Įkraunama...
Įkraunama...

Sinusitas

QUOTE(skruzdeda @ 2011 01 22, 18:08)
Hmm, o is cia esanciu ar kazkas bande gydytis su paleistuve? Dar vadinamas sis augalas gyvavede. Nesu girdejusi nei vieno zmogaus, kuris su tuo augalu nebutu issigydes sinusito. O kai kurie ir visviems laikams. Pradzioje kai sloga arba sinusitas daznai ji reikia palasint, jis sukelia labai dideli ciauduli, nosis prasivalo ir puliai patys isbega. Tas augalas turi gydomuju savybiu, nes dedant ji ant puliniu, vociu, jos labai greitai issivalo ir zaizda sugyja. Taigi sugyja ir sinusitas.
Augalas turi buti kokiu 5 metu, bet siaip padeda ir jaunas. Greitai auga, nors aisku priziureti reikia. Taciau vienai slogai nemazai jo susilasina, o jeigu dar sinusitas, tai reikia kokiu 6 dideliu lapu, todel patartina daugint du-tris turint tokia problema. Jokiu vaistu, jokiu antibijotiku ir rezultatas 100%
Sekmes.

Ir nereikia jokio papildomo gydymo, nei vaistu, nei arbatu nei skalavimo. Nebent vitaminu smile.gif

Savo dukrytei nuo puses metuku lasinau si augala ir visada suveikdavo puikiai.

Beje nepasakiau, kad pradineje slogos stadijoje, kol nosis varva, o nera uzsikimsusi, tai galima ir pataupyti augala, nelasinti, jis didesni vaidmani vaidina kai nosis uzsikimsusi ir forumuojasi arba susiformaves sinusitas.
na lasinuosi antra diena ax.gif ,bet ka galetu reiksti,kad man nesukelia ciaudulio,vakar tik vos ne vos pora kartu biggrin.gif o po kiek dienu mazdaug turetu pasijausti rezultatai rolleyes.gif
Atsakyti
Ką daryt? dar tik rugsėjis, jau sugėriau atibijotikus. ir nelabai padėjo, vistiek viskas bėga į gerklę krenkšiu rydama , nor slogos ir nėr. kai bandua pūst nosį ausis užgula. temperatūra vėl uždegiminė 37-37,4 , šokinėja...
Ką gerti? tie plovimai, druskų maišeliai ...
Bandyčiau tą gelomyrtoną, bet ar neės skrandžio(juk česnakas sudėtyje, pas mane erozijos, česnako ir svogūno negaliu valgyti)?
Gelbėkit patakit ką nors naujo? gal kokį super purškalą, gal ką nors.Bandyt gal tą nosodreną už 70 lt?
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2011 09 29, 09:51)
Ką daryt? dar tik rugsėjis, jau sugėriau atibijotikus. ir nelabai padėjo, vistiek viskas bėga į gerklę krenkšiu rydama , nor slogos ir nėr. kai bandua pūst nosį ausis užgula. temperatūra vėl uždegiminė 37-37,4 , šokinėja...
Bandyčiau tą gelomyrtoną, bet ar neės skrandžio(juk česnakas sudėtyje, pas mane erozijos, česnako ir svogūno negaliu valgyti)?
Gelbėkit patakit ką nors naujo? gal kokį super purškalą, gal ką nors.Bandyt gal tą nosodreną už 70 lt?

