Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu III

QUOTE(Kribuk @ 2007 07 09, 17:57)
Kažkaip jau ši tema žiūriu užmiršta...Turbūt visos, kurios šiame skyrelyje bendravome jau išsilaikė teises. 4u.gif

Dar Melynakes mama turi laikyt,vis paskaitau,sakau gal jau... ax.gif Turbut vasara tai nelabai kas laiko,kad neuzsuka i sia tema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 07 10, 16:36)
As ir galvojau,jau vazinesiu visur nieko nebijosiu,o istikro,tai taip,mieste baisoka vaziuoti. doh.gif

Aha, ir man baisoka, nelabai vairuotoja dar jaučiuosi. smile.gif Kai reikia kur nuvažiuot, tai maršrutą iš anksto apgalvoju. smile.gif
Atsakyti
Gal kas iš klaipėdiečių žada mokytis vairavimo Linaudrėj ? Grupė renkama nuo 08.06, būtų malonu susipažinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 07 10, 18:22)
Dar Melynakes mama turi laikyt,vis paskaitau,sakau gal jau... ax.gif Turbut vasara tai nelabai  kas laiko,kad neuzsuka i sia tema? g.gif

patikėkit, Zebre per teorijos paskaitas kėdžių vos užtenka, būna virš 30 žmonių smile.gif
tik turbūt mažai kas čia bendrauja smile.gif

man tai pirmas važiavimas tik pirmadienį, kada viską baigsiu - nežinau smile.gif mat 15 kartų reikės pravažiuoti .

jau noriu registruotis teorijos egzaminui... gal galit parašyti, ar reikia kažko iš vairavimo m-klos, ar ne?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2007 07 10, 23:08)
Gal kas iš klaipėdiečių žada mokytis vairavimo Linaudrėj ? Grupė renkama nuo 08.06, būtų malonu susipažinti  ax.gif

cia prie pempininku? daugiausia geru atsiliepimu girdejau apie Sijolga...pati mokiausi darbo rinkos mokymo centre, tai prastas mano instruktorius buvo, db vingio 16 imu papildomas, taj mane visai kitaip moko, labiau paaiskina...ryt egzas, bet nesijauciu jam pasiruoshus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 07 10, 19:12)
Aha, ir man baisoka, nelabai vairuotoja dar jaučiuosi. smile.gif Kai reikia kur nuvažiuot, tai maršrutą iš anksto apgalvoju. smile.gif

As irgi lotuliukas.gif ,o kai teises gavau,tai kita diena su drauge po visa miesta tryniausi,burna dziuvo ir sirdis dauzesi,bet vaziavau ir vaidinau,kad nieko nebijau as biggrin.gif prie PC masina palikau,paskui i viena degaline,i kita degaline ieskot 70 arba 90 zenklo ,ir per ta kalna kur bijojau variau ir neuzgesau,o uzgesau tada tik karta-lygioj vietoj prie sviesaforo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksėja: 11 liepos 2007 - 09:33
siandien teko pasivazinet po miesta su mamka,po visokias parduotuvytes diena,bet masinu nebuvo labai daug,nes ne pietu metas,vakare su tete isvaziavau i degaline paskui i PC,pravaziavau is vienos puses savo baisiaja sankryza-kalna,neuzgesau sklandziai praejo visai biggrin.gif,kuo toliau tuo maziau streso jauciu sesdama prie vairo,nes ,kai atsisedu,tai kazkaip jau ir nebebijau,nes negaliu sau leist drebet vairuojant. Tik kas nepatinka,kad kartais pasijaucia ,kai perjungiu begius doh.gif
Atsakyti
as pagaliau sedau uz vairo be tecio lotuliukas.gif thumbup.gif pati tai nebijau, bet ziopla as... tai to nepastebiu, tai ano... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayami @ 2007 07 12, 00:24)
as pagaliau sedau uz vairo be tecio lotuliukas.gif thumbup.gif pati tai nebijau, bet ziopla as... tai to nepastebiu, tai ano... doh.gif  doh.gif  doh.gif

kiek laiko vazinejai su teciu??
mano vyriskis komandiruotej,tai gryzta savaitgaliais tik,o su mazium vairuot negaliu,zyzia,tai jam to reikia,tai sedet nenori,susikaupt negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 07 11, 20:18)
siandien teko pasivazinet po miesta su mamka,po visokias parduotuvytes diena,bet masinu nebuvo labai daug,nes  ne pietu metas,vakare su tete isvaziavau i degaline paskui i PC,pravaziavau is vienos puses savo baisiaja sankryza-kalna,neuzgesau sklandziai praejo visai biggrin.gif,kuo toliau tuo maziau streso jauciu sesdama prie vairo,nes ,kai atsisedu,tai kazkaip jau ir nebebijau,nes negaliu sau leist drebet vairuojant. Tik kas nepatinka,kad kartais pasijaucia ,kai perjungiu begius  doh.gif

Na šaunu, kad toliau vis geriau važiuot sekasi. Man tai baisu visokie parkavimaisi. Dar baisoka viena važiuot į PC, nes jei daug aikštelėj mašinų, tai abejoju ar pasistatyčiau mašiną... smile.gif Mano mašinai po nakties kažkas išdaužė langą. doh.gif Vos spėjau nusipirkti...Va galvojau kur nors pavažinėsiu, bet teks kitą dieną.
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 07 11, 08:27)
cia prie pempininku? daugiausia geru atsiliepimu girdejau apie Sijolga...pati mokiausi darbo rinkos mokymo centre, tai prastas mano instruktorius buvo, db vingio 16 imu papildomas, taj mane visai kitaip moko, labiau paaiskina...ryt egzas, bet nesijauciu jam pasiruoshus...  ax.gif

Aha, pasirinkau ten nes man prie pat namų, nes man taip patogiau, visgi dvynius reiks kažkam palikt. Mūsų tiatis vėlai grįžta verysad.gif
Sėkmės tau per egzą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 07 12, 07:34)
Na šaunu, kad toliau vis geriau važiuot sekasi. Man tai baisu visokie parkavimaisi. Dar baisoka viena važiuot į PC, nes jei daug aikštelėj mašinų, tai abejoju ar pasistatyčiau mašiną... smile.gif Mano mašinai po nakties kažkas išdaužė langą. doh.gif Vos spėjau nusipirkti...Va galvojau kur nors pavažinėsiu, bet teks kitą dieną.

Na va,kaip negerai doh.gif O del parkavimosi as stengiuosi nors ir toliau,bet bent jau kur masinos sustatytos pagal linijas,nes jei viena bet ,kaip kita,tai ir negerai,nereikia tik skubet bigsmile.gif
Siandien noriu pasivazinet,tik nera su kuo doh.gif vienai nuobodu .
Atsakyti