Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu III

Labas 4u.gif
jungiuosi prie jūsų. lankau teorijospaskaitas, kalba kad ir prie vairo sodins kitą savaitę, bet dar nelaikėme egzaminų. Bijau.
beje, gal kas turite kokį internetinį adresiuką su KET bilietais arba failiuką su pakeitimais? turiu tik http://www.automokyk...ijos_testai.php bet dėstytojas sako kad čia silpni klausimai
Atsakyti
siandien islaikiau regitroj vairavimo egzamina, reik db apie mashinyte galvoti,kad vairavimo igudziai neuzhsimirshtu.. ax.gif
Atsakyti
Kaip šaunu thumbup.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 07 12, 15:15)
siandien islaikiau regitroj vairavimo egzamina, reik db apie mashinyte galvoti,kad vairavimo igudziai neuzhsimirshtu..  ax.gif

Dideliausi sveikinimai 4u.gif ploja.gif
Atsakyti
Sveikos vairuotojos smile.gif
Kagi ir as pagaliau prisiruosiau mokytis vairuoti nes senai to troskau ir maniau bus paparasciau blink.gif teorijos paskaitos jau baigiasi kita savaite ir jau buvo trys pravaziavimai mirksiukas.gif bet man vis didesni siaubas kad vis tu likusiu pravaziavimu mazeja o as dar nemoku ir labai bijau kai reikia vaziuot per sankryzas ar pasukt ar praleist pesciaji... pasimetu ir nebezinau ka daryt su pedalais o dar reikia ir i kelia ziuret ir vaira sukt ir dar daug ka daryt vienu metu... nemoku vaziuodama 4 ar 3 pavara mazint greicio pavaromis, nes pamirstu kokia vaziuoju ir akys kripsta i pavaru deze, o tada ir vaira savaime nusuku i sona verysad.gif verysad.gif
ar jums irgi taip buvo ar cia as tokia viena nemoku susikoncentruot g.gif ??? penktad bus ketvirtas pravaziavimas tai dabar jau net nakti pabudus galvoju kaip elgciausi pries sankryza, kokius veiksmus daryciau, bet zinau kai reikes - ir vel pasimesiu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(honey-- @ 2007 07 19, 12:48)
Kagi ir as pagaliau prisiruosiau mokytis vairuoti nes senai to troskau ir maniau bus paparasciau  blink.gif teorijos paskaitos jau baigiasi kita savaite ir jau buvo trys pravaziavimai mirksiukas.gif bet man vis didesni siaubas kad vis tu likusiu pravaziavimu mazeja o as dar nemoku ir labai bijau kai reikia vaziuot per sankryzas ar pasukt ar praleist pesciaji... pasimetu ir nebezinau ka daryt su pedalais o dar reikia ir i kelia ziuret ir vaira sukt ir dar daug ka daryt vienu metu... nemoku vaziuodama 4 ar 3 pavara mazint greicio pavaromis, nes pamirstu kokia vaziuoju ir akys kripsta i pavaru deze, o tada ir vaira savaime nusuku i sona  verysad.gif  verysad.gif
ar jums irgi taip buvo ar cia as tokia viena nemoku susikoncentruot g.gif ??? penktad bus ketvirtas pravaziavimas tai dabar jau net nakti pabudus galvoju kaip elgciausi pries sankryza, kokius veiksmus daryciau, bet zinau kai reikes - ir vel pasimesiu doh.gif  doh.gif

zinok ir man buvo tas pats, dar nekoki instruktoriu turejau, suruges, nekalbus...ir zinok mokytis vairuot pradejau nuo nulio toj mokykloj ir tik vaziuojant koki 8 karta laisviau jauciausi, bet tikra laisvuma ir jokio streso nebejauciau kai papildomus emiau pas kita instruktoriu, uzteko 3 papildomu, egzamina islaikiau is pirmo karto, nors buvau garantuota,kad aiksteleje jau baigsis egzaminas 4u.gif sekmes tau!
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 07 19, 11:53)
zinok ir man buvo tas pats, dar nekoki instruktoriu turejau, suruges, nekalbus...ir zinok mokytis vairuot pradejau nuo nulio toj mokykloj ir tik vaziuojant koki 8 karta laisviau jauciausi, bet tikra laisvuma ir jokio streso nebejauciau kai papildomus emiau pas kita instruktoriu, uzteko 3 papildomu, egzamina islaikiau is pirmo karto, nors buvau garantuota,kad aiksteleje jau baigsis egzaminas  4u.gif  sekmes tau!

