Įkraunama...
Įkraunama...

Sinusitas

QUOTE(zuvytei @ 2011 05 02, 09:44)
nosie plovimu su druska ( po kuriu man dar blogiau buvo, gavau bart nuo LOr)

kodėl loras barė? negerai plauti nosį su druska?
Atsakyti
QUOTE(kokošė @ 2011 05 02, 14:50)
man pasidare geriau- as taip maniau,o gavosi tik blogiau,jauciu,kad tolin tik nuejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kokošė @ 2011 05 02, 14:50)

Todel kad jeigu yra uzpakalinio ( kazkokio sinuso uzdegimas) , niekas ten neissiplauna o tik dar labaiu kemsasi ten viskas. Tokie praplovimai padeda tik jei yra paprasta sloga, o ne pulingos isskyros. bent jau man po tu praplovimu is vis niekas nebesipute, nosis uzsikimso visiskai, atsirado beprotiskas galvos skausmas. Nzn. gal cia tik man taip buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvytei @ 2011 05 03, 13:31)
Todel kad jeigu yra uzpakalinio ( kazkokio sinuso uzdegimas) , niekas ten neissiplauna o tik dar labaiu kemsasi ten viskas. Tokie praplovimai padeda tik jei yra paprasta sloga, o ne pulingos isskyros. bent jau man po tu praplovimu is vis niekas nebesipute, nosis uzsikimso visiskai, atsirado beprotiskas galvos skausmas. Nzn. gal cia tik man taip buvo ax.gif

supratau. ač 4u.gif
Atsakyti
vakar pasidariau nuotrauka-pasirodo nera taip blogai,kaip galvojau bigsmile.gif siek tiek yra vienam zande ir kaktoj,bet sake gelomirtolio uztektu,o kas padejo net nezinau,nes vartojau Ospamoxa,ploviau su raudonu humeriu,geriau ir dar gersiu gvazdikelius,ir dar geriu cinamonas + vanduo+medus ax.gif tikiuosi atsikratysiu metus trukusi sinusita rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2011 05 04, 04:45)
vakar pasidariau nuotrauka-pasirodo nera taip blogai,kaip galvojau bigsmile.gif  siek tiek yra vienam zande ir kaktoj,bet sake gelomirtolio uztektu,o kas padejo net nezinau,nes vartojau Ospamoxa,ploviau su raudonu humeriu,geriau ir dar gersiu gvazdikelius,ir dar geriu cinamonas + vanduo+medus ax.gif  tikiuosi atsikratysiu metus trukusi sinusita rolleyes.gif

O dabar visiems čia mums su sinusitais pagerėjo. nėr virusų.
O nosį plauti reikai mokėti, kitaip gali suplauti viską gilyn. Beto plaunant nosį aš atsikračiau galvos skausmo, dabar pūliai renkasi tik kišenėse prei dantų.
Bet visi lor sako plaukit nosį ir dėkit druskos pagalvėles.
Man dabar dar skyrė pabandyti antialerginį gydymą, sakė kad būtų tikra kad sinusitai tikrai nealerginio pobūdžio.
O vasarą operuotis bijau, pas mane labai nekreši kraujas, kažin čia ta nosies operacija tiek rimta, kad žiūrėtų ar geras kraujas(hemoglobinas), ar nesvabu?
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2011 05 05, 10:03)
O dabar visiems čia mums su sinusitais pagerėjo. nėr virusų.
O nosį plauti reikai mokėti, kitaip gali suplauti viską gilyn. Beto plaunant nosį aš atsikračiau galvos skausmo, dabar pūliai renkasi tik kišenėse prei dantų.
Bet visi lor sako plaukit nosį ir dėkit druskos pagalvėles.
Man dabar dar skyrė pabandyti antialerginį  gydymą, sakė kad būtų tikra kad sinusitai tikrai nealerginio pobūdžio.
O vasarą operuotis bijau, pas mane labai nekreši kraujas, kažin čia ta nosies operacija tiek rimta, kad žiūrėtų ar geras kraujas(hemoglobinas), ar nesvabu?

oi, jau simtas metu normaliai kvepuoti negaliu...sinusitas, amziais su manimi ir niekas nepadeda.Su ta zaraza ir gyvenu verysad.gif

Papildyta:
Na ka, jau menuo kaip po operacijos. Kvepuoju kaip zmogus ( tpfu tpfu tpfu) 4u.gif Ko tik  as nebuvau isbandzius ir ridiku ir cesnaku ir nosie plovimu su druska ( po kuriu man dar blogiau buvo, gavau bart nuo LOr) kartais padeda tik operacinis gydymas. Ir operuokites dabar kad po operacijos neprikibtu kokios bacilos, nes rudeni ligu sezonas. o per vasara issisveiksit. Patikekit, jau geriau pakentet tas pora savaiciu po operacijos. nes tas sinusito skausmas neduok dieve, kai bijai kiekvieno vejo pustelejomo eini apsimuturiavus, nes kiekviena sloga baigias sinusitu doh.gif nenoriu net prisimint.
o siaip kam jau sinusitas uzpuole bandykit nasonex purksti, jis hormoninis bet atidarys jums sinusus, jie prades valytis, nuims ta beprotiska galvos skausma
sekmes  4u.gif

