Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esat su vaiku gulėję ligoninėj?

QUOTE(Soul @ 2008 01 06, 14:38)

Aišku baisiausias tai Santariškių priėmimo skyrius- šalta, laukti gydytojo reikia 30-40min koridoriuj su kitais sergančiais žarnyno inekcijomis ir pan. Nenuostabu, kad daug vaikų besigydydami susigriebia dar ir papildomų ligų. Yra padaryti skirtingi įėjimai skirtingomis ligomis potencialiai sergantiems vaikams, bet jie užrakinti.

jo, Santariskiu priimamasis tai nekas... salsiau nei lauke.
salygos infekciniam siaip sau, bet jas galima butu visai normaliai pakesti, jei ne personalo elgesys ir visu is eiles guldymas su nesvarbu kokia liga i ta paci apalata.

mus sugulde su mergaite, kuri kelais minutes pries mus atejo. turbut del to ir patekom eiles tvarka su jais i viena palata. trimetei labai skaudejo, ji beveik per visa skyriu klyke, tai tik po ~5 val jai suleido nuskausminamuju.

o ka jau kalbeti apie mus - mes beveik sveikstantys buvom, is uzsienio parvaziavom, is to 'strioko' uzsienyje israsu apie darytus tyrimus nepasiimem,, normalia neissiklausinejom, tai tik grize is keliones is karto i santariskes, sakom va, jau beveik sveikstam, bet reiktu turbut tyrimus padaryt...

sako jo,reikia tyrimus padaryt. ir pagulde. o tyrimus darys tik pirmadieni... o ka mums nuo sestadienio gulet laukt kol dar uzsikresim kitom infekcijom? sulaukem, kol lasine sulasejo ir savo noru pasirasem isvykstantys namo. aisku, gavom toookia porcija moralu ir gasdinimu, kad is tikro jau jautemes patys blogiausi tevai pasaulyje...

o dabar vaikas viduriuoja del alergijos beveik nuolat, net neisivaizduoju, ka reikes daryt, jei vel koks ektra atvejis - ka, vel i ta infekcine guldys? juk pasakysi, kad viduriuoja, tai niekur kitur net neileis... brrrr, tikiuosi neprireiks daugiau....
Atsakyti
labas vakaras, praeita pirmadieni grižom iš Santariškių, chirurgijos skyriaus. operacija pasisekė puikiai, dabar laukiu atsakymo ar piktybinis tumoras ar ne verysad.gif tikiuosi viskas bus gerai.
sūnui operavo tumora (naviką) virš akies, jis kol kas nieko nebuvo pažeidęs, tai kažkoks minkštasis darinys, jis prasidėjo virš akies ir nueina už ausies. operavo tik viš akytės, nes jau labai bjaurojo veidą. operacija pavyko, randas eina per antakį, jo beveik nematyti. thumbup.gif operavo chirurgas K.Trainavičius. nieko blogo neturiu ką pasakyti apie gydytoja, viskas gerai.
o chirurginis skyrius baisokas, neatremontuotas, palatos fui verysad.gif gerai, kad tualetai ir dušai nors paremontuoti. o maistas klaikus. sesutes geros.
Atsakyti
Labas visoms mamytem. Turiu prasymuka visu kas tik galit http://www.peticijos.lt/visos/655 perziurekit sia peticija ir jei pritariat - pasirasykit. Jei galit perduokit ir kitems sia nuoroda - buciau labai dekinga wub.gif Tikiuosi abejingos nebusti - labai dekoju uz sugaista laika wub.gif
Atsakyti
esu gulėjus viena kart su vaiku
Atsakyti
Su mažąja gulėjom 2 kartus. klaipėdoj ir santariškėse. klaipėdoj buvom mokamoj palatoj vienos , o va santariškėse mokamų nėr visos bendros baisu doh.gif O šiaip ligoninėj reikia žinot savo teises ir reikalaut nepasiduot schmoll.gif Baisiai ten sesutės mėgėjos pareguliot viską. Bariausi ir pykausi, bet gal aš niurgzlė bet ko mano vaikui reikia žinau ax.gif
Atsakyti
Sveikos visos.Teko ir man nekarta su vaikuciais guleti ligoninej.Taciau paskutinis kartas(pries gera savaite)mane pribaige.Gal kuri is jusu yra susidurusi su tokia patologija-skrandzio mezenterikoaksialinis skrandzio persilenkimas,nepastovus gastroezofaginis refliuksas?Gal kur konsultavotes,apart Santariskiu? g.gif
Papildyta:
QUOTE(ducis @ 2008 01 28, 18:07)
labas vakaras, praeita pirmadieni grižom iš Santariškių, chirurgijos skyriaus. operacija pasisekė puikiai, dabar laukiu atsakymo ar piktybinis tumoras ar ne verysad.gif tikiuosi viskas bus gerai.
sūnui operavo tumora (naviką) virš akies, jis kol kas nieko nebuvo pažeidęs, tai kažkoks minkštasis darinys, jis prasidėjo virš akies ir nueina už ausies. operavo tik viš akytės, nes jau labai bjaurojo veidą. operacija pavyko, randas eina per antakį, jo beveik nematyti.  thumbup.gif operavo chirurgas K.Trainavičius. nieko blogo neturiu ką pasakyti apie gydytoja, viskas gerai.
o chirurginis skyrius baisokas, neatremontuotas, palatos fui verysad.gif gerai, kad tualetai ir dušai nors paremontuoti. o maistas klaikus. sesutes geros.

