Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esat su vaiku gulėję ligoninėj?

Dabar gulim verysad.gif Tuojau važiuosiu pas vaikutį į reanimaciją verysad.gif Bet apie ligoninę bei jos personalą - gulim Antakalnyje - atsiliepimai tik patys patys geriausi.
Atsakyti
Ir mes gulejom lig kai mum buvo3men, nakti prabudo i pradejo rekti nerealiai ko niekada nebudavo,ispradziu pagalvojam gal susapnavo ka nors bet kai vaikas man reke30min,paskambinom i greitaja ir isveze mus i Santariskes, prieme ir apziurejo labai fainas daktaras thumbup.gif ,nuramino, pagulde i palata atskira,vaikui suleido nospa ir mes uzmigom,o ryte prasidejo visi tyrimai,nes jisai gi nesako ka skauda tongue.gif tai dare ir galvos echoskopija ir krauja su slapimu eme ir loras ir okulistas vienu zodziu patikrino viska,pasirodo buvo ausu uzdegimas bet kaip tycia loras buvo paskutinis:)
Nepatiko vienintele daktare neurologe schmoll.gif jai dar su koja kazkas buvo,o gal jinai taip visada vaiksto g.gif nes labai jau siule savo paslaugas,kad turi savo masazo kab. Kalvariju g. kad jau mum butinai reikia lankyti, doh.gif nors viskas pas mus ciki biggrin.gif
O siaip apie lig nieko blogo paskyti negali,nors zmoniu buvo daug bet daktarai elgesi labai gerai ir supratingai
Atsakyti
Gulėjom Santariškėse urologiniame skyriuje, atsiliepimai tik patys geriausi. Ir seselės ir gydytojai superiniai. Mes ten būdavom kaip kokie senbuviai, gulėjom na gal kokius 5-7 kartus. Tyrimams ir buvo viena operacija. Ten kaip namai pasidaro, o visas personalas - kaip viena didelė šeima. Bet noras grįžti į namus visada būna begalinis.
Atsakyti
Kai mano pupa susirgo bronchitu 1 mėnesiuko proga, tai gydytoja iš karto šsiuntė į ligoninę (bijojo tokiai mažai skirti naminį gydymą), tai nuvažiavome į ligoninę, o neujagimių skyriuje nė vienos vietos laisvos doh.gif , tai teko imti mokamą palatą, bet labai džiaugiuosi, kad taip išėjo, net tikrai ne koks malonimas gūlėti su kitais verkiančiais leliukais vienoje palatoje.
Tai mano mažę visokeriopai ištyrė (nes kraujas infekciją rodė) ir rado tai ko net tikėtis nesitikėjo - inkstų hidronefrozę. Tai be galo džiaugiames, nes žinome ko galime tikėtis ir vaistukus geriame, tai ir nesulaukiame inkstų uždegimo.
Na bet gryžtame prie gulėjimo ligoninėje...
Pragulėjome 8 dienas ir nė karto jokio nei konflikto, nei nesusipratimo nebuvo. Padaro tyrimą ir ateina pasako ką išsiaiškino, kas mūsų laikia ir pasitariame kaip toliau gydome (labai atsižvelgė į tai kaip man atrodo, kad mano dukrytei bus geriau). Ir visas personalas buvo malonus ir mylintis leliukus.
Taigi, mano atsiliepimai apie Klaipėdos vaikų ligoninės naujagimių skyrių tik patys geriausi. Ir laikas ligoninė neprailgo thumbup.gif
Atsakyti
as tai bijociau su vaiku guleti, kaip pavyzdziui misinuka pasidaryti nakti? kai vaikas verkia, neramus. visokiu klausimu kyla, tai geriau nesirgti, aisku nepasirinksi.
Atsakyti
mes gulejom klaipedoje vaiku ligoninej savaites laiko is gimdimo namu grizom su stafilakoku verysad.gif tai daktarai ir preziura labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
o mes padarem nusikaltima- nepaklusom gydytojos valiai doh.gif . musu vauku gydytoja pasiunte tik taip, jei dar norim, pasikonsultuoti su ligonines gydytoja, o ta eme ir sumane nekarsciuojanti, be komplikaciju, budingu siai ligai, vaika paguldyti i infekcini skyriu. ir dar labai skubiai ant savaitgalio. namuose paskambine dar 2 gydytjams ir isklause ju nuomones nusprendem nevykt i ligonine. dabar toks akmuo ant sirdies. bet kad ta gydytoja palyginus su musu gydytoja , labai viska hiperbolizavo g.gif . toks jausmas, kad mes reikalingi ju planui vykdyti - mat po svenciu tuscias skyrius, tai reikia ligoniuku.
Atsakyti
