Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esat su vaiku gulėję ligoninėj?

esame ir daugiau nenoretume
Atsakyti
QUOTE(subtiliai @ 2008 05 19, 10:40)
esame ir daugiau nenoretume

Mes irgi verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2007 04 15, 21:49)
Kad ir kaip ten bebutu pagal Lietuvos istatymus iki 5 metu (ar netgi iki 7metu )tevai turi teise likti ligoninej miegoti . Vaikui trauma vienam paliktam ,ir esu tikra ,kad seselems vaiko dvasine busena tikrai ne pirmoje vietoje buvo ,nes jeigu taip butu buve butu leide motinai likti .Ir nereikia pasakoti, kad reikejo vaika gelbeti ir taip toliau.......jeigu butu tevai daugeliui vaiku butu rekimai sutaupomi ir tuo paciu zinoma seseliu nervai .
Mums teko Kauno klinikose guleti tai maniskis buvo 5 -metis, kitoje palatoje gulejo vienisa mergaite (asocialiu tevu) irgi panasaus amziaus.Tai visos seseles ja labai nuosirdziai rupinosi  wub.gif ir zinoma be pinigu nes visiskai niekas jos nelanke  verysad.gif Manau ,kad ne pinigai viska nulemia ,paprasciausia daugeliui truksta zmogiskumo  ax.gif

Iki 3metu,jei vaikas vyresnis ir teveliai nori pasilikt ji slaugyt,bent jau II-oj infekcinej,turi susimoket uz lova ir maista.O kas del Kliniku,kiek teko gulet su vyresneliu,tai sesutes labai graziai elgiasi su vaikuciais(asocialiu seimu ar is vaiku namu)
Atsakyti
su gerais medikais esu susidurus labai retai visa mano patirtis su medikais yra labai skaudi ir karti.
8 metus mane gyde nuo ginekologiniu ligu,sere antibiotikais nuo kuriu sveikatos nebeturiu.Vasari pasidariau operacija kurios metu paaiskejo kad man viskas gerai,o priezastys stubure ir zarnyne.
su vaiku santariskiu ligoninei gulejom 3 kartus,esu pakraupus ir net nenoriu cia plestis ir pasakot tu baisybiu.poliklinikoi pas mus taip pat bardakas.
Todel pastaruoju metu renkuosi privacias istaigas-Baltijos amerikos klinika ir Maxmeda.Brangoka,bet skirtumas patikekit manim thumbup.gif
Atsakyti
Mes vakar grizom is Santariskiu. Aciu Dievui, kad pasisveciuoti teko nepilnas 3 dienas, bet man ju uzteko. Gydytoja, gal ir profesionale, bet sypsenos isspausti nesugebejo, gal todel , kad nepatepem... O aplinka, tai kazkokia katastrofa... sienos remonto remate kokius0 metu. Tualete klozetai be dangciu, bakeliai atviri, nori nuleisti vandeni - kisk ranka i bakeli. O gulim infekciniame skyriuje... I ligonine atsiguliau su 9 men. mazyle, tai ja pagulde i gelezine vaikiska lovele. Atsivezem savo apsaugeles, nes pabijojau, kad grisim galva prasiskelusios. Kazkaip gulint kilo mintis, gal verta pabandyti per supermama.lt suorganizuoti akcija. Gal kas nors turi nereikalingu vaikisku lovyciu ir noretu ligoninei padovanoti? Butu bent jau vaikiuka ramiau paguldyti... wub.gif

P.S. is ligonines parsivezem sloga...
Atsakyti
QUOTE(ragana66 @ 2008 05 22, 12:09)
Mes vakar grizom is Santariskiu. Aciu Dievui, kad pasisveciuoti teko nepilnas 3 dienas, bet man ju uzteko. Gydytoja, gal ir profesionale, bet sypsenos isspausti nesugebejo, gal todel , kad nepatepem... O aplinka, tai kazkokia katastrofa... sienos remonto remate kokius0 metu. Tualete klozetai be dangciu, bakeliai atviri, nori nuleisti vandeni - kisk ranka i bakeli. O gulim infekciniame skyriuje... I ligonine atsiguliau su 9 men. mazyle, tai ja pagulde i gelezine vaikiska lovele. Atsivezem savo apsaugeles, nes pabijojau, kad grisim galva prasiskelusios. Kazkaip gulint kilo mintis, gal verta pabandyti per supermama.lt suorganizuoti akcija. Gal kas nors turi nereikalingu vaikisku lovyciu ir noretu ligoninei padovanoti? Butu bent jau vaikiuka ramiau paguldyti... wub.gif

P.S. is ligonines parsivezem sloga...

