Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esat su vaiku gulėję ligoninėj?

apskūsčiau tokias darbuotojas dry.gif
Atsakyti
kazkoks apsurdas, kad vaika palikti viena... keleta kartu teko guleti santariskese, tai man jau sirdis plyso nuo riksmo kai lasine state, iejau i kabineta pora kartu pasiziureti ka jos ten daro. o siaip negaliu skustis personalu, kaskaip ir pati stengiausi buti maloni. tiesa, viena karta atejusi valytoja pradejo bumbeti, kad baldus perstumiau (pora naktu siaip ne taip iskenciau lovoj prie radijatoriaus ir lango. per langus pucia, nuo radijatoriaus karsta doh.gif ). dar burbtelejo, kad antros lovos neterliotu (beje ant kurios bandziau atsisesti, tai patikrinau ar ciuzinys yra. negalejau patikeji, bet buvo). ta va, pasakiau, atsiprasau bet man ne ju tvarka dabar galvoj. buvau keturias paras beviek nemiegojus, tai tikrai nesiruosiau saugoti tos lovos, kad vaikas jos nepaliestu (beje sesele buvo minejus, kad paprastai ten nieko neguldo). taip jei ir pasakiau, o baldus, sakau, iseidama butinai sustatysiu i vietas. daugiau jokiu problemu nebuvo ir atrodo toji bambekle visai nesupyko, mandagiai kalbejau, ir manau viena kita supratom. thumbup.gif
Atsakyti
Gulejau su mazuoju Siauliu vaiku kliniku reanimacijoje, mes dviese, tylu ramu.Pries mus buvo palata kur vienas kudikis apie 4men buvo paliktas, kaip jis verkdavo naktimis ir dienomis doh.gif Jei gera pamaina sesuciu, tai ji ir supuoja ir maitina, o pasitaike viena naktine sesele, tai vis reke, kaip trenksiu tave i siena, mazylis neleido jai miegoti doh.gif
Dar esu gulejusi paprastoje palatoje, kur mergaite buvo palikta viena ir su douno sindromu, tai taip gaila jos budavo, kisa ta maista nori ar ne, kaip kazkuri cia rasete.Plius ji naktimis labai saukdavo, tai kai isgirsdavo mano balsa nurimdavo.Liudna ziureti i tokius mazus vaikus paliekamus ligoninese vienus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ERUGĖ @ 2009 01 30, 13:19)
apskūsčiau tokias darbuotojas dry.gif

Ir kas iš to? g.gif Ką pasiektumėte? Vaikų negalima vienų palikti, štai ir viskas.. O jei jau palieka mamos, tai tegu nesitiki, kad svetimi juos globos kaip savus schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,Mergaitės, 4u.gif
gal kuri zinot, ar galesiu kartu su suneliu gultis i ligonine, jei jam 6 metai. Mums kovo 6 d. darys nedidele operacija, bet vistiek vaiko vieno palikt nenoriu, ar duos man nedarbingumo lapeli g.gif Kazkaip to visai pamirsau paklausti savo gydytojo blush2.gif
Atsakyti
Tokius vaikus vadina VIENISIUKAIS ir kaip bebutu gaila vaiku skyriuose kaip ir visuose skyriuose ligoninese per mazai yra slaugytoju, todel jos negali leisti sau sedeti prie vieno vaiko ir ji supuoti, kai jai reikia padaryti dar kalna darbu.
Tikrai graudu ziureti kai slaugytoja pyksta ant to leliuko, bet is kitos puses ka jai daryti, kad ji turi pasirupinti ir kitais mazaisiais pacientais + dar ju teveliais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukee: 01 kovo 2009 - 14:24
sveiki as irgi noreciau pasidalinti patirtimi apie vilniaus santariskiu infekciniu ligu skyriu ten isvis kosmaras baisesnio skyriaus dar nebuvau maciusi o gidytojai panasei elgiasi kaip tarybineis laikais ziauru o nuvaziavus nepagydo o tik dar daugiau virusu pasigauni tikrai niekam nelinkeciau susidurti su sio skyriaus gidytoja
Atsakyti
Mes gulėjome tik vieną kartą, bet jį aš prisiminsiu visą gyvenimą.
O prasidėjo viskas nuo plaučių uždegimo. Aišku kol tai diagnozavo jau kita istorija. doh.gif Paguldė mus į Antakalnį. Palatoje gulėjo dar septynių mėnesių mažylis. Jam buvo ta pati diagnozė. Po savaitės paaiškėjo, kad tam berniukui ne plaučių uždegimas, o rotas. mega_shok.gif Teko nusiteikti, kad ir mes sirgsim. Taip ir nutiko, vaikas pradėjo vemti kas penkioliką minučių, man temperatūra apie 40. Vos begalėjau atsikelti. Gerai, kad mano mama ir vyras pamainom mus slaugė.
Svarbiausia yra tai, kad tą berniuką su mama išrašė ir jie tada nuvažiavo į Santariškes. Sakė ten jau keli vaikai iš Antakalnio su rotu pristatyti. blink.gif Kai paskiau tai vedėjai, ji man tiesiog atšovė, kad "čia mama iš lauko bacilą parnešė". Leido suprasti, kad aš atnešiau į ligoninę rotą. mad.gif
Kai mus išrašė- skuodėm namo kuo greičiau.
Tikrai linkiu mamytėm su vaikiukais to nepatirti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 01 kovo 2009 - 14:47
na ir kosmaru prisiskaiciau... lietuvoj nekarto (fiu fiu fiu ) ligoninej negulejau su maziuku ...na bet cia siaubas ..yra tikrai ne tik skyriaus vedejas bet ir ligonines ..ir tikrai galima skustis ...o del pinigu davimo ..visalaika ir gyditojams ir seselems duodu ,uz paslaugas reik moketi manau ,juk nebereikalo tiek metu mokesi ,kol gyditoju tapo ...o atliginimai pas juos ...badu numirtu ,tikrai seimos neislaikytu
Atsakyti
gulejom ir mes santariskese du kartus ir trecias nusimato.tikrai salygos baisios.ypac pediatrijos korpuse. pirma kart gulejom xirurginiam tai dar siek tiek geriau buvo.niekam nelinkeciau patekti ligonine.Bukime sveiki! 4u.gif
Atsakyti
Su mazuoju gulejau 3 kartus ligonineje, vienas is ju reanimacijoje.Visais atvejais su laselinemis ir taip diena, nakti verysad.gif
Linkiu niekam - nesirgti 4u.gif
Atsakyti
mes gulejome kai buvo 3 menesiukai ,klaipedoje,naujagimiu skyriuje,pasiemem mokama palata,tai siunte per visus daktarus,o gulejo del svyruojancios 37.2 tempos.paieme ta waika i procedurini tiek iskankino kol ta krauja is wenos paeme tai pora valandu akytes raudos buvo,ranka matesi suspausta,pemelo ta weta kur eme...
mane irgi apakino ju rezima mau waiku,davai padjom puse 7,tai ignora ikaliau ir nekeliau nei vaiko nei pati,ateina vizitacija 8 o as lovoi guliu vaikas irgi miega,tai pasakiau mano vaikas tokia h miega ir nezadu keltis,persiwiepe ir isejo.po 2 paru dingom,tik is mandagumo pasakiau viso gero....
o beje ma n nieks neske 22h gult eiti,buciau tik nusijuokus biggrin.gif
Lai velniopo eina ne mazi vaikai esam kad aiskintu......!!!
Atsakyti