Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų depiliacija - moterų nuomonės

pažastyse tai ir mane nervina tie veltiniai, bet jau kai kojas nusidepiliuoja kad net blizga tai man schmoll.gif
Atsakyti
as ir manau kad pazastis tai turi ir vyrai issiskusti mirksiukas.gif na kadangi mano vyras visur kitur neapzeles smarkiai tai as tik apie pazastis ir kalbu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy4you @ 2009 07 31, 12:29)
Vyrai turetu irgi tiek pat prisiziuret kaip moterys... BEnt jau pazastu ir bikini srityje rolleyes.gif

drinks_cheers.gif sutinku su tavim-ten gauru nereik cool.gif
Atsakyti
maniskis visas gauruotas, krutine, rankos, pazastys. tai pazastu neskuta, o pakerpa. bet va nugara pradejo plaukuotis, tai jau reks kazka daryt, vasku gal sakau
Atsakyti
QUOTE(Beveik_Tobulas @ 2009 06 30, 17:14)
dar viena sovietine nuomone  lotuliukas.gif dazniausiai taip kalba moterys kurios pacios nesidepiliuojam,  arba bijo kad vyras ims save prisiziureti labiau nei pati tai daro  biggrin.gif  reiketu tik dziaugtis tuo..

nors visko buna smile.gif
ir pilnas miestas moteru su palaidinem, pakelia ranka tai griuk negyvas biggrin.gif gaurai didesni nei pas vyrus, nesuprantu ir ka jos masto ? biggrin.gif biggrin.gif tai jei nesiskuti tai bent nedsemonstruok to, ba vietoj infarkta galima gauti..  doh.gif  doh.gif

Ar ne per daug kategoriškas esate? Aš pati depiliuojuosi, bet nenorėčiau, kad tai darytų mano vyras. Aišku, vyrui pažastis susitvarkyt reikia, vienur kitur pasitrumpint irgi reikia, bet depiliuotis visiškai visur... ne biggrin.gif

Ir dėl tų moterų su gaurais. Jūs jų nepažįstate, nežinote, kaip jos mąsto. Gal joms tie gaurai priimtini? Gal jos natūralistės?
Man asmeniškai nenusidepiliavusios moteriškės netrukdo. Koks mano reikalas, kaip save prižiūri kitas žmogus (žinoma, jei tik nedvokia)?
Atsakyti
vyrai bent jau pažastis turi skusti arba bent jau patrumpinti, kitaip manau net ne higieniška g.gif dėl kojų tai net nežinau, čia jau kiekvienam vyrui spresti. o krūtinė tai man būtinai turi būti nuskusta, nudepiliuota ar dar kaip nors ''išravėta'' ax.gif o ką jūs manote apie antakių pešiojimą vyrams? biggrin.gif man pvz taip negražu kai vyram antakiai suaugę, galima būtų bent atskirti juos biggrin.gif tongue.gif
Papildyta:
vyrai bent jau pažastis turi skusti arba bent jau patrumpinti, kitaip manau net ne higieniška g.gif dėl kojų tai net nežinau, čia jau kiekvienam vyrui spresti. o krūtinė tai man būtinai turi būti nuskusta, nudepiliuota ar dar kaip nors ''išravėta'' ax.gif o ką jūs manote apie antakių pešiojimą vyrams? biggrin.gif man pvz taip negražu kai vyram antakiai suaugę, galima būtų bent atskirti juos biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
man nepatinka labai gauruoti vyrai, aš savo vyrą ilgai įkalbinėjau nusidepiliuoti pažastų plaukus, ir pagaliau tai padarė. O vieną dieną nusidepiliavo intymią vietelę su depiliaciniu kremu, tai žinokit mane labai sužavėjo, viskas tvarkinga ir gražu, šiaip daug metų kartu bet pasijutau taip lyg iš naujo pamačiau savo vyrą nuogą, įspūdžiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2009 07 31, 00:49)
o man neseniai teko prie vieno stalo valgyti su vaikinu, kurio pazastu plaukai tookie ilgi, nu gal kokie 5cm, ir jis dar su maikute be rankoviu buvo, tai atrodo kalbi su zmogum, o jis pakelia ranka kad atsiremtu ant stalo, tai taip ir norisi leptelti kad negadintu apetito, fu. Tikrai geriau depiliuoti nei demonstruoti ir didziuotis tokiais "groziais"... doh.gif as uz tai kad ir vyrai butu tvarkingi sioje srityje

umn.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRELINA @ 2009 08 27, 08:57)
man nepatinka labai gauruoti vyrai, aš savo vyrą ilgai įkalbinėjau nusidepiliuoti pažastų plaukus, ir pagaliau tai padarė. O vieną dieną nusidepiliavo intymią vietelę su depiliaciniu kremu,  tai žinokit mane labai sužavėjo,  viskas tvarkinga ir gražu, šiaip daug metų kartu bet pasijutau taip lyg iš naujo pamačiau savo vyrą nuogą, įspūdžiai thumbup.gif

Apipjaustymas – ritualinis arba chirurginis varpos galvutę dengiančios odos raukšlės – apyvarpės – pašalinimas.
Atsakyti
QUOTE(SkyMai @ 2009 08 27, 11:57)
Apipjaustymas – ritualinis arba chirurginis varpos galvutę dengiančios odos raukšlės – apyvarpės – pašalinimas.

nelabai supratau kodėl mano pasisakymą cituojant, rašote apie apipjaustymą, o prie ko čia tai, lyg visai nesusiję su depiliacija.
Atsakyti
as irgi nesupratau prie ko cia, bet prajuokino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuku2: 18 spalio 2009 - 13:52
o man grazu kai vyrai yra siek tiek "gauruoti", man tai atrodo labai vyriska smile.gif aisku ant nugaros gal geriau nebutu, o pazastis turbut kiekvienas save gerbiantis susitvarko.. bet va mano viena pazistama itale sake kad jos nemazai draugiu praso (greiciau kelia ultimatuma) savo vyru depiliuoti kojas, nors man tai net slykstu kai vaiksto vyrukai blizganciom kojytem. Nei sis nei tas
Atsakyti