Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų depiliacija - moterų nuomonės

QUOTE(Makalius @ 2009 02 12, 16:53)
O galit man paaiškint, ką čia reiškia, kad atauga gėjiškai? Kuria čia prasme? Kokia forma vadinama gėjiška? biggrin.gif

Kai plaunai ant krutines buna kokiu 5mm lotuliukas.gif ir taip juokingai atauga, buna vieno ilgio... geriau jau plaukuota krutine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 02 12, 17:32)
Kai plaunai ant krutines buna kokiu 5mm  lotuliukas.gif  ir taip juokingai atauga, buna vieno ilgio... geriau jau plaukuota krutine  ax.gif

Taigi gerai, ot bigsmile.gif
Aš išvis džiaugiuos, kad pas mane neauga plaukai ant krūtinės, tfū tfū tfū cool.gif
Tik nuo bambos pradeda tokia juostelė žemyn eiti.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 02 12, 18:26)
Taigi gerai, ot  bigsmile.gif
Aš išvis džiaugiuos, kad pas mane neauga plaukai ant krūtinės, tfū tfū tfū  cool.gif
Tik nuo bambos pradeda tokia juostelė žemyn eiti.

Juoste man patinka wub.gif negalima jos depiliout ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 02 12, 18:34)
Juoste man patinka  wub.gif  negalima jos depiliout  ax.gif  blush2.gif

Tai aš ir nedepiliuoju biggrin.gif
Aš nesuprantu, kaip kūne galima kažką depiliuot mega_shok.gif Juk galima nusiskusti tiesiog labai švariai duše dažnai, ir nieko nesimato schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 02 12, 18:51)
Tai aš ir nedepiliuoju biggrin.gif
Aš nesuprantu, kaip kūne galima kažką depiliuot mega_shok.gif Juk galima nusiskusti tiesiog labai švariai duše dažnai, ir nieko nesimato schmoll.gif

Nudepiliuojant plaukeliai neatauga minimum savaite ir oda lygi, svelni.Skutant kitadien jau eziukas ax.gif mano nuomone depiliacijos principas-kuo daugiau laiko svelnesne oda ir be plaukeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 02 12, 19:00)
Nudepiliuojant plaukeliai neatauga minimum savaite ir oda lygi, svelni.Skutant kitadien jau eziukas  ax.gif mano nuomone depiliacijos principas-kuo daugiau laiko svelnesne oda ir  be plaukeliu smile.gif

Bet pažastis.... Skauda mega_shok.gif
Atsakyti
Jūs turbūt juokaujat... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tetukas-masažistas @ 2009 01 17, 06:25)
Neišprotėkit su tom depiliacijom ir skutimaisi plikai. Vyrai prakaituoja intensyviau, nejaugi nori, kad tavo "vaikiui" prakaitas per šonus varvėtų? Tegu pasitrumpina plaukus, pasilieka pusę cm. ir viskas bus čiki: vaizdas estetiškas ir prakaitui neleis varvėti per šonus jeigu ką...  doh.gif

Įdomų čia priežastinį ryšį įžvelgei... biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi patinka "apzele" vyrai, bet su saiku smile.gif Is pazastu jokiu budu neturetu matytis miskas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2009 01 16, 21:54)
O nuo kokio amžiaus vaikinams galima depiliuotis pažastis?Mano vaikis čia kažkada norėjo skustis,tai aprėkiau,kad išbers.O kaip su depiliacija?Kažin 17 metų jau galima? g.gif

17 metų ir nesiskuta blink.gif blink.gif blink.gif
O siaube, tai koks ten pas jį miškas tada blink.gif

Aš berods jau nuo 16 pradėjau prisižiūrėt ir nė velnio manęs nebėrė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tetukas-masažistas @ 2009 01 11, 06:24)
Eikit sau: tema sadomazochistams ir sadistėms... man vien nuo minties, kad reiktų kojas vašku nusidepiliuoti - ašaros akyse kauptis pradeda... O ir pažastis depiliuotis - briedas visiškas. Užtenka nusiskusti.
Nu nebent jaunuolis susiruošė striptizą šokti ar aktuose fotografuotis - tada tai dar suprasčiau, nu bet jeigu su orientacija jam viskas normaliai ir nesiruošia niekur demonstruoti savo grožybių - nu nušaukit mane, bet aš jo visiškai nesuprantu...

Nesuprantu, kodėl taip priimta, kad kojas depiliuojasi tik gėjai - kam jiems depiliuotos kojos? biggrin.gif
Atsakyti
vyras normalu kad plaukuotas. man patinka tik kad pazastis skutasi ir barzda, o visur kitur nebutina. paparastai vyrai turi daugiau plauku ir juo sunkiau pasalinti. gejai tai juk vienas buna moteris o kitas diedas. tai moteris ir skutasi laugh.gif
Atsakyti