Ir mums teko
mes su maziuku gulejom tik viena diena,bet ispudziu daug neigiamu parsivezem...
Su vienerių metų vaiku gulėjau Klaipedos infekcinėj ligoninėj 4 paras dėl infekcinės anginos, o parsivežėm iš ten dar ir Roto virusą,tų dienų prisimint nenoriu,buvo gruodis, šalta, ligoninėj įėjimas į kiekvieną palatą atskirai iš lauko,šildė menkai, šaltis ėjo kiaurai,pati susirgau,nes naktį, ką turėdavau šiltesnio,vaikui užklodavau...Čia ne sveikimo, o susirgimo įstaiga.
Gulėjom jau 3 kartus, Klaipėdos vaikų ligoninėje... Ir tik viena gyd. nuo to laiko, kaip neprofesionali, ir nyki tipe atmintyje įstrigo.Tai gyd Samienė iš LOR. O šiaip, kuo puikiausi prisiminimai.Žinoma, ligoninėje niekada nebus kaip namie.Visus kartus ėmėme mokamas palatas, kad mažylis dar kokios infekcijos nepasigautų. O personalas
visus tuos kartus pasitaikė.. Tiek gyditojai, tiek sesutės
Negaliu nieko blogo pasakyti.. Kai gulėjome LOR sesutė visą naktį su mumis nemiegojo.. Vaikiukui temperatūra nekrito, tai buvo mūsų palatoj, kūnelį trynė spiritu ir padėjo prižiūrėti
Tai, kad nieko blogo aš apie tą ligoninę pasakyti tikrai negaliu..
Labutis mergaites
Skaitineju apie Vilniaus santariskes ir ziuriu kad nekas ten guleti su vaikuciu .Mes rugsejo 30 d vaziuojam pas gyd Pošiuna su siuntimuku operuotis hemongioma (mano mergytei jau bus metukai ir beveik vienas menesiukas) ir pagal paskaitymus supratau kad ir mum gali tekti pora dieneliu ten uzsibuti .Norejau paklausti ar ten yra kokia parduotuve vaikui koki jogurtuka ar ka nupirkti nes kaip paskaiciau kad maistas nekoks gali tekti iskart apsipirkti nes lankytoju pas mus nebus
,atvyksim is kito lietuvos krasto .Ka galetumet patarti reiketu mum pasiimti .Aciu
Gulėjom ir Kaune ir Marijampolėj.Ir ne vieną kartą.Prisiklausiau iš kitų daug baisybių,bet mums kažkaip jų neteko patirti.Susidūrėm tik su gera rūpestinga priežiūra ir geru personalu.Na,pasitaikė toookia fui seselė viena,bet tai menkniekis
.Kiek pastebėjau,būna ir blogiau
QUOTE(Bremen @ 2007 04 22, 13:27)
Mes gulejome akiu skyriuje,ir tebuvo ilgas kolidorius kuriame nebuvo galima ir zaisti, o kampe buvo galima padaryti vaiku kampeli 
Mūms gulint Klaipėdoje neleisdavo išeit iš palatos be reikalo motyvuodami kad užsikrėsim nuo kitų..o juk vaikui taip nuobodu žiūrėt i tas pačias sienas
mano sunus buvo patekes i renimacija,uzsiteses epiepsijos priepuolis,beje pirma karta gyvenime.tai va,renimacijoj 3paras komoj pragulejo,man pasilikt nakciai neleido,vaikutis komoj,nera tikslo,tokie buvo slaugiu zodziai,nors man tikslas vienas-buti su savo vaiku.trecia diena pradejo busti is komos,dziaugsmas neapsakomas,i vakara jau snekejomes,vaikui baisus sokas,verke prase nepalikti,na galvoju sia nakti tai tikrai leis pasilikti,juk vaikutis prabudo,jam sunku, negerai kaip niekad reikia mamos.bet ne,grieztas atsakymas NEGALIMA,jei kas bus blogai paskambins,gyvenam netoli kliniku,atleksim.skaudancia sirdimi palikau savo maziu nakciai,visa nakti prasedejau su telefonu rankose,laukiau skambucio,beje ir pati keleta karu skambinau,sake viskas gerai.na ir ka is pacio ryto lekiu i klinikas,tik iejus i renimacijos skyriu,isgirdau kaip mano vaikas rekia,ilekiau i palata,o ten maniskis lovytej priristom rankom ir kojom guli.as vos nenukritau pamacius ta vaizda
