Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų depiliacija - moterų nuomonės

QUOTE(Beveik_Tobulas @ 2009 06 30, 15:54)
hm.. depiliavimo kremai ir putos yra berysio vyrams, vyru per stiprus plaukai ir laikant ilgiau depiliavimo krema pradeda persteti o neduok Dieve patenka ant kamuoliuku  doh.gif  tai spirga kelias dienas poto kaip degina, o ir poveikio kremo nesimato poto. geriausia ka is savo patirties turejau tai vaskas smile.gif nusipergi vyrisko elastingo vasko grudeliu, suberi juos i koki bliudeli ta bliudeli dedi ant verdancio vandens puodo ir greit pasidaro vientisa mase smile.gif tada kabini su saukstu (ziuri kad nebutu per karsta) ir tepi savo vyrukui, o dar geriau jis pats sau, po kokiu 5-10 sek. viskas sustingsta, tada paimi uz krastelio ir plesi staigiai pries plauka smile.gif ekstaze gera ipac jei pirmas kartas biggrin.gif bet rezultatu galima veliau didziuotis smile.gif tik jei lieka nenurautu plaukeliu geriau prie ju sugryzti veliau o ne iskart vel tepti nes tada bus laabaii karsta ir perstes smile.gif ir oda ties kamuoliukais ir visur kitur kiek galima patempti, tada buna mazesnis skausmas plesiant vaska nuo odos smile.gif poto zinoma gerai dar butu pasitepti plauku augima letinancio kremo, ir ilgai dziaugtis rezultatu, ir kaskart po duso ar vonios pasitept kremu kai poros pasidaro issiplete.. smile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

norejau paklausti kur galima isigyti tu vasko grudeliu? smile.gif
Atsakyti
gal pirmam kartui pas kosmetologe reiktu vyriskiui nujeit, kad su vasku pasidarbuotu. bet zinau zinau, vyrai nedrasus...
kad maniskis taip...
pas ji plaukuota krutine, tai patikekit pazastu neskuta, tik apsikerpa(nors tiek gerai). aiskina, kad nesamone, jog visur plaukai, o staiga pazastyse nera. oij zinokit kariauju...apie bikini zona net kalbot but negali..
Atsakyti
Vyrai dažnai mano ,kad depiliacija "dėl grožio" ,tačiau suvokdami ,kad plaukai sugeria prakaitą ir pvz. ,bent skusti pažastis yra higieniškiau ,tai požiūris keistusi.
Atsakyti
QUOTE(fille_du_soleil @ 2009 07 04, 18:59)
Vyrai dažnai mano ,kad depiliacija "dėl grožio" ,tačiau suvokdami ,kad plaukai sugeria prakaitą ir pvz. ,bent skusti pažastis yra higieniškiau ,tai požiūris keistusi.

cia tai jusu tiesa! ot kad maniskis ta suprastu doh.gif
Atsakyti
Man idealiausia, kai pažastys nuskustos, bikinio zona nuskusta arba aptrumpinta, o visur kitur plaukai, ypač ant krūtinės wub.gif
MB pažastis skutasi, grožybes irgi kartais priverčiu apsigenėti g.gif
Atsakyti
Na sveikos brangiosios ir keli cia uzklyde vyriskiai maciau.
Kaip visada tos moteris originalios ir visa pasauli kaip savo virtuve nori susitvarkyt savaip - paskaicius sakau rasiu kazkokia bendra tendencija del vyrisko plaukuotumo etalono bet kaip ir visur Jus labai NEVIENINGOS ir turbut tas vyro grozio idialas atsinestas is vaikystes kaip Jusu tetis atrode tokio ir MB norite - plaukuoto meskino, beplaukio 17kinio vaikio, kuokstais nuaugusio gejuko biggrin.gif ...
Visu pirma vyras turi buti originalus ir seimos vadas su savo tvirta nuomone - plaukai rodo gera kraujotaka ir lytini potenciala dar sako kad tokie turtingesni (bent jau bobutes) . Argi tos kur cia purkstaujete pries plaukus nesilydote kai vyras maudosi ar eina pliazu o nuo bambos eina juostele zemyn tokia ir dingsta uz sortuku ... m ?
Oficiali vyriska nuomone tokia.
Pazastys vyras privalo bent jau pasikirpti - nehigieniska neetiska ir negrazu kai ryte pabudus matai kad damos nosyte i pazasty isispraudus o ten miskas prakaituotas o jei dar kokie rudi. As asmeniskai skutu kas savaite leidziu atzelti siek tiek kaip barzdai ir nebijau ranku uztat pakelti ir siaip mano toks grozio suvokimas.
Nugara na pas mane asmeniskai nezelia nors esu tamsus ir plaukuotumu nesiskundziu bet ne GRUZINAS smile.gif, idomu tos kur siulo depiliuotis kaip mano tam vargsui vyrui ten persisukt ar kiek tokia procedura uztruktu prie veidrodzio be niekeno pagalbos tai ka jam vargsui i salona lakstyt ar roundapo uzbert ten ar su zoliapjuve prait - nu toks gymis manau vaikiska cia tas pats kad as po sekso ar dar geriau pries seksa sakyciau nu zinai brangioji tavo krutis man kazkaip ne tokios nepatinka forma i ta srytis aplink spenelius kazkokia didele idomu ar negaletum jos sumazint arba kad visai isnyktu ar ISIKERTAT kaip tai apsurdiska ir zeidzia zmogu smile.gif
Plaukai prie pasididziavimo kiekvieno individualus reikalas mano grozio supratimu neturi ten styroti 10 cm susisuke garbanos kad jei sortukai kokie siauresni nevirstu per krastus. As skutuosi bet nuo bambos juostele formuoju - man asmeniskai geresnis seksas daug geresnis o ir merginai geriau manau oralinis pilnavertiskesnis ir maziau kompleksu abiems smile.gif
Rankos kojos nu kaip dievas dave - man asmeniskai dave daug ir galiu pasakyti tuom didziuojuosi sunkiau idegti bet ir yra vienas pliusas kai sedi prie lauzo su sortais visi skundziasi kad juos kanda uodai o as tik girdziu kazkas zyzia ziuriu gi vargsas isipainiojo i mano gaurus ir nesugebejo ikast ir mire tokia klaikia mirtim nuo isekimo biggrin.gif uztat grazi vyriska nesukandziota oda drinks_cheers.gif
Krutine hm nu kaip dievas dave be to tai vienas is zenklu kad esi vyras o ne tie pienburniai 17 likiniai hormonu pripumpuoti ... jei skutiesi vadinasi esi kompleksuotas nebrendyla.
Sakot vyrams mazai vargo aciu jei gerai plaukeliai auga kiekviena diena mes juos kantiai bruzinam vieni su zirzinke kiti su peiliukais kad tik jus mielosios savo grazios svelnios odytes ir lupyciu nesusiraizytumet o siaip viskas tik del JUSU.
Jei butu akmens amzius lakstyciau su kuoka ir gaurais butu silciau ir nesukciau sau smgenu smile.gif
O siaip mylekit savo vyrus tokius kokie yra nes jie seimos kalnas ir turi rupesciu ir taip per akis o jei dar neisirinkot ziurekit atydziai hm ar ant krutines ten 5 plaukai ar kiek smile.gif
Baigiasi kava gera diena bus smagu paplepet grazaus savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinas28 @ 2009 07 25, 10:27)
Sakot vyrams mazai vargo aciu jei gerai plaukeliai auga kiekviena diena mes juos kantiai bruzinam vieni su zirzinke kiti su peiliukais kad tik jus mielosios savo grazios svelnios odytes ir lupyciu nesusiraizytumet o siaip viskas tik del JUSU.

