Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu III

Sveikinu visas išlaikiusias I dalį viso siaubo 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos! Noriu visom besimokančio vairavimo meno rekomenduoti Akademijamobile įmonės vadovą,instruktorių Vaidą,nežinau kaip daugeliui bet man labai padėjo jo patarimai, labai puikus, linksmas žmogutis.
Atsakyti
QUOTE(junglegirl @ 2007 06 02, 16:29)
sweikutes wink.gif asiu uz balionelius  rolleyes.gif man po savaites 8 diena lyg penktadienis, vienai panelei pasiule ta pat diena 13 valanda tai ji ir sutiko. Ne kaune laikiau as, nes kaune turbut eiliu eiles butu g.gif

Eiles yra,bet tankiau isijungi Regitros puslapi ir tikrai gali rast vietele.Svarbu laikas tiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 06 02, 21:30)
Eiles yra,bet tankiau isijungi Regitros puslapi ir tikrai gali rast vietele.Svarbu laikas tiktu biggrin.gif

Kad eile tik dviem savaitem i prieki. Galvojau bus baisiau ir teks visa menesi laukti.
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 06 02, 22:30)

as ir buvau radus vietele 8.00, bet kazkaip bijau as ryte , 4u.gif uzsimiegojus visa neatidi, tai geriau veliau, blush2.gif kada jum atrodo geriausias laikas (sorry jei jau buvot kalbeje) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(junglegirl @ 2007 06 03, 16:29)
as ir buvau radus vietele 8.00, bet kazkaip bijau as ryte , 4u.gif uzsimiegojus visa neatidi, tai geriau veliau, blush2.gif  kada jum atrodo geriausias laikas (sorry jei jau buvot kalbeje) ax.gif

nera geriausio laiko,moki arba ne.Kai as laikiau 8 val,tai normaliai masinu buvo,bet ju maziausiai reikia bijot mirksiukas.gif Sako 9-10val geros siaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(junglegirl @ 2007 06 03, 15:29)
as ir buvau radus vietele 8.00, bet kazkaip bijau as ryte , 4u.gif uzsimiegojus visa neatidi, tai geriau veliau, blush2.gif  kada jum atrodo geriausias laikas (sorry jei jau buvot kalbeje) ax.gif

Man geriausias laikas buvo sestadieni 8 h. thumbup.gif ,nes islaikiau thumbup.gif Na o sestadieni 10h is aiksteles vos eina isvaziuot,nes masinu pristatyta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 06 03, 21:44)
Man geriausias laikas buvo sestadieni 8 h. thumbup.gif ,nes islaikiau thumbup.gif Na o sestadieni 10h is aiksteles vos eina isvaziuot,nes masinu pristatyta blink.gif

paguodei blink.gif as 11 varau. maz persirasyt mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 03, 21:54)
paguodei  blink.gif  as 11 varau. maz persirasyt mastau.gif

Jei moki vairuot ,taisykles zinai ir moki jomis naudotis-nekliutis.Mazu tai tavo laiminga diena-pabandyk thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 06 03, 22:06)
Jei moki vairuot ,taisykles zinai ir moki jomis naudotis-nekliutis.Mazu tai tavo laiminga diena-pabandyk thumbup.gif

nu kad baisu, vistiek ir jaudinsiuos, ir viska... yra matau 13 val. gal ishsivazines visos iki tada mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 03, 22:09)
nu kad baisu, vistiek ir jaudinsiuos, ir viska... yra matau 13 val. gal ishsivazines visos iki tada mastau.gif

Uzjauciu-ir as taip blaskiausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 06 03, 22:49)
Uzjauciu-ir as taip blaskiausi mirksiukas.gif

nuu nors kaip geriau, a cia matyt kaip skirta taip... kur tu pabegsi zmogus irnesakyk.gif
Atsakyti