sesutes sako labai neramus buvo,spardes,reke,turejom pririst
tai palauk,o kur tas zadetas skambutis man?!jei kas blogai bus...ar cia joms neblogai,pririso,pajudet negali,lai rekia?!as tada tokioj soko busenoj buvau po visu isgyvenimu,kad man nedaejo ka sakyt,kam sakyt.ta diena perkele mus i skyriu,likt jau galejau,bet vaikas dar ilgai negalejo ramiai miegot ir vis klause "mamyte,kodel neatejai,as tave kvieciau,kvieciau,o ant manes reke,kad patyleciau ir buciau ramus,o man reikejo taves."net dabar ramei apie tai negaliu galvot,man tai buvo siaubinga
QUOTE(edeina @ 2008 09 10, 15:02)
mano sunus buvo patekes i renimacija,uzsiteses epiepsijos priepuolis,beje pirma karta gyvenime.tai va,renimacijoj 3paras komoj pragulejo,man pasilikt nakciai neleido,vaikutis komoj,nera tikslo,tokie buvo slaugiu zodziai,nors man tikslas vienas-buti su savo vaiku.trecia diena pradejo busti is komos,dziaugsmas neapsakomas,i vakara jau snekejomes,vaikui baisus sokas,verke prase nepalikti,na galvoju sia nakti tai tikrai leis pasilikti,juk vaikutis prabudo,jam sunku, negerai kaip niekad reikia mamos.bet ne,grieztas atsakymas NEGALIMA,jei kas bus blogai paskambins,gyvenam netoli kliniku,atleksim.skaudancia sirdimi palikau savo maziu nakciai,visa nakti prasedejau su telefonu rankose,laukiau skambucio,beje ir pati keleta karu skambinau,sake viskas gerai.na ir ka is pacio ryto lekiu i klinikas,tik iejus i renimacijos skyriu,isgirdau kaip mano vaikas rekia,ilekiau i palata,o ten maniskis lovytej priristom rankom ir kojom guli.as vos nenukritau pamacius ta vaizda
sesutes sako labai neramus buvo,spardes,reke,turejom pririst
tai palauk,o kur tas zadetas skambutis man?!jei kas blogai bus...ar cia joms neblogai,pririso,pajudet negali,lai rekia?!as tada tokioj soko busenoj buvau po visu isgyvenimu,kad man nedaejo ka sakyt,kam sakyt.ta diena perkele mus i skyriu,likt jau galejau,bet vaikas dar ilgai negalejo ramiai miegot ir vis klause "mamyte,kodel neatejai,as tave kvieciau,kvieciau,o ant manes reke,kad patyleciau ir buciau ramus,o man reikejo taves."net dabar ramei apie tai negaliu galvot,man tai buvo siaubinga 
viskas praejo nebesigraudink
mano sunenas net 9 metu kai budavo mama likdavo kartu, dabar jam 10 ir kai gulejo ligonineje, pats pasake, akd gali ir be mamos pabuti.
QUOTE(-simona- @ 2008 09 12, 00:51)
viskas praejo nebesigraudink
as taip jauciausi, kai mums zondavo akies asaru lataka, ir kaip pykau ant saves, kad net 3 kartus leidau dakatarei daryt zondavima, tris dienas paeiliui, jau po pirmo karto turejau suprasti, kad asp ja profesionalumo sioj srity-nulis. po trecio karto apsakiau gana ir isvykome namo. o pagerejo akytei, aki patekom pas gyd zukauska
profesionalas, greita ir parastai
mano sunenas net 9 metu kai budavo mama likdavo kartu, dabar jam 10 ir kai gulejo ligonineje, pats pasake, akd gali ir be mamos pabuti.
edeina, kaip baisu
turbut vaikuciui dar daug laiko praeis kol atsigaus po tokios traumos, o ir daktarai bus jam kaip siaubas...
laikykites
laikykites
QUOTE(*Dita* @ 2008 09 12, 13:57)
edeina, kaip baisu
turbut vaikuciui dar daug laiko praeis kol atsigaus po tokios traumos, o ir daktarai bus jam kaip siaubas...
laikykites
laikykites