Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu III

QUOTE(Dasha @ 2007 06 06, 12:27)
nepergyvenk friends.gif as ir nuejus pirma karta nieko doro neishsiaiskinau, paskui su laiku kilo klausimai ir del paskaitu, ir del kompu ir panasiai - ir zinom, kad ishsiaiskinsi. viskas cia normaliai, negali gi zmogus zinot viska.  saunuole, kad susiruosei  4u.gif

tai jau tikrai smile.gif

pati džiaugiuosi, kad susiruošiau smile.gif
tikiuosi seksis normaliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 06, 12:21)
Jolke, juk aš nuėjau pirmą kartą, pasakiau, kad nieko nemoku taigi manau turėjo man daugiau pasakyti smile.gif ir nematau čia nieko juokingo  tongue.gif
o kad išsiaiškinsiu vistiek viską tai faktas smile.gif

Antra karta jau ir neisi lotuliukas.gif , uzteks vienu kursu, ar noresi dar ir buldozerio teises gaut? g.gif Nei viena nieko nemokejom, kai ejom i kursus. Juokauju cia as. Nusiramink, visos mes tokios pacios buvom 4u.gif
Visi gi eina i kursus viena kart. Man viska isaiskino, tik isejus per duris supratau, kad nieko neatsimenu doh.gif Per daug naujos informacijos , o dar ir "nervine" siokia tokia itampa vistiek buvo... gi vairuot ruosiausi, o ne smelio babkes su vaiku pilstyt blush2.gif Matyt ir tau panasiai. Ten ta pacia tirada visiem pasako, tik va as uz duru jau buvau pamirsus blush2.gif
Tau nedave tokio lapelio? Man tai dave toki lankstinuka. Ten viskas aiskiai parasyta. Kas kame su kuo kodel ...
Kai nueisi prie kompo pirma kart, pasisakyk, kad atejai pirma kart. Parodys nuo katros vietos pradet mokytis ir ka daryt toliau. Gali eiti nors siandien ar nors ryt, nors kasdien. Kiekvienas eina kiek jam reikia. Bent jau man mokantis jokiu apribojimu nebuvo. Nebent trintumeis ten visa diena lotuliukas.gif , tai gal ka ir pagalvotu g.gif tease.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klementina: 06 birželio 2007 - 17:43
QUOTE(Klementina @ 2007 06 06, 18:26)
Antra karta jau ir neisi  lotuliukas.gif , uzteks vienu kursu, ar noresi dar ir traktoriaus teises gaut?  g.gif  Nei viena nieko nemokejom, kai ejom i kursus. Juokauju cia as. Nusiramink, visos mes tokios pacios buvom  4u.gif
Visi gi eina i kursus viena kart. Man viska isaiskino, tik isejus per duris supratau, kad nieko neatsimenu  doh.gif Per daug naujos informacijos , o dar ir "nervine" siokia tokia itampa vistiek buvo... gi vairuot ruosiausi, o ne smelio babkes su vaiku pilstyt  blush2.gif Matyt ir tau panasiai. Ten ta pacia tirada visiem pasako, tik va as uz duru jau buvau pamirsus  blush2.gif
Tau nedave tokio lapelio? Man tai dave toki lankstinuka. Ten viskas aiskiai parasyta. Kas kame su kuo kodel ...
Kai nueisi prie kompo pirma kart,  pasisakyk, kad atejai pirma kart. Parodys nuo katros vietos pradet mokytis ir ka daryt toliau. Gali eiti nors siandien ar nors ryt, nors kasdien. Kiekvienas eina kiek jam reikia. Bent jau man mokantis jokiu apribojimu nebuvo. Nebent trintumeis ten visa diena  lotuliukas.gif , tai gal ka ir pagalvotu  g.gif  tease.gif

ačiū Klementina už išsamų ir nuotaikingą komentarą 4u.gif oro_buckis.gif

viską aš gavau ir vėliau paskaičiau smile.gif

jetau kaip noriu išmokt gerai vairuot ax.gif laukiu kol sutvarkys mašiną - vyras duos kaime pavažinėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 06, 18:42)
ačiū Klementina už išsamų ir nuotaikingą komentarą  4u.gif oro_buckis.gif

viską aš gavau ir vėliau paskaičiau smile.gif

jetau kaip noriu išmokt gerai vairuot ax.gif laukiu kol sutvarkys mašiną - vyras duos kaime pavažinėti  ax.gif

