Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esat su vaiku gulėję ligoninėj?

QUOTE(barbee53 @ 2008 08 29, 22:30)
Labutis mergaites  ax.gif Skaitineju apie Vilniaus  santariskes ir ziuriu kad nekas ten guleti su vaikuciu .Mes rugsejo 30 d vaziuojam pas gyd Pošiuna su siuntimuku operuotis hemongioma (mano mergytei jau bus metukai ir beveik vienas menesiukas) ir pagal paskaitymus supratau kad ir mum gali tekti pora dieneliu ten uzsibuti .Norejau paklausti ar ten yra kokia parduotuve vaikui koki jogurtuka ar ka nupirkti nes kaip paskaiciau kad maistas nekoks gali tekti iskart apsipirkti nes lankytoju pas mus nebus  blush2.gif ,atvyksim is kito lietuvos krasto .Ka galetumet patarti reiketu mum pasiimti .Aciu

Chirurginiam ir mum teko pagulet, tik kur kas ilgiau nei pora dieneliu verysad.gif Personalas tai ne itin kompetetingas (cia apie seseles), bet kai saviske as pati slaugiau, tai puse velnio tongue.gif Yra antram aukste kavine - parduotuve, tik brangoka doh.gif O pastate salia vaiku ligonines yra mini prekybos centras, dar ten galima apsipirkti, tik jau reiketu per parkeli pereiti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barbee53 @ 2008 08 29, 22:30)
Labutis mergaites  ax.gif Skaitineju apie Vilniaus  santariskes ir ziuriu kad nekas ten guleti su vaikuciu .Mes rugsejo 30 d vaziuojam pas gyd Pošiuna su siuntimuku operuotis hemongioma (mano mergytei jau bus metukai ir beveik vienas menesiukas) ir pagal paskaitymus supratau kad ir mum gali tekti pora dieneliu ten uzsibuti .Norejau paklausti ar ten yra kokia parduotuve vaikui koki jogurtuka ar ka nupirkti nes kaip paskaiciau kad maistas nekoks gali tekti iskart apsipirkti nes lankytoju pas mus nebus  blush2.gif ,atvyksim is kito lietuvos krasto .Ka galetumet patarti reiketu mum pasiimti .Aciu

Chirurginiam ir mum teko pagulet, tik kur kas ilgiau nei pora dieneliu verysad.gif Personalas tai ne itin kompetetingas (cia apie seseles), bet kai saviske as pati slaugiau, tai puse velnio tongue.gif Yra antram aukste kavine - parduotuve, tik brangoka doh.gif O pastate salia vaiku ligonines yra mini prekybos centras, dar ten galima apsipirkti, tik jau reiketu per parkeli pereiti mirksiukas.gif

ligonines maistas tai ne itin... tiksliau, per penkis menesius, kurious teko praleisti santariskese, tie kotletai kasdien pietums (penktadieni zuvis arba zuvies kotletas)buvo taip pabode, kad paskutines pora savaiciu ju nevalgiau gun_bandana.gif Tarakonu tikrai yra, bet musu palatoj (dviviete thumbup.gif nes siaip kitos 4-5 vietu) lb nelindo i spinteles. Tiesa, buvo itin nemalonus atvejis, kai pasilenkus prausiausi vonios kamb. ir pajutau kazka begant per nugara, o tas kazkas buvo slyyyykstus tarakonas!!!!
O maisto patariu pasiimt, ka megstat valgyt, pvz. desra, suris, duona, sultys ir pan. Skyriuj yra saldytuvas, man nieko nepavoge is saldytuvo, tad galit atsivezt jogurto ar kt. Jei dar kas domina, rasykit cia ar i asm. zinute, tikrai dar nepamirsus chirurginio... ax.gif
Atsakyti
Ir mums teko pabūti ligoninėse net 3 kartus. Bet nieko blogo negaliu pasakyti, nors skirtingose ligoninėse gulėjome. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutan4 @ 2008 09 18, 14:08)
Ir mums teko pabūti ligoninėse net 3 kartus. Bet nieko blogo negaliu pasakyti, nors skirtingose ligoninėse gulėjome.  ax.gif

4u.gif Aš manau svarbiausia požiūris ir nusiteikimas.. Juk ne i poilsio namus važiuoji, o į gydimosi įstaigą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reburd @ 2008 09 16, 00:31)
Tiesa, buvo itin nemalonus atvejis, kai pasilenkus prausiausi vonios kamb. ir pajutau kazka begant per nugara, o tas kazkas buvo slyyyykstus tarakonas!!!!

