QUOTE(dark @ 2005 03 24, 13:58)
As isreiskiau tik savo patirti ir poziuri. Suprantu kaip tu jautiesi, nes turiu drauge, kurios atvejis sakyciau dar slykstesnis nei tavo. Taviske nors i akis deda, o jos i akis tai nuolat sypsosi, labai gera vaidina, drauge, o uz akiu.......Ne per vienus bendrus pazistamus ji suzinojo, kaip ,,melzia" pinigus is jo sunelio, nemoka valgyt padaryt normaliai, kad labai jau jai neaiski jos praeitis, kad jos sunus ir geresne galejo susirast, bet ji ,,uzsikore" jam ant kaklo, kad leidzia didelius pinigus mokslams, kurie visai neperspektyvus, kad uzsinorejo kaip ponia atskiros masinos, o ji tai visa gyvenima neturejo ir nenumire ir t.t. Gerai, kad vyras ja palaiko ir zino savo mamkos charakteri.
O kaip tau sekasi su vyru? Nepavydziu jam: nei su tavimi pyktis nenori, nei su mama.
Vyras nuo pat pradžių stengėsi išlaviruoti tarp mudviejų, aišku, jam nemalonu. Būna, kad jis susikerta su mano motina, pati žinau tą jausmą, kai negali palaikyti nė vienos pusės, juk abi brangios. Bet ilgainiui, pastebėjau, jis pradėjo susivokti, kad daugeliu atveju jo mamytė vis dėlto neteisi - ypač kai, gimus mažiui, ji elgėsi taip, tarsi tai būtų JOS vaikas, o mes tik aptarnaujantis personalas, skirtas, pvz. nuplauti jam uodegą.
Paskutiniu metu gyvenam palyginus ramiai, nes pradėjau nebevynioti žodžių į vatą ir kalbėti ne tik tai, ką ji norėtų išgirsti, todėl savo išverstų veizolų čia neberodo. O vyras per paskutinį pokalbį su ja telefonu, nugirdau, kaip rėžė "čia MANO gyvenimas". Matyt, uošvienytė vėl kažkokias mano nuodėmes vardijo.
Iš tikrųjų tai pavydžiu toms, kurios gerai sugyvena su anytomis, nes toks karas be pabaigos ir nugalėtojo.