QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 05 08, 22:10)
Na va, net valgyti savo brangiausiajam padaryti negali (niekad

), o nori, kad šis apsispręstų su ja gyventi... Kam jam tas vargas apie kažką nuolat šokinėti, jei šitaip paprasčiau - kai nusibos, galima bus tiesiog nebeparsivežti į savo namus.
Papildyta:
Nelabai įsivaizduoju kaip tai gali prilygti pasiūlymui tekėti, jei sprendžiamas viso labo Tavo daiktų lokalizacijos klausimas. Ir apskritai toks jausmas, kad Tau pačiai visai priimtinas toks vežiojamo daikto statusas. Nagi nevažiuok Tu pas jį kurį laiką ir pats pradės ieškoti sprendimo būdų kaip didelis. (Nebent bijai, kad lengvai būsi iškeista į kitą

). Kiek gi galima tą gumą tempti?

Kažkoks vaikų žaidimas. Bendrą ateitį verta kurti tik su tokiu žmogum, kuriam pasakyti tai, kas guli ant širdies, lengviau nei bet kam kitam. Jau tiek laiko praėjo nuo tada, kai atsirado ši tema, o judu vis dar negalit atvirai pasikalbėti? Liūdna, bet darosi vis panašiau, kad nerandat vienas kitame tos antrosios savo puselės ir tiek.
Na, man tai nėra tik daiktų lokalizavimas

Jei man pasiūlytų gyventi kartu, aptarčiau prie to pačio ir vestuvių, ir vaikų, ir bendrų paskolų klausimą
Dėl valgymo, na, negaminu aš

mano vyrai visi patys man gamindavo
Statusas man toks tikrai nepriimtinas

bent nepatinka

Kelias dienas atsisakiau važiuoti, nakvojom pas mane

Nepatogu, nes ir kambariokė mano, ir butas ne koks... Variantas pasikeitimo į kitą visai neįmanomas

Vyriškis įsimylėjęs iki ausų
Tempiasi ta guma, bet dar nepribrendau pasisakyti pati

Dar laukiu
Papildyta:
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 05 08, 22:42)
as tai nebesuprantu kame cia beda

nugi nenori jam siulytis, tai ir nesisiulyk, noretum, nebutu jokiu baimiu..
?
ir kodel tau atsikrauscius pas ta berniuka, jis turetu isvyti savo drauga ir kodel tau atsikrauscius pas ta berniuka, jis turetu isvyti savo drauga

nu gerai, jei drauga nervina irgi ta trintis namuose, kad jusu per daug ten, tai tegu pasako draugui kad gal cia nesivedziok panu.. ar pan..

maniskis is pradziu isvis bijodavo pas mane nakvoti, nes as taip pat gyvenau ne viena ir jis galvojo kad cia salygas statau ne as, o kazkas.. bet kai isaiskinau kame reikalas, tai pasijuto hazeinu
nu ir aplamai, tu nori to ir ano, bet pasakai tai mums o ne jam, mes gi neispresim tu bedu, snekekis su tuo, kuris jas gali isspresti

kodel tu bijai su juo pasikalbeti?

o jei tau reikia tos grazios akimirkos, kai jis pakvies tave gyventi kartu, tai sudek rankeles ir lauk

o tiksliau, tai apsispresk gi pagaliau pati ko tu nori

nes toks vaizdas kad nori visko ir tikrai per daug
Aš neįsivaizduoju gyvenimo tryse anei keturiese
Argi per daug noriu?

Tik gyventi dviese su mylimu žmogum, kai visi normalūs žmonės