Na sveikos brangiosios ir keli cia uzklyde vyriskiai maciau.
Kaip visada tos moteris originalios ir visa pasauli kaip savo virtuve nori susitvarkyt savaip - paskaicius sakau rasiu kazkokia bendra tendencija del vyrisko plaukuotumo etalono bet kaip ir visur Jus labai NEVIENINGOS ir turbut tas vyro grozio idialas atsinestas is vaikystes kaip Jusu tetis atrode tokio ir MB norite - plaukuoto meskino, beplaukio 17kinio vaikio, kuokstais nuaugusio gejuko

...
Visu pirma vyras turi buti originalus ir seimos vadas su savo tvirta nuomone - plaukai rodo gera kraujotaka ir lytini potenciala dar sako kad tokie turtingesni (bent jau bobutes) . Argi tos kur cia purkstaujete pries plaukus nesilydote kai vyras maudosi ar eina pliazu o nuo bambos eina juostele zemyn tokia ir dingsta uz sortuku ... m ?
Oficiali vyriska nuomone tokia.
Pazastys vyras privalo bent jau pasikirpti - nehigieniska neetiska ir negrazu kai ryte pabudus matai kad damos nosyte i pazasty isispraudus o ten miskas prakaituotas o jei dar kokie rudi. As asmeniskai skutu kas savaite leidziu atzelti siek tiek kaip barzdai ir nebijau ranku uztat pakelti ir siaip mano toks grozio suvokimas.
Nugara na pas mane asmeniskai nezelia nors esu tamsus ir plaukuotumu nesiskundziu bet ne GRUZINAS

, idomu tos kur siulo depiliuotis kaip mano tam vargsui vyrui ten persisukt ar kiek tokia procedura uztruktu prie veidrodzio be niekeno pagalbos tai ka jam vargsui i salona lakstyt ar roundapo uzbert ten ar su zoliapjuve prait - nu toks gymis manau vaikiska cia tas pats kad as po sekso ar dar geriau pries seksa sakyciau nu zinai brangioji tavo krutis man kazkaip ne tokios nepatinka forma i ta srytis aplink spenelius kazkokia didele idomu ar negaletum jos sumazint arba kad visai isnyktu ar ISIKERTAT kaip tai apsurdiska ir zeidzia zmogu

Plaukai prie pasididziavimo kiekvieno individualus reikalas mano grozio supratimu neturi ten styroti 10 cm susisuke garbanos kad jei sortukai kokie siauresni nevirstu per krastus. As skutuosi bet nuo bambos juostele formuoju - man asmeniskai geresnis seksas daug geresnis o ir merginai geriau manau oralinis pilnavertiskesnis ir maziau kompleksu abiems

Rankos kojos nu kaip dievas dave - man asmeniskai dave daug ir galiu pasakyti tuom didziuojuosi sunkiau idegti bet ir yra vienas pliusas kai sedi prie lauzo su sortais visi skundziasi kad juos kanda uodai o as tik girdziu kazkas zyzia ziuriu gi vargsas isipainiojo i mano gaurus ir nesugebejo ikast ir mire tokia klaikia mirtim nuo isekimo

uztat grazi vyriska nesukandziota oda
Krutine hm nu kaip dievas dave be to tai vienas is zenklu kad esi vyras o ne tie pienburniai 17 likiniai hormonu pripumpuoti ... jei skutiesi vadinasi esi kompleksuotas nebrendyla.
Sakot vyrams mazai vargo aciu jei gerai plaukeliai auga kiekviena diena mes juos kantiai bruzinam vieni su zirzinke kiti su peiliukais kad tik jus mielosios savo grazios svelnios odytes ir lupyciu nesusiraizytumet o siaip viskas tik del JUSU.
Jei butu akmens amzius lakstyciau su kuoka ir gaurais butu silciau ir nesukciau sau smgenu

O siaip mylekit savo vyrus tokius kokie yra nes jie seimos kalnas ir turi rupesciu ir taip per akis o jei dar neisirinkot ziurekit atydziai hm ar ant krutines ten 5 plaukai ar kiek

Baigiasi kava gera diena bus smagu paplepet grazaus savaitgalio