo paradoksalu, kad jis vaikams pasiruošęs, o gyvenimui kartu - ne? mirksiukas.gif

tikras paradoksas g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 05 02, 18:30)

Aš nemanau, kiad jis nepasiruošęs kartu gyventi ax.gif Jo supratimu, mes jau gyvenam kartu. Jam visai normali tokai situacija atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Melindax @ 2007 05 02, 20:09)
Aš nemanau, kiad jis nepasiruošęs kartu gyventi  ax.gif  Jo supratimu, mes jau gyvenam kartu.  Jam visai normali tokai situacija atrodo  doh.gif

Na tai ir sakyk jam - pavargau nuo tų bastymųsi per dvejis namus. Nebent tas jo supratimas glaudžiai susijęs su nepageidavimu taip dažnai Tave matyti savo (t.y. jo) namuose.
Atsakyti
O gal tada bandyk jo kambarioka su savo kambarioke suvest biggrin.gif Tada bus dvi poros ir abi gales gyvent atskiruose butuose lotuliukas.gif thumbup.gif

Man tai juokingai atrodo, kad vyras nepasiruoses gal gyvent kartu. Taigi dar nezenytis liepia-o gyvent tik. Tai tas pats kaip su kambarioku gyvent, tik dar geriau smile.gif Ishsiskirt bet kada galima, juk niekas nelaikys siaip ar taip. Ir nematau jokios bedos, jei pora apsigyvena kad ir po menesio draugystes, tuolab kai jau nebepaaugliai. O gyvenant kartu laabai greit isaiskes, ar tikslai ir siekiai sutampa, ar visgi nepakeliui.
Atsakyti
Mes dar greičiau apsigyvenom ir gyvenam virš trijų metų
Papildyta:
Nu bet pas mus tokių "problemų" nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melindax @ 2007 05 02, 20:09)
Aš nemanau, kiad jis nepasiruošęs kartu gyventi  ax.gif  Jo supratimu, mes jau gyvenam kartu.  Jam visai normali tokai situacija atrodo  doh.gif

Man atrodo, niekas neissispres, jei nepasirysi su juo atvirai pakalbet apie tokia situacija. Kam tylet, jei taves tai netenkina? Ir tikrai nemanau, kad tu kalbedama su juo save pazeminsi. Esme tame, kad daugelis vyru yra neryztingi. Reik juos patempti uz vadeliu. biggrin.gif Tiesiog pakalbi, subtiliai isreiski savo norus, ir viskas aisku. 4u.gif
P. S. As pati gal dar iki siol negyvenciau su MB, jei pati nebuciau to suorganizavus. blush2.gif Ir dabar viskas kuo puikiausiai - abu laimingi. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ahimsa: 07 gegužės 2007 - 20:09