Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu III

QUOTE(Mayami @ 2007 06 05, 12:18)
man pirma karta buvo nepalyginamai baisiau, nei antra smile.gif

drinks_cheers.gif Antra karta visai nebijojau
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 05, 11:31)
mokyklini teorini? mastau.gif man tokio nebuvo...

taip, ten kur lainkiau paskaitas reikejo ispresti testa ir buvo galima padaryti tik 2 klaidas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2007 06 05, 13:59)
taip, ten kur lainkiau paskaitas reikejo ispresti testa ir buvo galima padaryti tik 2 klaidas  smile.gif

man irgi reikėjo,nes be jo neduoda mokyklos baigimo pažymėjimo,mums leido mokykliniam padaryt 3 klaidas-padariau 2,valstybiniam leidžia 8 klaidas-nepadariau nei vienos.Mokyklinis sunkesnis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 06 05, 15:25)
man irgi reikėjo,nes be jo neduoda mokyklos baigimo pažymėjimo,mums leido mokykliniam padaryt 3 klaidas-padariau 2,valstybiniam leidžia 8 klaidas-nepadariau nei vienos.Mokyklinis sunkesnis  unsure.gif

Ne 8,o tik 6.
Bet vis delto galima be mokyklos zinios nulekt i Regitra su atestatu ar diplomu ir teorija issilaikyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 06 05, 17:40)
Ne 8,o tik 6.
Bet vis delto galima be mokyklos zinios nulekt i Regitra su atestatu ar diplomu ir teorija issilaikyt ax.gif

Nu tikrai,ale vėpla aš doh.gif doh.gif doh.gif man pastoviai tos 8 klaidos,turbūt dėl procentų,taip gaunasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 06 05, 16:25)
man irgi reikėjo,nes be jo neduoda mokyklos baigimo pažymėjimo,mums leido mokykliniam padaryt 3 klaidas-padariau 2,valstybiniam leidžia 8 klaidas-nepadariau nei vienos.Mokyklinis sunkesnis  unsure.gif

o kur as ejau nereikejo jokiu mokykliniu egzaminu. As regitroje is 6 galimu klaidu 2 padariau ir tai zinojau butent kad jas padarysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2007 06 05, 17:32)
o kur as ejau nereikejo jokiu mokykliniu egzaminu. As regitroje is 6 galimu klaidu 2 padariau ir tai zinojau butent kad jas padarysiu ax.gif

man ir nereikejo ir gerai..
sveikinimai mercedes padarius tai, ka ir turejo good.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti
Labukas mergaitės smile.gif
Pagaliau ir aš užsirašiau į Zebrą, vakar buvau paskaitėlėj smile.gif

gal galit pasakyti po kiek teorijų reikia registruotis prie kompų ir kodėl dar prieš pirmą kartą prie PC reik užeit pas administratorę?
ir iš viso, kiek kartų reik prei to kompo eiti - tiek, kad jaustum, kad gali laikyti?

dar... įsivaizduoju, kad man važiavimai turėtų prasidėti šio mėnesio pabaigoj arba liepos pradžioj... smile.gif ar realu gauti laiką bent kas antrą dieną? ar gali tekti rečiau g.gif man liepą tai tiks praktiškai bet koks laikas, tai ir tikiuosi, kad pavyks visus važiavimus pravažiuot ax.gif
labai noriu, tik truputį bijau, nes nemoku nieko blush2.gif tiesa, imsiu 30a.v smile.gif
ir kada jau reikia derinti su instruktoriumi tą reikalą?
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 06, 11:55)

gal galit pasakyti po kiek teorijų reikia registruotis prie kompų ir kodėl dar prieš pirmą kartą prie PC reik užeit pas administratorę?
ir iš viso, kiek kartų reik prei to kompo eiti - tiek, kad jaustum, kad gali laikyti?

dar... įsivaizduoju, kad man važiavimai turėtų prasidėti šio mėnesio pabaigoj arba liepos pradžioj... smile.gif ar realu gauti laiką bent kas antrą dieną? ar gali tekti rečiau  g.gif man liepą tai tiks praktiškai bet koks laikas, tai ir tikiuosi, kad pavyks visus važiavimus pravažiuot  ax.gif
labai noriu, tik truputį bijau, nes nemoku nieko blush2.gif tiesa, imsiu 30a.v smile.gif

Šiaip tai viską paaiškina registruojantis, matyt, nė velnio neklausei :-)
Pas administratorę kodėl eiti? Taigi kad paaiškintų, nuo ko mokintis pradėt, kaip klaidas susistemint. Lb fainai, kai viską pasako.
Kada nori gi gali pradėt mokintis prie kompo, nėra nurodyta po kiek paskaitų. Įdomių čia Tau klausimų iškyla doh.gif
O kada išmoksi be klaidų testą išspręst, tada ir nereikės eit, kas dabar tau gali pasakyt, kiek eit. O jeigu ką, tai nuėjus dar mokintis reik smile.gif
Žodžiu nesinervink ir klausk, juk sakė klausti, kas neiašku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 06, 09:55)

dar... įsivaizduoju, kad man važiavimai turėtų prasidėti šio mėnesio pabaigoj arba liepos pradžioj... smile.gif ar realu gauti laiką bent kas antrą dieną? ar gali tekti rečiau  g.gif man liepą tai tiks praktiškai bet koks laikas, tai ir tikiuosi, kad pavyks visus važiavimus pravažiuot  ax.gif

prie kompu pati jausi kiekreikia eit, kad tvirtai jaustumeisi. per daug nebuna mirksiukas.gif
Atsakyti
Jolke, juk aš nuėjau pirmą kartą, pasakiau, kad nieko nemoku taigi manau turėjo man daugiau pasakyti smile.gif ir nematau čia nieko juokingo tongue.gif
o kad išsiaiškinsiu vistiek viską tai faktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 06, 11:21)
Jolke, juk aš nuėjau pirmą kartą, pasakiau, kad nieko nemoku taigi manau turėjo man daugiau pasakyti smile.gif ir nematau čia nieko juokingo  tongue.gif
o kad išsiaiškinsiu vistiek viską tai faktas smile.gif

nepergyvenk friends.gif as ir nuejus pirma karta nieko doro neishsiaiskinau, paskui su laiku kilo klausimai ir del paskaitu, ir del kompu ir panasiai - ir zinom, kad ishsiaiskinsi. viskas cia normaliai, negali gi zmogus zinot viska. saunuole, kad susiruosei 4u.gif
Atsakyti