Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu III

QUOTE(Dasha @ 2007 06 03, 23:09)
nu kad baisu, vistiek ir jaudinsiuos, ir viska... yra matau 13 val. gal ishsivazines visos iki tada mastau.gif

As visus kartus laikiau sestadieni, apie 13.30 sestadieni, masinu mazai ( viena karta laikant tai net aikstelej is pradziu viena buvau), eismas aplink Regitra nedidelis, siaip jeigu dar karta tektu laikyti, tai ir vel turbut rinkciausi sestadieni.
Atsakyti
QUOTE(austra @ 2007 06 04, 15:24)
As visus kartus laikiau sestadieni, apie 13.30 sestadieni, masinu mazai

O kiek tu kartu buvo? blush2.gif
Atsakyti
Aš taip pagalvojau ir noriu paklaust:Ar antrą kartą einant laikyt praktinio egzo baisiau ,nei pirmą kartą (nes galvoji,kad gal reiks ateiti 3 kartą),ar neturi įtakos?
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 06 04, 20:20)
Aš taip pagalvojau ir noriu paklaust:Ar antrą kartą einant laikyt praktinio egzo baisiau ,nei pirmą kartą (nes galvoji,kad gal reiks ateiti 3 kartą),ar neturi įtakos?

Man antra karta nebaisu smile.gif O jeigu teks eiti trecia karta,kagi nueisiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 06 04, 19:40)
Man antra karta nebaisu  smile.gif O jeigu teks eiti trecia karta,kagi nueisiu  bigsmile.gif

Ir aš taip manau. Va jei kitą antradienį neišlaikysiu (bus pirmas kartas), tai dar eisiu, ir taip kol pavyks, visvien kažkada išlaikysiu. smile.gif Na aš jau taip iškart nusiteikiau.
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 06 04, 15:38)
O kiek tu kartu buvo? blush2.gif

Geda, bet trys. Pirma karta aikstelej i T neivaziavau, antra karta siaip mieste daug klaidu pridariau, na o trecia islaikiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Auksėja @ 2007 06 04, 20:20)

Man nei antra, nei trecia baisiau nebuvo. Pirma karta net egzaminuotoja baisu buvo uzkalbint ir paklausti, o antra ir trecia pasitaike geri egzaminuotojai, tai ir pakalbejom, ir pasijuokem is to, kad as bijau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(austra @ 2007 06 05, 08:08)
Geda, bet trys. Pirma karta aikstelej i T neivaziavau, antra karta siaip mieste daug klaidu pridariau, na o trecia islaikiau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Man nei antra, nei trecia baisiau nebuvo. Pirma karta net egzaminuotoja baisu buvo uzkalbint ir paklausti, o antra ir trecia pasitaike geri egzaminuotojai, tai ir pakalbejom, ir pasijuokem is to, kad as bijau  biggrin.gif

Anokia čia gėda irnesakyk.gif čia laimės dalykas ,na nesakau,kad jei jau nemoki,tai irgi išlaikysi,bet manau maždaug visi vienodai pasiruošę eina laikyti egzo (aišku,kai kurie geriau,kai kurie blogiau).Priklauso dar ir nuo to kokius "tipus" gatvėj sutiksi,koks paklius maršrutas,koks egzaminatorius,kaip susitvarkysi su stresu ir t.t.
Mane tai labai "gerai" egzaminatorius nuteikė:Sako pro ten išvažiuok tada ten pasuksi,ten...Pakliuvo tau ten kažkelintas maršrutas-nelabai geras... doh.gif Kažkaip jau galvoju ragai... doh.gif Bet nieko,išlaikiau biggrin.gif
Atsakyti
Oij merginos, ir manes sitas siaubas laukia bijau.gif Siaip i paprastus egzus einu be baimes, ale vat cia tai strioko daug mega_shok.gif Issilaikiau mokyklini teorijos, reikia Regitroj registruotis doh.gif tai lendu i tema pasisiskaitineti, ka jus pliurpiat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 06 05, 08:34)
Anokia čia gėda  irnesakyk.gif čia laimės dalykas ,na nesakau,kad jei jau nemoki,tai irgi išlaikysi,bet manau maždaug visi vienodai pasiruošę eina laikyti egzo (aišku,kai kurie geriau,kai kurie blogiau).Priklauso dar ir nuo to  kokius "tipus" gatvėj sutiksi,koks paklius maršrutas,koks egzaminatorius,kaip susitvarkysi su stresu ir t.t.
Mane tai labai "gerai" egzaminatorius nuteikė:Sako pro ten išvažiuok tada ten pasuksi,ten...Pakliuvo tau ten kažkelintas maršrutas-nelabai geras...  doh.gif Kažkaip jau galvoju ragai... doh.gif Bet nieko,išlaikiau  biggrin.gif

Na gal ir ne geda, bet kai antra karta neislaikiau, tai tokia nevykele jauciausi.
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2007 06 05, 08:29)
Oij merginos, ir manes sitas siaubas laukia  bijau.gif Siaip i paprastus egzus einu be baimes, ale vat cia tai strioko daug  mega_shok.gif Issilaikiau mokyklini teorijos, reikia Regitroj registruotis  doh.gif  tai lendu i tema pasisiskaitineti, ka jus pliurpiat  smile.gif

mokyklini teorini? mastau.gif man tokio nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 05, 10:31)
mokyklini teorini? mastau.gif man tokio nebuvo...

O man buvo smile.gif Jo neislaikius, vairavimo mokykla, neleidzia laikyti valstybinio. Labai rimtai jam ruosiausi, labai bijojau, o kai atejau laikyti, man sako: "isspresk ir ateik pasakyti kiek surinkai". Taigi sprendziau pirma karta ir neislaikiau (kad islaikytum mokyklini, turi surinkti 90%). Galvoju nieks nemato, tai bandau antra karta. Antra jau islaikiau. Nuejau ir pasakiau, kad surinkau virs 90%, tai sako gerai, dabar gali registruotis valstybiniam. Tai va toks baisus tas mokyklinis egzaminas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ievune @ 2007 06 05, 08:29)
Oij merginos, ir manes sitas siaubas laukia  bijau.gif Siaip i paprastus egzus einu be baimes, ale vat cia tai strioko daug  mega_shok.gif Issilaikiau mokyklini teorijos, reikia Regitroj registruotis  doh.gif  tai lendu i tema pasisiskaitineti, ka jus pliurpiat  smile.gif

Tai, kad Regitroj tokie patys teorijos klausimai, kaip ir sprendziant bilietus vairavimo mokykloj. Nieko ten baisaus irnesakyk.gif Kai laikiau egza Regitroje, buvo du ar trys klausimai, kurie pasikartojo du kartus, tik atsakimu variantai buvo truputi kitokie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pandora: 05 birželio 2007 - 10:57
QUOTE(Auksėja @ 2007 06 04, 21:20)

man pirma karta buvo nepalyginamai baisiau, nei antra smile.gif
Atsakyti