as tai jau tikrai manau imsiu papildomu tik nezinau kiek
vaziuot pradejau irgi nuo 0.. o aikstelej dar net nevaziavau, tik po miesta ir gryzus prie mokyklos reikejo prisiparkuot sonu, tai isvis nesupratau, ka tie veidrodeliai rodo blush2.gif o instruktorius nerekia,o kaip tik taip jau ramiai aiskina kad kita karta noriu kad konkreciai ka pasakytu ka darau ne taip, bet jis vos ne pats uz mane padaro, tai sakiau jau sakysiu kad leistu man paciai pagalvot
nors aisku begalvojant tai ir ivaziuot kur galima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(honey-- @ 2007 07 19, 10:48)
Kagi ir as pagaliau prisiruosiau mokytis vairuoti nes senai to troskau ir maniau bus paparasciau  blink.gif teorijos paskaitos jau baigiasi kita savaite ir jau buvo trys pravaziavimai mirksiukas.gif bet man vis didesni siaubas kad vis tu likusiu pravaziavimu mazeja o as dar nemoku ir labai bijau kai reikia vaziuot per sankryzas ar pasukt ar praleist pesciaji... pasimetu ir nebezinau ka daryt su pedalais o dar reikia ir i kelia ziuret ir vaira sukt ir dar daug ka daryt vienu metu... nemoku vaziuodama 4 ar 3 pavara mazint greicio pavaromis, nes pamirstu kokia vaziuoju ir akys kripsta i pavaru deze, o tada ir vaira savaime nusuku i sona  verysad.gif  verysad.gif
ar jums irgi taip buvo ar cia as tokia viena nemoku susikoncentruot g.gif ??? penktad bus ketvirtas pravaziavimas tai dabar jau net nakti pabudus galvoju kaip elgciausi pries sankryza, kokius veiksmus daryciau, bet zinau kai reikes - ir vel pasimesiu doh.gif  doh.gif

Ir man tas pats buvo, atrodė, kad neįmanoma tuo pačiu perjungti pavaros, rodyt posūkio, įsukti ir t. t. Bet po 10 važiavimų ir 2 papildomų išlaikiau egzą, dabar jau bandau gatvėse viena važinėti. smile.gif Su kiekvienu važiavimu jausies drąsiau ir geriau.
Atsakyti
Labas 4u.gif
Idomu ar as teisingai savo vairavimo mokykloj (vairuok.lt) supratau kad registroj teorija gali laikytis tik tada kai gauni mokyklos baigimo pazymejima, o jis isduodamas tik isvazinejus visus vaziavimus g.gif tai tarkim man teorija jau baigsis tuoj o vairavimai baigsis rugpj. 13. Tai as tik po rugpj. 13 ir galesiu laikyt regitroj teorija? g.gif Bisklei uzsites tada bet nieko.. bet ziurejau regitroj tai po rugpj. 12 rodo kad nera vietu laikyt.. gal dar neregistruoja tiek is anksto? g.gif
Atsakyti
honey-->>Kaip ir kitos sake,pasakysiu ta pati,visoms ,taip buvo,kurios pradejo nieko nemokedamos,paskui kazkaip ir kojos ir rankos ir galva kartu pradeda dirbti biggrin.gif
Atsakyti
Regitroj teoriją galima laikyti ir be to baigimo pažymėjimo - reikia turėti vidurinės arba univero diplomą smile.gif
Regitros psl parašyta 4u.gif
aš taip vakar ir laikiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Villy @ 2007 07 20, 13:17)
Labas  4u.gif
Idomu ar as teisingai savo vairavimo mokykloj (vairuok.lt) supratau kad registroj teorija gali laikytis tik tada kai gauni mokyklos baigimo pazymejima, o jis isduodamas tik isvazinejus visus vaziavimus  g.gif  tai tarkim man teorija jau baigsis tuoj o vairavimai baigsis rugpj. 13. Tai as tik po rugpj. 13 ir galesiu laikyt regitroj teorija?  g.gif Bisklei uzsites tada bet nieko.. bet ziurejau regitroj tai po rugpj. 12 rodo kad nera vietu laikyt.. gal dar neregistruoja tiek is anksto?  g.gif

as tik islaikiusi mokyklini - privalomus vaziuot pradejau, todel man ishrashe anksciau ta baigimo pazhymejima, drauge kitoj mokykloj mokos, jai irgi anksciau dave ta pazymejima ir dar vazinedama privalomus ji ishsilaike regitroj teorija 4u.gif
Atsakyti