QUOTE(ajd @ 2011 05 05, 10:03)
O dabar visiems čia mums su sinusitais pagerėjo. nėr virusų.
O nosį plauti reikai mokėti, kitaip gali suplauti viską gilyn. Beto plaunant nosį aš atsikračiau galvos skausmo, dabar pūliai renkasi tik kišenėse prei dantų.
Bet visi lor sako plaukit nosį ir dėkit druskos pagalvėles.
Man dabar dar skyrė pabandyti antialerginį gydymą, sakė kad būtų tikra kad sinusitai tikrai nealerginio pobūdžio.
O vasarą operuotis bijau, pas mane labai nekreši kraujas, kažin čia ta nosies operacija tiek rimta, kad žiūrėtų ar geras kraujas(hemoglobinas), ar nesvabu?
oi, jau simtas metu normaliai kvepuoti negaliu...sinusitas, amziais su manimi ir niekas nepadeda.Su ta zaraza ir gyvenu
Papildyta:
QUOTE(zuvytei @ 2011 05 02, 09:44)
Na ka, jau menuo kaip po operacijos. Kvepuoju kaip zmogus ( tpfu tpfu tpfu)

Ko tik as nebuvau isbandzius ir ridiku ir cesnaku ir nosie plovimu su druska ( po kuriu man dar blogiau buvo, gavau bart nuo LOr) kartais padeda tik operacinis gydymas. Ir operuokites dabar kad po operacijos neprikibtu kokios bacilos, nes rudeni ligu sezonas. o per vasara issisveiksit. Patikekit, jau geriau pakentet tas pora savaiciu po operacijos. nes tas sinusito skausmas neduok dieve, kai bijai kiekvieno vejo pustelejomo eini apsimuturiavus, nes kiekviena sloga baigias sinusitu

nenoriu net prisimint.
o siaip kam jau sinusitas uzpuole bandykit nasonex purksti, jis hormoninis bet atidarys jums sinusus, jie prades valytis, nuims ta beprotiska galvos skausma
sekmes
bet sako,kad po operacijos jis vistiek buna...ar nebe?