Sito nedaryk !!! Nori su vyru issiskirti? Leksi i skyreli "skiriuosi -nes vairuot nemoku, o vyras mane laiko "blondine"?lotuliukas.gif
Paskui instruktoriui buna sunku "permokyt", tie musu vyrai vairuoja savo stiliuke doh.gif , o regitroj reikalauja teisingai, tai kai ismoksi "pagal vyra", tai turesi vyra egzaminatorium idarbint blink.gif a mazu vietu nera tokiom pareigom? cool.gif
As vos i pusi neivaziavau su vyru,yahoo.gif tai galvojau nukas man galva doh.gif blush2.gif , pedalu atsarginiu tai ner? A ko leido? Kas jam liepe ten mane mokyt? Pats pasisiule... daugiau nesedau, kol pati nepradejau susigaudyti kas kame clap.gif , o ir instruktoriaus kai paklausiau, tai sake sunkiausia yra permokyt "savamokslius". Nepasiduok vyro provokacijom schmoll.gif
Veskis tu ji kartu i mokykla, tegu issprendzia nors viena bilietuka prie kompo lotuliukas.gif Ten leidzia, gali vyras pasitikrinti zinias, gal skaitei intenete, ju psl.? Maniskis tuoj dingo, kai padare kruva klaidu. Tada su manim mokesi ir nustojo zvengti - koks jis protingas smartass.gif , o as blondine angel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klementina: 06 birželio 2007 - 18:02
geras smile.gif

na, aš su ta sankaba noriu susidraugauti bent jau lotuliukas.gif
maniškis tai šiaip nėra nervuotas ax.gif
bus matyt smile.gif

o šiaip mums reikėtų mašiną keisti visumoj, tai nepakenktų kokia pušelė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 06, 18:20)
o šiaip mums reikėtų mašiną keisti visumoj, tai nepakenktų kokia pušelė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

svarbu geras nusiteikimas ir optimizmas good.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 06, 09:55)
dar... įsivaizduoju, kad man važiavimai turėtų prasidėti šio mėnesio pabaigoj arba liepos pradžioj... smile.gif ar realu gauti laiką bent kas antrą dieną? ar gali tekti rečiau  g.gif man liepą tai tiks praktiškai bet koks laikas, tai ir tikiuosi, kad pavyks visus važiavimus pravažiuot  ax.gif
labai noriu, tik truputį bijau, nes nemoku nieko blush2.gif tiesa, imsiu 30a.v smile.gif
ir kada jau reikia derinti su instruktoriumi tą reikalą?

Pirmo vaziavimo man teko laukti tik kelias dienas. Eiles ten dideles nera, nes paprastai visi uzsiraso tik kelis vaziavimus i prieki. As is karto uzsirasiau visiems vaziavimams, tai vairuoju kas diena.
Atsakyti
Sveikos merginos ,jungiuos prie jusu ,Pradejau lankyti vairavimo kursus .dar esu žalia ... turejau tik viena pravaziavima . Labai bijojau nes vairuoti tai nemoku ,esu tik viena karta eikšteleje su vyru važiavusi .Na bet pirmas kartas su instruktorium visai patiko ir jaudulis praėjo.Kita savaite bus antras pravažiavimas ,tai jau vaziuosim i miesta .tikiuosi seksis gerai.
Atsakyti
QUOTE(laimike @ 2007 06 08, 20:08)
Sveikos merginos ,jungiuos prie jusu ,Pradejau lankyti vairavimo kursus .dar esu žalia ... turejau tik viena pravaziavima . Labai bijojau nes vairuoti tai nemoku ,esu tik viena karta eikšteleje su vyru važiavusi .Na bet pirmas kartas su instruktorium visai patiko ir jaudulis praėjo.Kita savaite bus antras pravažiavimas ,tai jau vaziuosim i miesta .tikiuosi seksis gerai.

Aš irgi bijojau pirmojo važiavimo,bet neilgai,nes instruktorius paskambino,sako jei turi dabar laiko -užvažiuosiu.Tada jis nusivežė į pakraštį miesto,apsikeitėm,jis viską paaiškino kur koks pedalas ir kur kas reguliuojas,o man taip juokas ėmė ,kai aiškino kur stabdis ,sankaba.
Egzaminą išlaikiau,bet važiuot baisoka dar,tik kažkaip net nesitiki,kad tokia pažanga padaryta,nuo pirmo važiavimo iki egzamino ir dabar biggrin.gif
Išmoksit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksėja: 08 birželio 2007 - 19:32
Klausykit, noriu viena klausima uzduot... g.gif Mokaus mokaus tas KET ir man tie pestieji neduoda ramybes... doh.gif Kada ten juos reik praleist? Kai stovi ant saligatvio, reikia praleist? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 06 08, 22:29)
Klausykit, noriu viena klausima uzduot... g.gif  Mokaus mokaus tas KET ir man tie pestieji neduoda ramybes... doh.gif  Kada ten juos reik praleist? Kai stovi ant saligatvio, reikia praleist?  blush2.gif

nea, kai lipa ant vaziuojamosios dalies, atitinkamai jei 2 juostos - visada, jei keturios - kai ateina i tavo vaziuojama puse, ar kai sustoja gretima juosta vaziuojanti masina. kazkas tokio - pasitikslink dar.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 09, 00:20)
nea, kai lipa ant vaziuojamosios dalies, atitinkamai jei 2 juostos - visada, jei keturios - kai ateina i tavo vaziuojama puse, ar kai sustoja gretima juosta vaziuojanti masina. kazkas tokio - pasitikslink dar.

nu aisku 4u.gif siandien dar knygute paskaitinejau, viskas aisku pasidare mirksiukas.gif smile.gif tik kad tose taisyklese labai viskas sumakaluota, o logiskai pagalvojus, viskas ir taip seniai buvo aisku... biggrin.gif
Atsakyti