Tai speju,kad buvom susitikusios bendroj palatoj bigsmile.gif As Matuko mama soske.gif
Atsakyti
QUOTE(Rassas @ 2008 01 31, 14:32)
Sveikos visos.Teko ir man nekarta su vaikuciais guleti ligoninej.Taciau paskutinis kartas(pries gera savaite)mane pribaige.Gal kuri is jusu yra susidurusi su tokia patologija-skrandzio mezenterikoaksialinis skrandzio persilenkimas,nepastovus gastroezofaginis refliuksas?Gal kur konsultavotes,apart Santariskiu? g.gif
Papildyta:

Tai speju,kad buvom susitikusios bendroj palatoj bigsmile.gif  As Matuko mama soske.gif

ta pati turbūt, nuo pradžių susimaišiau, maniau, kad čia kita dar mama. mes dar nesulaukėm atsakymų. o ką jum pasakė? ar operuos? aš penktadienį vesiu pas tą dakterę, jei atsimeni kur kalbėjom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ducis: 31 sausio 2008 - 14:54
aš nelabai suprantu, kaip rodo laiką forume, aš rašiau apie 15 val, o rodo, kad po 16.
Atsakyti
Sveiki, as praeita savaite gulejau su mazyliu Santariskese akiu skyriui. Ten mums plove akytes. Tai tik geriausi atsiliepimai. Personalas tiesiog thumbup.gif Grazu skyriuje ir labai tvarkinga.
Atsakyti
Gulejau su maziumi du kartus 1 karta del akyciu akiu skyriuje santariskese skyrius tikari superinis palatos gerai sutvarkytos mielas personalas.Po savaites atsidurem vel santariskese neprisimenu kaip skyrius vadinasi gulejom del bronhiolito.palatos baisios lova prie lovos i viena palata guldomi su skirtingom diagnozem.sesutes tai labai mielos, bet gydytoja tai schmoll.gif Gulejom apie savaite gydytojos turedavau prasineti kad apziuretu mano vaika gal be reikalo mes jau cia tiek gulim, bet ne tiek kad verziausi namo bet tam kad be reikalo neguleti.kol nepagrasinau kad eisiu pas skyriaus vedeja kad skirtu man kitra gydytoja tol normaliai neapziuredavo, paskui po grasinimo pasidare labai meili, atidziau pradejo ziureti.
Neskaitant visko kokie skyriai , kokios palatos, ar personalas niekam nelinkeciau ir nelinkiu atsidurti ligonineje. 4u.gif
Atsakyti
man su savo mažyli teko pagulėti keliose ligoninėse per daktarės neapdairumą, gimusį sūnų paskiepijo nuo bcž ir tad atsirado padidėjas limfmazgis, nuėjau pas savo pediatrę tai ji pasakė kad nieko čia baisaus ir taip kelis kartus paskui nusprendžiau kviesti greitąją nes tas limfmazgis su dienom augo pažasty, nuvažiavom į kauno klinikas tai buvau pakarupus pirma pasakė gerai kad nepavėlavot nes tam limfmazgį buvo pūliai ir jei jis būtų sprogęs tai sūnui būtų kraujo užkrėtimas, pradėjo daryti tyrimus iš pradžių darė kraujo ati sesutės paimė vaiką ir manes į procedūrinį neįleido tai man nuo tų garsų širdis