Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu su juo gyventi

QUOTE(ooo @ 2007 05 09, 09:12)
na pries tai buvot trise, dabar keturiese, gal tavo draugo kambarioko ankstesne situacija irgi netenkino, bet taikstesi?
mano manymu,jei pas ji nakvoji, leidi laika po darbo, tai kaip ir gyveni - nes as manau,kad gyvenu ten, kur yra mano dantu sepetukas, o kad kazkur dar daiktai mano kai kurie saugomi  irnesakyk.gif
jeigu tau per anksta keturiese ir nebesijauti ten gerai, tai palik juos trise, kodel svetimuose namuose, kuriuose,kaip tu sakai, net negyveni, nori viska reguliuoti?
o gal tu ten pasaline?  g.gif
juk jie gyveno dviese, paskui pradejai tu ten vazineti ir nakvoti ir dar keli scenas, kad kambariokas, o dabar ir jo drauge tau trukdo  doh.gif
jeigu jau nori gyvent su draugu ir sakai kad jam irgi atsibodo vazinet, issinuomok pati vieno kambario buta, neabejoju,kad per laiko jo daiktai ir jis pats persikraustys pas tave  rolleyes.gif  ir nebus jokiu tave nervinanciu ,,pasaliniu"

Tai kad mano net šepetuko ten nėra biggrin.gif
Dabar stengiuosi daugiau būti pas save, draugas nakvoja kartu, bet jam tai nepatinka, trukdo mano kambariokė ir šiaip pas save jam smagiau.
Kito buto tikrai nenuomosiu, tokio pigaus kaip dabartinis mano nerasčiau.
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2007 05 09, 15:38)
As irgi taip patarinejau. Bet randa visokiu priezasciu. Kad jos butas prastas, kad nera tikslo nuomuoti, nes draugas turi gera buta. Pasirodo, kad draugas irgi nuomuojasi su kitu kambarioku. Nesuprantu, rodos sake apsirupinus materialiai, bet tiek isikabinus i to draugo(su kambarioku) buta Nesuprantu, rodos sake apsirupinus materialiai, bet tiek isikabinus i to draugo(su kambarioku) buta. Ir dar nepatenkinta, kad draugas mergina susirado. Nu kazka turi daryti, jei paciai blogai nuo tokio gyvenimo. g.gif

Nematau prasmės mokėti 5 kart daugiau už nuomą vien dėl to, kad mano draugas nesiryžta paprašyti kambarioko išeiti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 05 09, 16:29)
nemanai kad biski per anksti apie vestuves sneketi?  g.gif  po triju menesiu jau isipareigoti kartu bankui  g.gif  nu nezinau.. drasu sakyciau..

tai pradek isivaizduoti tongue.gif

ne per daug, bet is pradziu galit ir keturiesia pagyventi tongue.gif nu ko tu nori? kad dabar pasakysi ir tas berniukas iseitu? mastyk tu biski, gi ne taip lengva siais laikais susirasti kur gyventi  doh.gif  ar tu ji i gatve nori ismesti?   nu ko tu nori? kad dabar pasakysi ir tas berniukas iseitu? mastyk tu biski, gi ne taip lengva siais laikais susirasti kur gyventi  doh.gif  ar tu ji i gatve nori ismesti?

pagalvok kad tave taip pat ismestu kai berniukui atsibosi..

Na aš kiek kitaip į šitą situaciją žiūriu. Jei aš šiandien paprašyčiau kambariokę išsikraustyti, ji be kalbų išeitų. Ir net neįsižeistų. Juk suprantama, kad visą gyvenimą taip negyvensim, anksčiau ar vėliau kuris nors susiras porą, norės kurti šeimą... Galima kurį laiką ir keturiese pagyventi, kol kambariokas susirastų butą. Bet jis nepradės ieškoti tol, kol mano draugas jam nieko nesako.
Atsakyti
QUOTE(Melindax @ 2007 05 09, 22:09)
Na aš kiek kitaip į šitą situaciją žiūriu.  Jei aš šiandien paprašyčiau kambariokę išsikraustyti, ji be kalbų išeitų. Ir net neįsižeistų. Juk suprantama, kad visą gyvenimą taip negyvensim, anksčiau ar vėliau kuris nors susiras porą, norės kurti šeimą... Galima kurį laiką ir keturiese pagyventi, kol kambariokas susirastų butą. Bet jis nepradės ieškoti tol, kol mano draugas jam nieko nesako.