Jei gelomyrtol - tai česnako sudėtyje tikrai nėra, jei gelomyrton - tokio dar negirdėjau, nežinau sudėties
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2011 09 29, 10:47)
Jei gelomyrtol - tai česnako sudėtyje tikrai nėra, jei gelomyrton - tokio dar negirdėjau, nežinau sudėties

taip taip tas su česnaku.Jo aš neagliu gerti.
Cinnabsin pasiūlė vaistinėj, bet irgi hemopatiniai. bandysiu. nors aš netikiu heomopatiniu gydymu. Jeigu padės, parašysiu.
Dar vis laukiu gal kas bandėte tą nasodreną. Įdomu būtų ar padėjo?
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2011 09 29, 08:51)

Esu kovos su sinusitu veteranė lotuliukas.gif
Mano profilaktinės priemonės:
nosies gleivinę ištepu aliejumi ir dedu česnako gabaliuką,tokį,kad gliau į nosiaryklę nepatektų.Čiaudau,sekretas bėga.Kartais palaikau 5,kartais 10 min.Geriausia daryti namie,nes kartais sekreto bėga daug, nors kartais tik pačiaudau ir dar šiek tiek sekreto susidaro.
Dar vienas mano praktikuojamas būdas - aliejaus skalavimas/čiulpimas burnoje
http://www.supermama...?...4687&st=336
Bandykit,eksperimentuokit,tikrai praeis 4u.gif
Atsakyti
As taip pat vargstu su sinusitu jau daug metu, atrodo praeina, menkiausias persalimas ir vel jauciu kad nosis uzgulusi, bandysiu net nezinau gal gelomyrtoli pagerti kol gydytoja grys is atostogu, o paskui eisiu ir prasysiu antibijotiku kad israsytu turbut.
O NASODREN man nieko labai ir nepadejo, buvo be reikalo ismesti pinigai tik schmoll.gif
Atsakyti
Nu vat reiškiasi nosodrenas ne panacėja.gerai kad nepirkau.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2011 10 12, 19:14)
Nu vat reiškiasi nosodrenas ne panacėja.gerai kad nepirkau.

Nu zinot,kad man netiko, tai nereiskia kad ir jums netiks g.gif bet kaip gydytoja graziai kalbejo apie ji tai tikrai tokio efekto nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2011 10 12, 16:30)
Nu zinot,kad man netiko, tai nereiskia kad ir jums netiks  g.gif  bet kaip gydytoja graziai kalbejo apie ji tai tikrai tokio efekto nebuvo doh.gif

Vat tame ir esmė kad labai jau gydytoja jį gyrė,teisiog prymygtinai rekomendavo. o kaina tikrai didelė.atsiliepimus radau tik yotube,ir ten net užsieniečiai rašo kad efektas nepateisina kainos.
Atsakyti
Sveiki , kas galėtu gal pasakyti kaip ten su tuo cinamonu ir medumi ? smile.gif

Kokiu santykių reikia juos maišyti 1prie3 ?

Ir kažkokios čia kalbos apie gvazdikėlį , bet kur jo galima įsigyti ? vaistinėse bus ? Kaip su juo ten reikia daryti ?
Atsakyti
QUOTE(Eimantas22 @ 2011 10 17, 17:59)
Ir kažkokios čia kalbos apie gvazdikėlį , bet kur jo galima įsigyti ?  vaistinėse bus ?  Kaip su juo ten reikia daryti ?

Aš tiesiog pasemdavau šaukštelį malto gvazdikėlio ir į burną,užsigerdavau stikline, o kartais ir dviem vandens.
Vaitinėse tikrai malto gvazdikėlio niekas Jums nepasiūlys.
Ieškokite prieskonių parduotuvėse,o jei turite kavamalę,tiesiog galite susimalti.
Gvazdikėlių bet kurioje parduotuvėje rasite.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2011 09 29, 09:51)

Sveika, nors su skrandžiu turėjau ir dabar dar retsykiais turiu problemų, tačiau gelomyrtonas tikrai bent jau man neėdė skrandžio, o be to ir pati daktarė jį man išrašė (kuri žino mano skrandžio jautrumą ir ligas). Tad manau gali drąsiai gert.
O aš pati šį rudenį kažkaip nesunkiai sinusitą išsigydžiau su sudofedu ir antibiotikais. Tik kažkaip uoslė jautrumą vis dar praradusi g.gif
Atsakyti