mega_shok.gif

aš su savo mažute gulėjau vieną parą ligoninėj,sesutės ir slaugutės buvo thumbup.gif o gydytojas toks gan šaltas sakyčiau,abejingas,mes atvažiavom naktį,tai jis dar pasiguodė,kad yra baisiai pavargęs nuo tų ligoniukų blink.gif o ryte man pradėjo aiškint,kad ko čia iš kart į ligoninę,reikėjo palaukti dar pora parų,jei nenukris temperatūra,laukti komplikacijų,va tada kreiptis blink.gif
Atsakyti
Su dukryte,ir sunelio,teko paguleti ligoninej,net baisu prisiminti doh.gif
Atsakyti
gulėjom su sūneliu ligoninėje, taip jau mums nutiko, kad atsigulėm lapkričio 1d., tai žinokite, kad mūsų ten niekas nelaukė.Visos priėmime piktos, surūgusios, o dieve buvo klaiku. blink.gif
Man ne tas galvoje, aš tik žiūriu, kaip vaiką vementi išlaikyti, o jos, kad pradės klykti, na va čia man trūko.Pasakiau ramiai, bet įtikinamai.
Tik viena galiu pasakyt, kad diagnozę iškart nustatė.
Sūnus dar ir dabar bijo adatų, klykia pamatęs, daktarė labai gera, faina buvo, o vat sesutės, kaip kokia pamaina dirbo.
Daugiau nenoriu tokio košmaro.
Atsakyti
Teko pries kokius 5 metus santariskese infekciniam del roto viruso su sunum paguleti. Tai nieko ypatingo nepamenu - nei blogai nei gerai.Manau jei butu buve labai blogai, buciau iki siol prisiminus unsure.gif
Atsakyti
Mes gulejom dar menesio neturedami. Kauno klinikose, sesutes puikios, bet chirurgas buvo profesorius, skyriaus vedejas ir ziauriai pasikeles. Nuo jo visi buna aprekti ir pacientai ir darbuotojai ir lankytojai. blink.gif Kaip chirurgas darba puikiai atliko, bet baisu su juo bendraut. Kai paklausiau kiek laiko truks operacija pradejo saukt, kad cia ne grozio salonas, kad pasakytu per kiek laiko nagus apdros blink.gif
Atsakyti
Teko ne viena karta su maziuku guleti.Gulejom kmuk tai ten man nepatiko labai,nu tokios mazytes pqalatos kadner kur apsisukt smile.gif tai gerai kad mano buvo dar visai kudikelis tai daugiausia lovytej praguledavo.O paskui mus viena kart su greitaja isveze y infekcine tai va apie sita ligonine tai tik gero galiu pasakyt,nors manau daugelis su manim nesutiks.Mes gydemes pulmonologiniam skyriuj tai tik geri mano atsiminimai ir apie daktares ir sesutes.Ir tikrai niekam nedaviau nei viena karta o gulejom jau 3 kart is eiles.Ten jau mus net prisimena blush2.gif Tai dabar jau kai gresia ligonine mum tai pati daktarei skau kad vaziuosim y infekcine bigsmile.gif
Atsakyti
Mes visai nesenai gulejom ligonineje del pilvo skausmu ir per didelio kiekio acetono. Deja pilvo taip ir neisgyde ir dabar dar skausmai jam pasireiskia doh.gif
Apie ligonines personala daug nekalbesiu, nes tikrai nemazai reiketu pasakoti, bet pasakysiu tik tiek ,kad vaikas iki siol bijo ne tik zmoniu su baltais chalatais bet ir paciu zmoniu. Tikiuosi laikui begant jis uzmirs ka patyre ligonineje . verysad.gif
Zinau,kad sunku daktarams su kiekvienu pacientu buti maloniam nu bet cia juk ju darbas, o dar be to tai ne suauge ,o mazi vaikuciai ,kurie patys dar nesugeba apsiginti.
Labai esami dekingi savo pagrindinei daktarei, kuri buvo tikrai labai maloni ir kai tik turedavo laiko ji pas mus uzsukdavo ir pakalbedavo smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mes irgi buvome Santariškėse, infekciniame skyriuje. Du kartus per mėnesį. Pirmą kartą neištyrė iki galo ir šiaip labai atsainiai pažiūrėjo į mūsų bėdą. Praėjo karščiavimas, kiek geresnis kraujas - ir viso gero. Nors ir pinigų davėme. Ir nemažai. O poto - vėl tas pats... Patekome į reanimaciją. Paskyrė mums be žodžių kitą gydytoją (ačiū, labai gera). Irgi davėme pinigų, bet ar tai kad po reanimacijos ir antrą kartą, bet labai gerai mus ištyrė ir tikiuosi, išsigydėme. Tfu tfu tfu.
Paprašėme ir sanatoriją davė, noriu vaiką ant kojų pasatyti.
Tiesa, taip, rota virusą mes ten irgi pagavome... verysad.gif
Atsakyti