Įkraunama...
Įkraunama...

Sinusitas

QUOTE(dominyka3 @ 2011 12 07, 14:22)
Sakykit, kokie antibijotikai isgydo sinusita,nes nei clabax,nei ospamox nepadeda vadinasi netinka verysad.gif

As geriau biodroxil, bet padejo tik "is dalies"...bandau toliau gydytis gelomirtoliu ir kaitinuosi Bioptrono lempa. Lyg ir gereja g.gif .
Dar gydytoja israse kazkoki harmonini purskala, bet kol kas jo nepirkau. Neiskaitau pavadinimo ant recepto doh.gif ...kazkoks...mometuovo...cia gal koki asudedamoji dalis, o ne pats purskalo pavadinimas? g.gif
Atsakyti
man padejo purskalas NASONEX hormoninis,jis kaip ir nuo alergijos ir gydo sinusita,bet nuo jo man pagerejo, as taip pat geriau visokius vaistus,kaitinausi ir druskom ir jau neatsimenu ka dariau su savimi,kad tik praeitu ir cinabsinus geriau ir sinupretus ir geromyrtolio dezutee. Cirrus dar tokius geriau ir sudafeda. bet galiausiai israse sita ir praejo....... bet dar lyg ausyje jauciu kazkokius skyscius g.gif
Atsakyti
aisku,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2011 12 07, 11:22)
Sakykit, kokie antibijotikai isgydo sinusita,nes nei clabax,nei ospamox nepadeda vadinasi netinka verysad.gif

Mano apdėjo leidžiami, man lyg eritromicinas. Konkrečiai padėjo pernai pavasarį.
dabar dar cinabsiną geriu.
Bet jau kai bus sinusitai iškart pabandysiu Nasonex.
O jį reiakia purkšti neprofilaktiškai, o jau kai gerai nosis užsikimšusi, taip?
Ir padėjo be antibijotikų tik tas Nasonex?taip?
Atsakyti
Nasonex - domina mane sis purskalas,naudoju ji jau savaite,padaugejo sloga ( sekreto) ar taip turetu buti,gal valosi g.gif kas juo gydesi- kiek laiko pursketes,po kiek laiko issigydet sinusita g.gif 4u.gif
Atsakyti
Na ir kaip nasonex? padėjo?
o aš galvojau kad tokia gera žiema mums sinusitininkams, neikas neserga. Nei šalto oro į burną papuola, nei virusų vaikai iš mokyklos neparneša, nu tikrai nei gripo epidemijos dar nebuvo.
ir kaip man tai labai gerai "kvėpuojasi" šį rudenį-žiemą , kažkoks toks geras klimatas.
Atsakyti
labutis

as nuo rugsejo men galo turi sloga, niekas nepadejo nei sinupretas, nei cinabsinas, nei glytamoris, po jo kazkiek apmazejo sloga bet tik tiek sad.gif ir dabar nera tokia beganti bet jauciu kad ten vistiek dar yra likuciu kurie manes vis nepaleidzia sad.gif o siaip oras tikrai geras, nors virusu visur pilna, bet siaip man patinka, aisku visi nori to sniego, bet man ir be jo gerai biggrin.gif

sveikatos ateinanciais metasi ir tikiuosi bus daug maziau serganciu ta bjauria liga 4u.gif
Atsakyti
Kol kas nepadejo verysad.gif idomu,kiek laiko galima ji naudoti,uztenka vieno buteliuko ar reiktu daugiau g.gif
Atsakyti
tai matomai sloga nealerginė , o bakterinė. man vasarą buvo parašiusi gydytoja kažkokį purškalą po 40 lt 3 buteliukus susipurškiau -nepadėjo nei keik, ten buvo nuo alreginės slogos, rinito.
Atsakyti
Man jau niekas nepadeda verysad.gif . Praeita ziema vos nenumiriau nuo tos nesamones. Sia ziema jau nelaukiau, kol bus taip blogai, pati nesigydziau visokiais sinupretais, nosies plovimais ir pan., is kato ejau pas daktara. Geriu jau trecius antibiotikus. Kol geriu - pagereja, baigiu gert, vel liga progresuoja. Visiskai neisgyju. Dabar paskyre kazkokius retai naudojamus, jau buvo visai gerai, galvojau isgijau... Tik pavaiksciojau daugiau lauke, ir vel viskas is pradziu. Siandien isgeriau paskutine antibiotiku tablete, palauksiu kokia savaite, kad jau tikrai matytusi, kad negereja (na kad pamatytu, kad tikrai sergu, nes jau as jai nusibodau doh.gif ), ir vel pas daktara. Vel nosis neiskvepuoja, galva skauda, saltis vakarais krecia, nuovargis nezmoniskas. Laukiu pavasario, vasaros, tada bus geriau 4u.gif Nebezinau kuom ir gydytis...
Tiesa, kazkada Bioparox israsydavo, tai padedavo. Dabar be recepto neduoda, reiks pabandyt paprasyt daktares, gal israsys, o gal ir ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DinaR: 02 sausio 2012 - 13:04
QUOTE(DinaR @ 2012 01 02, 14:01)

kaip matau nelabai padeda ir antibai jums, tik laikinas pagerejimas tai kokio velnio kaip sakau dar ta bruda gerti g.gif mirksiukas.gif
o bioprarox, kasrtais ir ne nuo gerkles, nes kai buvau be balso man vaistinej ji dave o viena moteriske sake juo sloga gyde g.gif
Atsakyti
nu jau bioparoksas tai nepadės,ką jau ten po geriamų antibijotikų. čia pradžioj ligos ir nuo slogos ir nuo gerklės , bet reikai į tą "pradžią" pataikyti.
Beje man padeda tik leidžiami antibijotikai, kad ir eritromicinas bet leidžiamas, matomai organizmas nepasisavina tinkamai geriamų.
Atsakyti