ir kur gi tavo kambarioke eitu? g.gif jei ji turi kur gyventi, tai ko ji pas tave gyvena? o jei neturi, tai kaip ji ir kur ji iseis ta pacia diena kai tu pasakysi?
del Jo kambarioko, nu jei jo jis netenkina, tai tegu jam pasako, kame problema? g.gif ar cia tik taves jis netenkina ir tik tu ji isvaryti nori? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 05 09, 22:33)
ir kur gi tavo kambarioke eitu?  g.gif  jei ji turi kur gyventi, tai ko ji pas tave gyvena? o jei neturi, tai kaip ji ir kur ji iseis ta pacia diena kai tu pasakysi?
del Jo kambarioko, nu jei jo jis netenkina, tai tegu jam pasako, kame problema?  g.gif  ar cia tik taves jis netenkina ir tik tu ji isvaryti nori?  g.gif

Kur eitų? Išsinuomotų kitą butą ar kambarį, blogiausiu atveju pas tėvus ax.gif Aišku nevaryčiau taip, susitartume, kad kokį mėnesį paieškotų kito būsto.
Tai va, kad mano draugas yra toks žmogus, kad nepasakys dar ilgai, kad ir kaip bus nepatenkintas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melindax @ 2007 05 09, 22:40)
Kur eitų? Išsinuomotų kitą butą ar kambarį, blogiausiu atveju pas tėvus  ax.gif  Aišku nevaryčiau taip, susitartume, kad kokį mėnesį paieškotų kito būsto.
Tai va, kad mano draugas yra toks žmogus, kad nepasakys dar ilgai, kad ir kaip bus nepatenkintas  blush2.gif

nu jei nepasakys tai ir gyvensit keturiese biggrin.gif
Papildyta:
ir isviso, tu pirma pasikalbek su saviskiu, ar jis nori su tavim gyventi, o po to kurk planus kaip iskeldinti ta berniuka wink.gif
Atsakyti
as manau kuo greiciau isiaiskink ir bus ramybe, paimk ir paklausk, as pati taip padariau po 3 men draugystes, atsakymas buvo neigiamas, tikrai buvo skaudu, bet ko noret po 3 men draugystes, pati suprantu kad paskubejau, bet kas keisciausia kita savaite jis man iteike savo namo raktus nuo to laiko savo namuose nebuvau, bet nuoma vis dar moku ir daiktu kruva likus... tai net nezinau ka galvot, sakiau daugiau neklausiu, dabar jau jo eile siulytis mano daiktus pervezti :ax
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 05 09, 22:55)
nu jei nepasakys tai ir gyvensit keturiese  biggrin.gif
Papildyta:
ir isviso, tu pirma pasikalbek su saviskiu, ar jis nori su tavim gyventi, o po to kurk planus kaip iskeldinti ta berniuka wink.gif

Zuiqtis, man čia daug kas pataria su juo pasikalbėti. Bet aš tikrai neįsivaizduoju kaip tai jam pasakyti blush2.gif g.gif Davai gyvenam kartu pas tave bute, prašyk savo kambarioką lauk? doh.gif Aš žinau, kad jis nori su manim gyventi. Jis jau dabar mano, kad mes gyvenam kartu. Girdėjau tai iš jo ir jo kambarioko lupų ne kartą mirksiukas.gif Kai susitinkam su draugais, jis visiems pasakoja, kad mes gyvenam kartu. Tryse biggrin.gif (Dabar jau keturiese). Kai pataisau jį ir pasakau, kad esu tik svečiuose, nes turiu ir savo butą kur visi mano daiktai, atsako, kad juk vis tiek leidžiu pas jį visą laisvą laiką, nakvoju ir t t Galėčiau lažintis, kad jei nebūtų buvę to nelemto kambarioko, jau seniai gyventume kartu wub.gif Bet jis tiesiog nedrįsta jo paprašyti lauk, jam ir taip gerai doh.gif Be to, aš nenoriu kurt planų dėl kambarioko. Aš noriu, kad draugas pats tuo pasirūpintų ax.gif Jei aš kviesčiausi jį pas save gyventi, jam tikrai nereikėtų sukti galvos dėl mano kambariokės mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(civetta @ 2007 05 09, 23:01)
as manau kuo greiciau isiaiskink ir bus ramybe, paimk ir paklausk, as pati taip padariau po 3 men draugystes, atsakymas buvo neigiamas, tikrai buvo skaudu, bet ko noret po 3 men draugystes, pati suprantu kad paskubejau, bet kas keisciausia kita savaite jis man iteike savo namo raktus nuo to laiko savo namuose nebuvau, bet nuoma vis dar moku ir daiktu kruva likus... tai net nezinau ka galvot, sakiau daugiau neklausiu, dabar jau jo eile siulytis mano daiktus pervezti  :ax