bet sako,kad po operacijos jis vistiek buna...ar nebe?
Atsakyti
Na ka, jau menuo kaip po operacijos. Kvepuoju kaip zmogus ( tpfu tpfu tpfu) 4u.gif Ko tik  as nebuvau isbandzius ir ridiku ir cesnaku ir nosie plovimu su druska ( po kuriu man dar blogiau buvo, gavau bart nuo LOr) kartais padeda tik operacinis gydymas. Ir operuokites dabar kad po operacijos neprikibtu kokios bacilos, nes rudeni ligu sezonas. o per vasara issisveiksit. Patikekit, jau geriau pakentet tas pora savaiciu po operacijos. nes tas sinusito skausmas neduok dieve, kai bijai kiekvieno vejo pustelejomo eini apsimuturiavus, nes kiekviena sloga baigias sinusitu doh.gif nenoriu net prisimint.
o siaip kam jau sinusitas uzpuole bandykit nasonex purksti, jis hormoninis bet atidarys jums sinusus, jie prades valytis, nuims ta beprotiska galvos skausma
sekmes  4u.gif

ir man sitie padejo tik nezinau ar sutapimas nuo ju kazi kokie galvoj skausmai atsiranda. pas mane ilga istorija prasidejusi nuo daznu slogu, net nosi yra ligonineje praplove, o baigesi alergija ir kai tyre pertvara sake, kad dar nereikia operuoti ir israse nuo alergijos erkutems nasonex. o kokia palaima nesirgau persalimu 3 men. kai baigesi vaistai dariau pertrauka ir vel susirgau sloga.
man sinusito gydytoja nerado. as verkiau kad plysta galva, o ji nuo kosulio vaistu israse. galvojau gala gausiu. tuomet kai pagulde i ligonine teko net praplauti sinusus.
atsiprasau kad be lietuvisku raidziu, telefone nera lietuviskumo, bet labai norejau pasidalinti mintimis:-)
Atsakyti
QUOTE(Saulyte DD @ 2011 05 12, 23:37)
ir man sitie padejo tik nezinau ar sutapimas nuo ju kazi kokie galvoj skausmai atsiranda. pas mane ilga istorija prasidejusi nuo daznu slogu, net nosi yra ligonineje praplove, o baigesi alergija ir kai tyre pertvara sake, kad dar nereikia operuoti ir israse nuo alergijos erkutems nasonex. o kokia palaima nesirgau persalimu 3 men. kai baigesi vaistai dariau pertrauka ir vel susirgau sloga.
man sinusito gydytoja nerado. as verkiau kad plysta galva, o ji nuo kosulio vaistu israse. galvojau gala gausiu. tuomet kai pagulde i ligonine teko net praplauti sinusus.
atsiprasau kad be lietuvisku raidziu, telefone nera lietuviskumo, bet labai norejau pasidalinti mintimis:-)

nasonex yra hormoninis vaistas, tai as manau kad jis tikrai turi salutini poveiki, man pvz. labai sirdis drebejo ir nuotaiku kaita pasireiske. bet kai yra sinusitas tai dzin jau tie salutiniai reiskiniai, bile tik padejo man tuo metu, ta skausma nueme
Atsakyti
QUOTE(Saulyte DD @ 2011 05 12, 20:37)

Bet jeigu yra įtarimas kad sinusitas alrginio pobūdžio-tai geriau bandykit awamys purkštis .
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2011 05 04, 07:45)
vakar pasidariau nuotrauka-pasirodo nera taip blogai,kaip galvojau bigsmile.gif  siek tiek yra vienam zande ir kaktoj,bet sake gelomirtolio uztektu,o kas padejo net nezinau,nes vartojau Ospamoxa,ploviau su raudonu humeriu,geriau ir dar gersiu gvazdikelius,ir dar geriu cinamonas + vanduo+medus ax.gif  tikiuosi atsikratysiu metus trukusi sinusita rolleyes.gif

o kas cia per daiktas gal galit pasidalint, nes ir mane ko gero puola nelabasis, o gydytoja nepriima skubiai, sako jeigu nori gali vaziuoti i ligonine pas LOR doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 06 23, 16:30)
o kas cia per daiktas gal galit pasidalint, nes ir mane ko gero puola nelabasis, o gydytoja nepriima skubiai, sako jeigu nori gali vaziuoti i ligonine pas LOR  doh.gif
Man pirma karta kai nepadejo antibijotikai po poros metu senumo sinusito padejo gelomirtolis - ji siulyciau pirmiausiai,o jei nepadeda galim gydytis kitais budais.
Gvazdikeli rekomendavo RIKARA ( gali pasieskoti anksciau rasytu jos zin). o medus+cinamonas gali daugiau pasiskaityti internete 4u.gif
http://www.o-kaip.lt...-cinamonas.html
Atsakyti