plyšo ir nuėjau į vidų toks šaukt ant manęs bet gi kaip aš galiu ramiai klausyti kaip mano 2mėn kūdikis verkia unsure.gif verysad.gif tada ėjo plaučius šviest seselė nuvedė nurengiau vaiką visas išrėgdintas ir galiausiai seseliai kilo klausimas ką šviest blink.gif dar galiausiai tampė per kelis skyrius kiekvieną dieną paguldė iš pradžių į vienvietę paskui į kt skyriuj į palatą su tokiu vaiku kuriam buvo bronchitas jau neklabu kad jį teko ramint bet kai gydytojo paklausiau ar neužkrės mano kūdikio tai tas pasakė:"čia būtų tas pats kas ar jūsų vaikas neužkrės to vaiko kur segra bronchitu" blink.gif aš sakau šiaip mano sūnus neužkriačiama liga serga unsure.gif galiausiai išsiuntė į kauno antrą ligoninę aišku už greitąją susimokėt reikėjo o dar geriau pasiūlė su mikru važiuot blink.gif nesvarbu kad kūdikis mažas, pati negalėjau vežti nes mano mašina buvo užmiestį o vyras užsienyje verysad.gif bet paskui sužinojau kad už greitąją mokėt netirėjau o ir be lydinčios persnalo voieno asmens vežė tam atvejui jei kas nutiktų nes mes buvome hozpitalizuoti.Na o antroj ligoninėj tai thumbup.gif visi rūpinosi gražiai elgėsi vienvietę palatą gavau bet poto jie rado lengvą rachitą nes pano vaiko gydytojai nepasirodė kad reikia d3 vitminą gerti blink.gif atseit lauke daug būnaą ir nereikia bet jis labai greitai auga tai jam būtinai reikėjo D3 vit. bet galiausiai viskas išsisprendė teko gerti antobiotikus prieš operaciją ir po operacijos tai gavosi gal 4 mėn gėrė dvejus antibiotikus galaisiausiai vežė į klinikas oipreuot aisšku tada jau labai rūpinosi ir chirūrge likau patenkinta tik siutino kad prieš operaciją liepė nevalgyt bent jau 4 val. (sūnus minutė į minutę valgė) buvo sutarta 12 val o viso laukėm 12 val. su kūdikiu o tiek laukt blink.gif buvau šokiruota o dar sesutės ateina venų pažiūrėt po kelis kartus tai galiausiai sakau gal operacinėj pažiūrėsit nes vaikas vėl verks nes tas valandas jis man ant rankų išbuvo...galiausiai viskas baigėsi bet man tas mėnesis ligoninėse buvo prgaras verysad.gif
Atsakyti
Kai mano dukrytei, buvo trys mėn., gulėjom KMUK.(labai atpylinėjo , nusilpo ir reikėjo lašalinės) Kadangi nebuvo vietos naujagimių skyriui, tai paguldė į vaikų. Tai tokio košmaro , nepamiršiu visą gyvenimą ir dabar ašaros kaupiasi akyse. Prakankino mergytę gal valandą, atnešė su visa mėlyna galvyte, ir tik po to nunešė į renimaciją kad kateteri įstatytų. Nenoriu visko pasakot, nes ilgu skaityt bus. O dabar, po dviejų savaičių vėl reiks gultis vienai dienai(bent taip žadėjo), nes tyrimą dėl inkstukų darys, tai bijau net pagalvot kas laukia verysad.gif
Atsakyti