Esam ir mes gulėję ligoninėj tiek su vyresnėliu, tiek su mažėliu Santariškėse, Kauno III ligoninėj, Kauno infekcinėj ligoninėj, Kaišiadorių ligoninėj. Tai visur viskas normalu, Kaune buvo gaila prieš šventes bomžų atvestų vaikų, nes jie norėjo be jų baliavot, todėl sumelavo kad jie serga verysad.gif . Santariškėse kažkodėl visi buvo apakę dėl 5 mėnesių vaiko maitinimo tik savo pienu blink.gif . Tipo kokia tinginė mama, vaikui net sulčių neišspaudžia, daržoves tingi virt doh.gif , moralas tesėsi kelias dienas, paskyrė "normalaus valgio", kurio vistiek nedaviau.
Aišku baisiausias tai Santariškių priėmimo skyrius- šalta, laukti gydytojo reikia 30-40min koridoriuj su kitais sergančiais žarnyno inekcijomis ir pan. Nenuostabu, kad daug vaikų besigydydami susigriebia dar ir papildomų ligų. Yra padaryti skirtingi įėjimai skirtingomis ligomis potencialiai sergantiems vaikams, bet jie užrakinti.
Atsakyti
Ir mum teko daug kartu gulet ligoninej. 4u.gif Pirma karta kai vaika kate apdraske.Rodos nieko rimto,bet po dvieju savaiciu pradejo ant soniuko keltis puliniai. verysad.gif Seimos gydytoja (as ja ir dabar dar pasmaugt noriu sutikus),pasake; tipo tu, mamyte, nemoki vaiku augint,cia pirmas vaikelis,gerklyte paraudus,nieko baisaus,juk tokie orai.Visa savaite veziojau vaika pas ja.Vaikui( metukai ir 5men) temperatura 39,net nebepajuda nuo skausmo, o tai daktarytei mat gerklyte paraudus blink.gif .Issikvieciau greitaja,bet atvaziavo kazkoks veterinorius.Vel jis man ta pati aiskina.Nors rodau soniuka,man sako - gerklyte mad.gif .Vaikui jau blogiau ir blogiau,tai dar karta su drauge iskvietem greitaja.Si kart greit atvaziavo ir vel ant manes baubia,tipo, mamyte, negi nematot jusu vaikas mirsta gun_rifle.gif Greit i Santariskes.Iskviete daktare is namu,apziurejo,ryt operuojam.Ateina rytas,vaikas guli leisgyvis, nusinesa i tvarstomaji,o ant soniuko to pulinio nebera fear.gif .Jis ant nugarytes persimetes.Paskui daktare sake dar kokia dienele ir pulinys butu plyses i vidu,o tada jau nieko gero.Laiku suspejom. umn.gif Po operacijos vaikas atsigavo greit.Temperatura nukrito.Gryzom is ligonines,o ta daktare L.Nikitionok Antakalnio poliklinikoj sako,tai dziaukites kad viskas gerai baiges,bet gerklyte vistiek paraudus umn.gif .
Kita karta palikau kaime pas mama.Gryztu pas ja,o mama sako- vaikas ligoninej,temperarura nukrito ir isveze. smartass.gif .O ten Rokisky irgi tokia firmine daktare angel_not.gif .Tai mane ismete is ligonines,tipo ko cia valkiojies,juk teta su vaiku guli spam.gif Bet paskui kazkaip kita daktare pereme gydyt mano vaika,o ta net per vizitacijas nebelindo. thumbup.gif
Dabar ir karta per puse metu gulam i Santariskes,bet personalas labai malonus.Juk ir mamyte jau turi proto kaip vaika augint soske.gif clap_1.gif
Atsakyti
labas mamytės. galim sakyti aš naujokė. prisiregistravus pernai, bet nerasau. vis nebuvo kaip. aš labai jūsų norėčiau paklausti kokia padėtis Vilniaus Santariškėse vaikų chirurgijos skyriuje? antradienį važiuoju su sūneliu. operuos darinį virš akies. gydytojas Trainavičius. kaip jis? bendravau tik telefonu.
Atsakyti
QUOTE(ducis @ 2008 01 10, 15:27)
labas mamytės. galim sakyti aš naujokė. prisiregistravus pernai, bet nerasau. vis nebuvo kaip. aš labai jūsų norėčiau paklausti kokia padėtis Vilniaus Santariškėse vaikų chirurgijos skyriuje? antradienį važiuoju su sūneliu. operuos darinį virš akies. gydytojas Trainavičius. kaip jis? bendravau tik telefonu.

Deja,apie si daktara nieko pasakyt negaliu schmoll.gif bet kiek mes ten buvom,tai gydytojai atsidave savo darbui.Viskas bus gerai,operacija praeis sekmingai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2008 01 10, 23:11)
Deja,apie si daktara nieko pasakyt negaliu schmoll.gif bet kiek mes ten buvom,tai gydytojai atsidave savo darbui.Viskas bus gerai,operacija praeis sekmingai thumbup.gif

tikuosi viskas bus gerai. mes lapkritį gulėjom Santariškėse onkohematologijos skyriuje (vaikų onkologiniame), tai ten gydytojai patiko, o dabar operuosimes. kai grisim parašysiu apie skyrių ir apie gydutojus, gal kam pravers
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ducis: 14 sausio 2008 - 09:28