kuriame aukste gulejot?
mes irgi neperseniausiai is ten gryzom.Lovytes ten tikrai tragiskos,klozetai su atvirais bakeliais be dankciu man taip pat uzkliuvo.dar labai nepatinka pacios ligonines isplanavimas,kaskokie labirintai,tie didziuliai balkonai uzima daug vietos....
Na kai gulejom su rotu pries du metus patiko tik gyditoja,labai aiskiai viska isaiskindavo(tik pavardes neatsimenu)o sesutes mum tada pasitaike siaubingos,paprasiau karsto vandens,tai pasake eit i kavine doh.gif Taip pat labai grubiai elgesi ir su vaiku ir su manim.Norejo issinesti vaika be manes kateteri istatyt,tai uzprotestavau ir pasiekiau savo-ejau kartu su vaiku,kas sesutes beproto supygde...
Dabar gulejom su zarnyno infekcija,taip ir nenustate kokia butent,dar pasigavom kaskoki virusa papildomai ir plauciu uzdegima doh.gif
Atsakyti
Mes gulėjome Kauno antros ligoninės infekciniame skyriuje su inkstukų uždegimu. Gydytoja ir dauguma seselių labai patiko, malonios ir labai rūpinosi mano dviejų mėnesių klecku. O kateterį irgi išnešdavo statyti į pracedūrinį be manęs - sakė, taip geriau, nes mamai širdies taip neskaudina, kai negirdi kaip vaikas verkia... Tai aš pritariu, nes nzn kaip ištverčiau matydama visą tą procedūrą doh.gif Gulėjome vienvietėje palatoje thumbup.gif Nu tikrai, neturiu labai blogų prisiminimų iš tos savaitės (neskaitant to, kad labai gaila buvo sergančio mažiuko)
Atsakyti
Mes su suneliu (7 menesiu) gulejome Santariskese, berods chirurgijos skyriuje su zarnyno invaginacija. Gulejome 2 naktis ir viena diena, taip kad nespejau pajusti "visu malonumu". Atvaziavome nakti, su nemieganciu, verkianciu ir vemianciu vaiku, tai dar koki pusvalandi laukeme, kol budinti gydytoja ateis, ji kazkokia nemaloni labai buvo. Ir is baisesniu prisiminimu - dvi seseles, kurios kateteri bande vaikui i koja ideti, tai subade abi kojytes, kol pataike, vaikas klyke iki pamelynavimo sad.gif O manes dar leisti nenorejo, tipo trukdysiu, bet vis tiek ejau, bet jau raminau visa laika. O skyriaus vedejas - labai patiko, viska isaiskino, paaiskino, pajuokavo. Pagal mano prasyma echoskopija papildoma skyre, nors kaip ir nepriklause. Seseles diena irgi geros buvo - ir maziu paziuredavo, kol as i tulika nulekdavau, ir nakti i kita palata perkele, nes atveze baisiai klykianti vaika su kazkokia infekcija rankoje, tai jo nei mama, nei kas kitas nuraminti negalejo... sad.gif Tai bent antra nakti issimiegojome biggrin.gif
Atsakyti
Gulejau, kai dukrytei buvo 1 men. Daugiau nenoreciau to patirti schmoll.gif
Atsakyti
Mes su dukryte gulejom santariskese, gastroenterologijos skyriuje. Personalas buvo tikrai super, gydytojos taip pat smile.gif Tik ten dirba viena sesute-babule, drebanciom rankom vaikam krauja bando imti ir kateterius statyt, bet tik subado ir nepataiko i vena verysad.gif As ja tai buvau pakraupus doh.gif
Atsakyti
Antra karta gulim ligonineje...sikart atostogaujam Klaipedos ligoninej,nes ta pacia diena,kai atvaziavom prie juros teko gultis i ligonine...operavo apendicita.
Pirma karta gulejom Santariskese infekciniam... verysad.gif
Atsakyti
Mes tai su maziuku gulejom santariskese neurologinia kai jam buvo 2,5 men.
Personalas nuostabus - labai rupinosi, maloniai viska paaiskindavo (gal tik isskyrus valytoja, kuriai kazkaip nebuvo aisku, kad gal nereiktu verzis valyti vonios su tualetu, kai kazkas prausiasi mad.gif)
Lovytes baisios - ciuzinukas, kaldryte, pagalve - visiskai nepritaikyta kudikiui (namie ciuzinys kietas, kaldryte nedidele ir nepukine - o ligoninej priesingai).
Siaip ligonine nekurortas - mes tik tyremes ir viskas mums ok, taciau moraliskai labai slege (ir mane, o gal del to ir mano leliukas neramiai miegojo)
Atsakyti