Čia tai jau oi oi hihihi.gif ax.gif Jūs kasdien nuo vienos vietos,mes vos ne kasdien (arba kasdien) vos ne nuo viso kūno.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ui!: 25 liepos 2009 - 10:01
Uztat mes del jusu ir kraustomes is proto ... (dazniausiai) bigsmile.gif
Atsakyti
Pazastys ir intymi vieta yra butinybe. Neskustos pazastys man yra taip pat slykstu, kaip ir nevalytos panages. Labai nehigieniskai atrodo smile.gif. Beplauke intymi vieta yra daug seksualiau. Plaukuota krutine ir pilvas man susizavejimo nekelia, bet ir gyvent netrukdo (skonio reikalas, mano kelios drauges pamisusios del plaukuotos krutines, man kazkaip schmoll.gif). O jeigu vyras skuta/depiliuoja krutine, juk siurkstus kaip sepetys tampa kai plaukeliai ataugineja - fui, geriau jau plaukuotas. Plaukuotos kojos man negrazu, bet vyrus suprasti reikia, nusiskus - visi gejum isvadins... Arba po zmonos padu sedinciu...

Va kas yra tikrai baisu, tai plaukuota nugara. Kai susipazinau su savo MB, galvojau, kad jis plaukuotas (nes rankos labai plaukuotos buvo) ir taip bijojau kad nebutu nugara gauruota... Man plaukuota nugara uzmusa visa aistra ir susizavejima kaip niekas kitas. MB buvo labai nustebes, kad taip bijojau, nes visada galvojo, kad tai tik vyrams budingi tokie 'kaprizai' apie antraja puse smile.gif.
Atsakyti
Man tai nemalonu, kai vyras pazastu nesidepiliaves... Visur kitur gaurai nenervina tik pazastyse...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 30 liepos 2009 - 14:49
o man neseniai teko prie vieno stalo valgyti su vaikinu, kurio pazastu plaukai tookie ilgi, nu gal kokie 5cm, ir jis dar su maikute be rankoviu buvo, tai atrodo kalbi su zmogum, o jis pakelia ranka kad atsiremtu ant stalo, tai taip ir norisi leptelti kad negadintu apetito, fu. Tikrai geriau depiliuoti nei demonstruoti ir didziuotis tokiais "groziais"... doh.gif as uz tai kad ir vyrai butu tvarkingi sioje srityje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupsia: 30 liepos 2009 - 23:50
QUOTE(Beveik_Tobulas @ 2009 06 30, 18:14)
ir pilnas miestas moteru su palaidinem, pakelia ranka tai griuk negyvas biggrin.gif gaurai didesni nei pas vyrus, nesuprantu ir ka jos masto ? biggrin.gif biggrin.gif tai jei nesiskuti tai bent nedsemonstruok to, ba vietoj infarkta galima gauti..  doh.gif  doh.gif

thumbup.gif
Vyrai turetu irgi tiek pat prisiziuret kaip moterys... BEnt jau pazastu ir bikini srityje rolleyes.gif
Atsakyti