Civetta, aš tokioj situacijoj "nei pagautas, nei paleistas" atsidurti nenorėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Melindax @ 2007 05 09, 22:09)
Tai kad mano net šepetuko ten nėra  biggrin.gif
Dabar stengiuosi daugiau būti pas save, draugas nakvoja kartu, bet jam tai nepatinka, trukdo mano kambariokė ir šiaip pas save jam smagiau.
Nematau prasmės mokėti 5 kart daugiau už nuomą vien dėl to, kad mano draugas nesiryžta paprašyti kambarioko išeiti  ax.gif
Jei aš šiandien paprašyčiau kambariokę išsikraustyti, ji be kalbų išeitų. Ir net neįsižeistų.

nevalai is ryto dantu? g.gif
tau jo kambariokas irgi trukdo,kaip suprantu g.gif
jei jam pas tave tik tavo kambarioke trukdo, o tu turi issinuomojusi pigiai buta, o tavo kambarioke tau paprasius iseitu ir net neisizeistu, tai ir prasyk jos, kam drauga verti daryti tai,ko jis nenori?

QUOTE(Melindax @ 2007 05 10, 08:14)
Jis jau dabar mano, kad mes gyvenam kartu. Galėčiau lažintis, kad jei nebūtų buvę to nelemto kambarioko, jau seniai gyventume kartu  wub.gif  Jei aš kviesčiausi jį pas save gyventi, jam tikrai nereikėtų sukti galvos dėl mano kambariokės  mirksiukas.gif

jis mano, o tu nemanai... kuom tas kambariokas tau uzkliuvo? jis gyvena savo namuose, atejes trecias ten esi tu.
jei tau nereketu sukti galvos del savo kambariokes, tai ir kvieskis ji pas save, nes jam tai juk reiketu sukti galva del savo kambarioko.
kai nebebus tavo kambariokes, jei nores su tavim gyventi, pats greit persikraustys nereikes nei kviesti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 05 10, 08:46)
nevalai is ryto dantu?  g.gif
tau jo kambariokas irgi trukdo,kaip suprantu  g.gif
jei jam pas tave tik tavo kambarioke trukdo, o tu turi issinuomojusi pigiai buta, o tavo kambarioke tau paprasius iseitu ir net neisizeistu, tai ir prasyk jos, kam drauga verti daryti tai,ko jis nenori?
jis mano, o tu nemanai... kuom tas kambariokas tau uzkliuvo? jis gyvena savo namuose, atejes trecias ten esi tu.
jei tau nereketu sukti galvos del savo kambariokes, tai ir kvieskis ji pas save, nes jam tai juk reiketu sukti galva del savo kambarioko.
kai nebebus tavo kambariokes, jei nores su tavim gyventi, pats greit persikraustys nereikes nei kviesti  bigsmile.gif

