Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų depiliacija - moterų nuomonės

Na krutine, pazastis, intymia vietele tai lai depiliuojas, bet kojas tai ne... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zitiene @ 2009 10 18, 16:28)
Na krutine, pazastis, intymia vietele tai lai depiliuojas, bet kojas tai ne...  g.gif

man isvis tik pazastis ir "ten" priimtina, o visa kita kai depiliuojja, tai labai nevyriska. O ir kai ataugtu, siurkstus butu, nei paglostyt nei ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kuku2 @ 2009 10 19, 15:11)
man isvis tik pazastis ir "ten" priimtina, o visa kita kai depiliuojja, tai labai nevyriska. O ir kai ataugtu, siurkstus butu, nei paglostyt nei ka biggrin.gif

Dauguma sportininkų pilnai depiliuoja visą kūną mirksiukas.gif Pasižiūrėkit, negi šis vyrukas jums atrodo nevyriškas doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(D'Luxe @ 2009 10 20, 10:58)
Dauguma sportininkų pilnai depiliuoja visą kūną  mirksiukas.gif  Pasižiūrėkit, negi šis vyrukas jums atrodo nevyriškas  doh.gif
user posted image

va butent tai man ir negrazu, blizganti oda be plaukelio.
dar isivaizduok kai atauga jie, tai isvis baisu. Esu maciusi vaikina kuris depiliavosi visa kuna o po to to nebedare, nu tai vaizdelis tragiskas. Suprantu, kai uzsiimama profesionaliu sportu, bet kai siaip.. Na ir cia skonio reikalas, zinoma smile.gif
Atsakyti
as uz vyru depiliacija be jokiu kalbu 4u.gif
Atsakyti
Tik pazastis ir gal kiek intymia zona (jei labai plaukuota), o visa kita palikim vyrams. Juk plaukuotumas - tai testosterono pozymis. Viskas cia ok biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voxi: 21 spalio 2009 - 23:41
oi kaip skaniai pasijuokiau biggrin.gif dėl tų depiliuojamų kojų lotuliukas.gif
vis bandžiau įsisvaizduoti, kaip aš savo MB liepiu kojas skust lotuliukas.gif ir kaip jis jas skuta lotuliukas.gif

kažkaip pamatyčiau vyrą vasarą visą visą "nuskustuką" numirčiau turbūt lotuliukas.gif
vyrams privalomas yra pažastų skutimas, intymi vietelė man labiau patinka, kai būna šiek tiek "pakirpta", na patrumpinti plaukeliai, bet ne visai plika, po to kai atauga plaukai, šiurkštoka būna ax.gif
o krūtinę, tai arba depiliuoti reguliariai, arba visai neliesti smile.gif pažįstu vaikinuką, kuris skutasi krutinę, tai vaizdelis, kai atauginėja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2009 10 22, 12:07)
oi kaip skaniai pasijuokiau  biggrin.gif  dėl tų depiliuojamų kojų  lotuliukas.gif
vis bandžiau įsisvaizduoti, kaip aš savo MB liepiu kojas skust  lotuliukas.gif  ir kaip jis jas skuta  lotuliukas.gif

kažkaip pamatyčiau vyrą vasarą visą visą "nuskustuką" numirčiau turbūt  lotuliukas.gif
vyrams privalomas yra pažastų skutimas, intymi vietelė man labiau patinka, kai būna šiek tiek "pakirpta", na patrumpinti plaukeliai, bet ne visai plika, po to kai atauga plaukai, šiurkštoka būna  ax.gif
o krūtinę, tai arba depiliuoti reguliariai, arba visai neliesti  smile.gif pažįstu vaikinuką, kuris skutasi krutinę, tai vaizdelis, kai atauginėja  schmoll.gif

pilnai sutinku su iena smile.gif mane irgi juokas sueme kai isivaizdavau savaji kojas skutant biggrin.gif geriau jau savo laisva laika jis su manim praleistu nei su peiliuku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(denciuke @ 2009 10 20, 20:23)
as uz vyru depiliacija be jokiu kalbu 4u.gif

ir man labai idomi denciukes nuomone. Taviskis ir depiliuojasi ar tik teoriskai sneki? Nes jei taip, tai koks jausmas ji glostyti buna? smile.gif
As Italijoje syki maciau porele kur vaikinuko kojos labiau blizgancios buvo nei paneles, ar neprasideda tada poroj konkurencija? biggrin.gif
Atsakyti
na vaikinukas sioje fto jusu idetoje atrodo vyriska smanau tik del raumenu. juk ne pas visus vaikinhus toks stotas. jei kudas vaikinkas, ir visas blizgantis, manau nelabai atrodys jau vyriskai:)
del pazastu ir intimo pritariui butina. nugara irgi. bet jau kojos ir rankos tai neaaa, krutine irgi manau nebutina. na jei pas vyra trys plaukai ant krutines tai manau, geriau kad ju nebutu:) bet jei visa apzelus? juk neudepiliuosi. na nznau kaip toks skubantis pasaulis, tiek reikalu, ir dar jei vyro nematai nes jis vonioj depiliuojasi, ar salone guli. tai kazkaip jau man geriau apzeles, bet salia:)
Atsakyti
QUOTE(Mantila @ 2009 10 22, 13:30)
na vaikinukas sioje fto jusu idetoje atrodo vyriska smanau tik del raumenu. juk ne pas visus vaikinhus toks stotas.  jei kudas vaikinkas, ir visas blizgantis, manau nelabai atrodys jau vyriskai:)
del pazastu ir intimo pritariui butina. nugara irgi. bet jau kojos ir rankos tai neaaa, krutine irgi manau nebutina. na jei pas vyra trys plaukai ant krutines tai manau, geriau kad ju nebutu:) bet jei visa apzelus? juk neudepiliuosi. na nznau kaip toks skubantis pasaulis, tiek reikalu, ir dar jei vyro nematai nes jis vonioj depiliuojasi, ar salone guli. tai kazkaip jau man geriau apzeles, bet salia:)

Matau, įkelto vyruko grožis užtemdė mano žodžius biggrin.gif likau nesuprasta, o tenorėjau pasakyti, kad yra tokių profesijų, kur vyrai PRIVALO depiliuotis, todėl manau gan netaktiška sakyti, jog depiliuotis yra nevyriška 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'Luxe @ 2009 10 22, 14:20)
Matau, įkelto vyruko grožis užtemdė mano žodžius  biggrin.gif  likau nesuprasta, o tenorėjau pasakyti, kad yra tokių profesijų, kur vyrai PRIVALO depiliuotis, todėl manau gan netaktiška sakyti, jog depiliuotis yra nevyriška  4u.gif

BET TIK TAM TIKRU PROFESIJU
Atsakyti
Privalo tai privalo, bet kiek tokiu didziojo sporto atstovu yra, palyginti su visais? Ir tai jie raumeningi, tai gal ir puse bedos atrodo kad ir be kailiuko smile.gif bet paciupinet vis tiek schmoll.gif
as apie sportininkus kai kuriu saku sneku, daugiau nezinau profesiju kur toks reikalavimas butu smile.gif
Atsakyti