Manau, kad kiekvienas skirtingai gali pajusti sinusito pozymius ir priemones skirtingos padeda. Karta juo sirgu vaikysteje ir tik dabar gal kokius 5 metus juo persergu kiekviena ziema

. Pirmiausia atsiranda bjauri sloga (istisai varva nosis) kuri tesiasi savaite ir viskas baigiasi sinusitu (auksta temperatura, isskyros sinusuose kurios neissipucia, bjaurus kazkoks svogunu kvapas, akiu skausmas), kuris man be antibiotiku nepreina

. Zodziu nei slogos nesugebu pristabdyti, issigydyti brangiausiais vaistais nei sinusito, tik antibiotikais. Tik viena karta man padejo - seksas, kaip ne keista

. Momentaliai atsikiso nosis, tuom ir baigesi

. Uzjauciu tuos kas serga sinusitu, panasu, kad si liga kaip koks herpes virusiukas linkusi pasikartoti.
Papildyta:
QUOTE(rositta @ 2011 04 15, 15:34)
Sveikos merginos sinusitą turinčios,
Turėjau šį džiaugsmą ir aš , kartais ir dabar dar aplanko , bet viena močiutė pamokino ir dabar aš ir mano šeima su šituo brudu kovojam labai lengvai...
paimi rupios druskos ir ant keptuvės pakepini , kad būtų karšta , garuoti net pradeda, kai tik pradeda gelsti reikia išpilti į merliuką tada susukti į rankšluostį ( nes karšta) ir eiti žiūrėti televizijos , o tuo metu merliuką su karšta druska dėti ant skaudamos vietos ( paspaudus skauda tai visada žinosite ant kur dėti) ir kol druska atauš , paprastai jei neįsisenėjo vieno karto ir užtenka jei ne kitą vakarą pakartoti - pūliai išeina . Mano sūnus jei didesnė sloga tai iš kart ir prašo - mamyt druskos iškepsi ?

Pabandykit , vargo tikrai ne daug tik kelias minutes kepimui sugaišit, tai geriau negu važiuoti durti arba gerti antibikus ir linkiu visoms būti sveikoms.
Oi, patarciau gerai pagalvoti pries atliekant tokia procedura. As su ja prisidirbau. Negalima deti nieko karsto pirmomis dienomis, nes gali puliai pereitu i gilesnius audinius o tada "sakes"

. Man gydytojas sita per velai pasake.
Papildyta:
Tiesa, man kazkiek gelbedavo cesnako skiltele. Arba patrindavau kiek pasiekdavau nosies ertme, arba pasidarydavao kosyte ir patrindavau. Aisku, sitas "gydymas" nera malonus ir persti ir skauda, bet kuriam tai laikui palengvina kvepavima. Kiti zinau kazkaip dar ir itraukti per nosi cesnako skiltele moka. Bet tiek censkas ir tepadeda. Nors man asmeniskai zymiai labiau nei kokios sisupret tabletes (poveikio 0).