Dantis aš valausi biggrin.gif Bet šepetuką nešiojuos pirmyn atgal ax.gif Nedrįstu palikti, gal be reikalo blush2.gif Mano kambariokė pas mane gyvena tik kelios savaitės kaip. Pasikviečiau, nes beveik nebūnu namuose, juk nuolat pas jį, kam butas tuščiai stovi, pagalvojau g.gif Prieš tai gyvenau viena, bet jis tikrai nenorėjo pas mane kraustytis. Butas mano švelniai tariant nekoks. (Ne veltui pigus biggrin.gif ) Mano draugas jame net nakvoti visad vengdavo pasilikti ax.gif Žodžiu, čia ne variantas gyventi mano bute schmoll.gif
Nežinau, gal aš neteisi to kambarioko atžvilgiu, bet dar pirmą pažinties dieną mano draugas pasakojo man, kad kambarioką pasikvietė laikinai pagyventi ir vos tik kas, galėtų paprašyti jo išeiti ir tas tučtuojau išeitų. Man ir susidarė toks įspūdis, kad draugas yra buto šeimininkas, o kambariokas - tik svečias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Melindax @ 2007 05 10, 09:20)
Prieš tai gyvenau viena, bet jis tikrai nenorėjo pas mane kraustytis. Butas mano švelniai tariant nekoks. (Ne veltui pigus  biggrin.gif ) Mano draugas jame net nakvoti visad vengdavo pasilikti  ax.gif  Žodžiu, čia ne variantas gyventi mano bute  schmoll.gif

na jei nenorejo kraustytis, tai reiskia nenorejo ir nereikia ieskoti daugaiu prezasciu
kad ir koks butas butu baisus, jei nedaug nuomos moket,galima ji ir pasitvarkyt siek tiek ax.gif jei noras gyvent kartu butu, tai nieks nebutu baisu
man tas buto baisumas i atmazkes labaiu panasu
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 05 10, 09:43)
na jei nenorejo kraustytis, tai reiskia nenorejo ir nereikia ieskoti daugaiu prezasciu
kad ir koks butas butu baisus, jei nedaug nuomos moket,galima ji ir pasitvarkyt siek tiek  ax.gif jei noras gyvent kartu butu, tai nieks nebutu baisu
man tas buto baisumas i atmazkes labaiu panasu

Nu bet kam kraustytis į žymiai prastesnį butą, jei jis pats nuomojasi puikų ir nebrangų? g.gif Tegu jau tada jo kambariokas kraustosi į jį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melindax @ 2007 05 10, 11:11)
Nu bet kam kraustytis į žymiai prastesnį butą, jei jis pats nuomojasi puikų ir nebrangų?  g.gif  Tegu jau tada jo kambariokas kraustosi į jį  biggrin.gif

Nu motera, bet tu ir pavarai. Pasakyk tu man, ką išspręsi čia forume pilstydama iš tuščio į kiaurą apie tai kas ir kur turėtų išsikraustyt doh.gif Vaikų darželis, aš noriu su juo gyventi, bet va pasikalbėti apie tai negaliu. Tai kaip jūs ten bendrai gyvensit jei nesugebat tokios "problemos" išspręst, kaip jūs toliau kalbėsitės? Ar paskui seks tema "Noriu nuo jo vaiko, bet nežinau kaip jam tai pasakyt" doh.gif
Pasikalbėk su juo ir baigsis visi marazmai, o tai dabar viskas vyksta tokiam stiliuje "kas būtų jeigu būtų".
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2007 05 10, 11:41)
Nu motera, bet tu ir pavarai. Pasakyk tu man, ką išspręsi čia forume pilstydama iš tuščio į kiaurą apie tai kas ir kur turėtų išsikraustyt doh.gif  Vaikų darželis, aš noriu su juo gyventi, bet va pasikalbėti apie tai negaliu. Tai kaip jūs ten bendrai gyvensit jei nesugebat tokios "problemos" išspręst, kaip jūs toliau kalbėsitės? Ar paskui seks tema "Noriu nuo jo vaiko, bet nežinau kaip jam tai pasakyt" doh.gif 
Pasikalbėk su juo ir baigsis visi marazmai, o tai dabar viskas vyksta tokiam stiliuje "kas būtų jeigu būtų".

taigi nesikalbes jinai su diedu schmoll.gif jai pazeminimas yra pasisiulyti savam vyrui.. ai nesamone ir tiek.. noriu to ir ano.. bet judintis nesijudinsiu.. o as ir nezinojau kad siais laikais pakanka vien panoreti doh.gif
Atsakyti