Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mylėti savo anyta

visas žinutes perskaičiau, bru, man tik gaila Jūsų visų kurios taip nebendraujate su savo anytomis. Gal čia ne anytos kaltos, o jūs pačios kad toki santykiai yra tarp jūsų.
SĖKMĖS !!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(RomaR @ 2005 01 07, 11:04)
visas žinutes perskaičiau, bru, man tik gaila Jūsų visų kurios taip nebendraujate su savo anytomis. Gal čia ne anytos kaltos, o jūs pačios kad toki santykiai yra tarp jūsų.
SĖKMĖS !!!!!!!

Mano istorija tokia: anyta buvo gera, maloni, draugiska - kaip mama, kol neatsitiko tam tikras nemalonumas seimoje, vyras padare avarija vezdamas savo meiluze kazkur tai - ir kalta likau as..., mano tevai ir pan. Anyta visada apgins savo sunu, koks blogas jis bebutu, o kaltos liks marcios. Dabar viskas tipo susitvarke - vyrui atleidau, o anytai - ne, kam - juk jos nemyliu? Bendrauju ir toliau, bet jau zinau, ko is jos laukti...
Atsakyti
O ka daryti jei Anytos negali pakesti, vien ja pamacius iskart nuotaika sugenda, erzina viskas ka ji daro. O ji kartu gyvena... sad.gif
Atsakyti
Gal yra kokia formulė pagal kuria galima butų pamilti anytą?
Manau kad viska padariau, bet "tolko" jokio.
Atsakyti
QUOTE(serbaite @ 2005 02 02, 11:50)
O ka daryti jei Anytos negali pakesti, vien ja pamacius iskart nuotaika sugenda, erzina viskas ka ji daro. O ji kartu gyvena...  sad.gif



tokiu atveju man asmenishkai belieka tik tave uzhjausti ... blink.gif bo ash savishkei analogishkus jausmus jauciu, tik skirtumas tas-mums nereikia kartu gyventi ir man net nereikia jos matyti biggrin.gif
Atsakyti
blogiausia tai, kad nemegdama tos moteriskes - t. y. anytos, gadinu santykius su vyru.Atsiranda priesiskumas, nesusipratimai. As zinau, kad tai negerai, bet neisivaizduoju, kaip pasikeist. Uzsikist ausis kamstukais, kai jie kalba telefonu?
Atsakyti
Tokiu atveju aš stengiuosi savo santykius su anyta apriboti iki minimumo. Vizitai pas ją tik per metines šventes (vyras su dukra gali aplankyti ir dažniau - prašom, juk pas savo mamą važiuoja). Ir šventinių renginių mūsų namuose, kur dalyvautų anyta, stengiuosi neplanuoti. Na, jei žinau, kad nori ateiti į svečius (juk smagu nors retkarčiai anūkę pakalbinti), stengiuosi užsiimti naudinga veikla (tam yra skirtos kirpyklos, grožio salonai ir draugai). Jei kartais tenka neplanuotai susitikti ir bendrauti, stengiuosi kuo mažiau matyti, kuo mažiau girdėti, neapkrauti savo minčių įvairiomis analizėmis, ką ir kaip ji pasakė, pažvelgė... Juk gyvenime yra daugybė žmonių, kurių mes nemylime, bet juk bendraujame su jais, ir tiek.
Atsakyti
Aš tai tą padarą vadinu uošviene. Dešimt metų kentėjau (manau, jums nereikia pasakoti, ką) kol vieną dieną nutariau - finita la comedia, atseit, gana. Tuomet pradėjau garsiai ir į akis kalbėti tai, ką iš tiesų jaučiu ir galvoju jos atžvilgiu. Buvau tikrai maloniai nustebinta, kai pamačiau rezultatus: ištįsęs uošvienės veidas ir gerokai nusileidęs tonas rodė susivokimą, kad valdžios Olimpą teks vis dėlto palikti. Dabar kartas nuo karto pasimėgauju, pakišdama jai į panosę, taip sakant, akmenukų iš jos pačios daržo - labai padeda. Išvada - netylėkit.
Atsakyti
QUOTE(Adele @ 2005 02 11, 14:17)
blogiausia tai, kad nemegdama tos moteriskes - t. y. anytos, gadinu santykius su vyru.Atsiranda priesiskumas, nesusipratimai. As zinau, kad tai negerai, bet neisivaizduoju, kaip pasikeist. Uzsikist ausis  kamstukais, kai jie kalba telefonu?

Va va pas mane tas pats.
Atsakyti
QUOTE(RomaR @ 2005 01 05, 10:01)
bru, nu manau kad mes visada gerai sutarsime, mes jau 7 metai pažįstamos ir mūsų santykiai labai nuostabūs, mes nė karto viena kitai nesame pasakę pikto žodžio. Pabandykite su savo anytomis išeiti dviese į kokią kavinę pasikalbėti, gal tada santykiai pagerės.



Jo,jo,buvom,buvom. Dar tais laikais,kai aš ją žmogumi laikiau smile.gif . Tai pasakė : vajezau,kaip brangu,reikėjo namuose kavos pasidaryt ir išgert blink.gif o paskui gandus paleido,jog aš čia po restoranus vaikščioju ir t.t. ir t.p.
O dabar gandus skleidžia,kad aš kryžium ant slenkščio guliu ir neleidžiu jai su anūke pasimatyti blink.gif biggrin.gif Kai man ji nėra nei karto paskambinus ir pasiprašius biggrin.gif
Atsakyti
Mylėt pageidautina vyrą. Anytą siūlau traktuot kaip moterį, be kurios įsikišimo to vyro nebūt ant svieto. Už vyrą aš jai labai dėkinga. Už tai, kad randa kartais laiko pabūt su anūku ir leist mums porą-trejetą valandų "pasilakstyt", irgi. O visa kita? Visa kita tiesiog mandagus bendravimas. Receptas patikrintas, rekomenduoju. Pirmoj santuokoj bandžiau "mylėt', nes buvau jauna ir kvaila. Kaip ir kiekviena meilė be atsako, taip ir ta...Vieni nusivylimai...
Tiesa: kad receptas veiktų, reikia būt materialiai (būtinai) ir emociškai(pageidautina) nepriklausoma.
Atsakyti
O as anyta gerbiu,o gal net ir myliu blink.gif Vaje, tik nemuskit! mirksiukas.gif Bet uztai zinau ka reiskia tureti tokia anyta kaip kai kuriu is jusu (mano seserims siuo klausimu "laaabai pasiseke" doh.gif ). Viena sesuo gyveno gana toli nuo savo uosves ir stengdavosi per daug su ja nedraugauti (visu labui),o kitai pasiseke maziau- gyveno tame paciame miestelyje doh.gif doh.gif doh.gif Tai toji boba (vadinama anyta) pasakodavo (vis dar pasakoja) savo anukams(sesers vaikams),kad ju motina (mano sesuo) paskutine k... ir t.t. (tik irodymu kazkodel tai nepateikia g.gif )Nu jau tokios uosves prie geriausiu noru nepamilsi schmoll.gif Ir nera reikalo saves prievartauti!
Taip kad jei nera meiles,tai ir nebus! tongue.gif
Atsakyti