Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esat su vaiku gulėję ligoninėj?

QUOTE(coliukee @ 2009 03 01, 15:22)
Tokius vaikus vadina VIENISIUKAIS ir kaip bebutu gaila vaiku skyriuose kaip ir visuose skyriuose ligoninese per mazai yra slaugytoju, todel jos negali leisti sau sedeti prie vieno vaiko ir ji supuoti, kai jai reikia padaryti dar kalna darbu.
Tikrai graudu ziureti kai slaugytoja pyksta ant to leliuko, bet is kitos puses ka jai daryti, kad ji turi pasirupinti ir kitais mazaisiais pacientais + dar ju teveliais.

tai apie ka ir sneka..kodel tokia tvarka, kad negalima likti motinai su savo vaiku? kuri pati ir rupinsis ir sups ir maitins ir dar susimokes uz savo nakvyne... o sesutei liks tik laiku laseline pakeist ir vaistukus suleist...
be to, pagal psichologinius tyrimus viena is didesniu ir daznesniu psichologiniu traumu patirtu kudikysteje yra mediku veiksmai...kaip tai atsiliepia velesniame gyvenime galima tik spelioti, o kad be pedsaku nepraeis toks vaiko palikimas kad ir vienai nakciai ar net kelioms, tai faktas. tai gi, plaucius gydom o siela zalojam...ar ne taip?
Atsakyti
Kraupu, bet toks gyvenimas
Atsakyti
Teko ir man su dukryte guleti ligoninej sad.gif
Atsakyti
Teko ir mums gulet Kauno klinikose, kai mazius apsipyle su arbata, tris savaites isgulejot, po to dar sanatorijoje buvom.
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2009 02 22, 10:57)
Ir kas iš to?  g.gif Ką pasiektumėte? Vaikų negalima vienų palikti, štai ir viskas.. O jei jau palieka mamos, tai tegu nesitiki, kad svetimi juos globos kaip savus  schmoll.gif

Prie ko čia globojimas doh.gif Ne apie tai šneka, taip kaip elgėsi su ta čigoniuke seselė yra absoliučiai nepateisinama schmoll.gif Nesakau, kad ji privalėjo ją čiūčiuot, bet toks grubus elgesys su 1,5 metų vaiku nesuvokiamas...Ir taip elgiasi moteris doh.gif
Atsakyti
Gulejaom ir mes su maziuku 5 men:verysad: dvi paros reanimacijoj ir po to savaite skyriuj... ne uz ka nebenoreciau schmoll.gif ......... bet jei reiktu, tai zinoma niekur nedingtume verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2009 02 22, 11:57)
Ir kas iš to?  g.gif Ką pasiektumėte? Vaikų negalima vienų palikti, štai ir viskas.. O jei jau palieka mamos, tai tegu nesitiki, kad svetimi juos globos kaip savus  schmoll.gif

va tokio požiūrio nesuprantu. Mamos gal ir nesitiki, bet kiekvienas normalus žmogus, paglobos mažą bejėgį vaikelį, nes jis nekaltas dėl to, kad jį paliko. Mama kalta, ne vaikas.
Čia panašiai kaip ir daržely, paliko tėvai vaiką, tai ką, vadinasi galim su juo daryt ką nori? Gydytojų, slaugytojų pareigybėse manau, yra punktai, kad jie turėtų elgtis priešingai.
Sutinku su mamyte, kuri parašė, kad netylėtų. Netylėčiau ir aš, negalima, jei matai, kad skriaudžiamas vaikas.
Atsakyti
Dauguma šnekėjot apie mažų vaikų nepalikimą ligoninėse be priežiūros, o aš pirmą naktį po anginos operacijos budėjau prie 14 metų sūnaus ax.gif Vaikas nuo gimimo ligoninėj negulėjęs, sunkiai užmiegantis svetimoj vietoj todėl nutarėm, kad pakaks streso kad bus operuojamas smile.gif Santariškių LOR skyriuje kiekvienoj palatoj buvo slaugančių mamų ir vaikai ne tokie jau maži ax.gif Buvo ir "vienišiukų", bet jiems matyt visai gerai ligoninėj(koks skirtumas kur dūkti lotuliukas.gif) Po operacijos pirmą dieną lovos režimas ir būtinai išgerti 1l vandens, o vaikai jo gerti nelabai nori, tuo labiau skauda ryti verysad.gif Tai su mamom ir šnekam, kas sukontroliuoja kiek išgėrė tas vaikas, prie kurio nieks nebudi g.gif Aš tik už tai, kad būt prie savo vaiko(nesvarbu kiek jam metų) P.s. labai didelių akmenų nemėtykit lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau čia ir nusistebėjau,kad tokia situacija ligoninėse,nes kai gulėjau VUVL Kardiologijos ir reumatologijos poskyryje buvo 3 vaikai nedideli,vieni be mamų,tai seselės dar labiau popino,negu kitus.. lotuliukas.gif Kartais net pavydas suimdavo ir ateidavo į galvą tokia mintis,kad būtų gerai būt mažai... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Aš su saviše ir gulėjau nors manajai bus penki greitai.Sirgom plaučių uždegimu,tai prieš guldant klausė ar kartu gulsiuosi ar vieną paliksiu.Bet aš griežtai pasakiau,kad gulsiuos kartu,nes esu mačiusi kaip seselės elgiasi su tais vaikais,kurie būna vieni.Reikia kateterį įdėti vaikas šaukia,o jos ant to vaiko dar rėkia.Aš su saviške gulėjau vienoje lovoje ir man užteko tos vietos,kad tik su savo vaiku būčiau,maisto atnešdavo artimieji.Ir tai maniškė baisiai naktim kosėjo,niekas naktį net neateidavo pažiūrėti tai pati ant rankų nešdavau į sesučių priimamajį ir prašydavau vaistų ir taip dvi naktis,tai įsivaizduokite jei vieną būčiau palikus,būtų ir užsikosėjus.......Todėl jei galit mamos nepalikit savo vaikučių,nes tikrai niekas su jais nesicackina tose ligoninėse schmoll.gif
Atsakyti
mes nesenai gulejome Klaipedos vaiku ligonineje. Antra kart nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Kai mazei buvo 4 men., tai teko ir mums guleti verysad.gif Gulejo su ausu uzdegimu ir gerkles infekcija verysad.gif
Tikiuosi daugiau niekada neteks sugrizt i sia istaiga ilgesniam laikui unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fioneta: 10 gegužės 2009 - 23:04