Tiek nedaug zmoniu uzsiraso i ta mokykla? Kur as mokiaus, dabar jau geguzi, birzeli kas eina grupes buna po 25-30. Instruktoriai nespeja suktis, dukros aukletoja vazineja nuo 6 val. , o kita sake ir nuo 5 val. ryte. Aciu dievui, kad as baigiau, neisipaisyciau i tas gretas.
QUOTE(LOCKETS @ 2007 06 20, 15:01)
keista...
kokioj čia m-kloj?
ZEBRE tai vieną sutarties egzempliorių davė man, vieną sau pasiliko
kokioj čia m-kloj?
ZEBRE tai vieną sutarties egzempliorių davė man, vieną sau pasiliko

cia Alytuj pas Varneli..na as pas juos pasirasiau ant dvieju toku paciu lapu, bet juos abu ir pasieme

QUOTE(Lock @ 2007 06 20, 14:53)
Ačiū už palaikymą ! Tikiuosi, kad viskas bus gerai.
Beje, kažkur girdėjau, kad dabar mokyti vairuoti gali ir nebūtinai instruktoriai. Ar galiu su vyru M ženklą užsidėjus pasivažinėti po gatves? Čia aišku ateity, kai nutuoksiu, kaip išvis reikia važiuoti. Nes bijau, kad tu 20 valandų man bus per mažai.
Beje, kažkur girdėjau, kad dabar mokyti vairuoti gali ir nebūtinai instruktoriai. Ar galiu su vyru M ženklą užsidėjus pasivažinėti po gatves? Čia aišku ateity, kai nutuoksiu, kaip išvis reikia važiuoti. Nes bijau, kad tu 20 valandų man bus per mažai.
Nėr už ką

O su vyru galėsi važinėtis tik kai kursus baigsi, nes galima tik kai turi kuirsų baigimo liudijimą

QUOTE(Dasha @ 2007 06 19, 22:27)
dekui, o gal dar kas pasakys kaip statant masina staciai(90°) cia jau kai buni pavaziaves i prieki ir reikia atbuliniu ivaziuoti, ar reikia vaira pilnai uzukti i desine, ar sukti po truputi pagal linija?

QUOTE(lotuliukas @ 2007 06 21, 22:50)
dekui, o gal dar kas pasakys kaip statant masina staciai(90°) cia jau kai buni pavaziaves i prieki ir reikia atbuliniu ivaziuoti, ar reikia vaira pilnai uzukti i desine, ar sukti po truputi pagal linija? 

Aš važiuodavau taip: linija, kuri šalia kuoliukų turi būti sulig mano galva, tada susuku vairą į kairę ir pavažiuoju kol paskutinis kuoliukas būna mašinos forkės gale, tada susuku vairą į kairę ir važiuoju atgal kol matau savo veidrodį visą liniją, tada išsitiesinu ratus ir pavažiuoju atgal.

QUOTE(Rasuteee @ 2007 06 21, 12:25)
cia Alytuj pas Varneli..na as pas juos pasirasiau ant dvieju toku paciu lapu, bet juos abu ir pasieme
reiks nueit paprasyt, kad duotu kopija

tai dar tuos kur pasieme du lapus tai varnelis pasirasys uzdes stampa ir atiduos viena lapa

Kažkaip jau ši tema žiūriu užmiršta...Turbūt visos, kurios šiame skyrelyje bendravome jau išsilaikė teises.
Nors aš irgi išsilaikiau, bet visvien pasimokyt vairuot reikia. Ypač baisu parkavimasis, įvažiuoju į kiemą, bet pastatyt mašiną duodu vyrui. Gi automokykloj tai mokina pagal kuoliukus, linijas, o čia to nėra...
Galime bendrauti toliau čia, pasidalinti patirtimi kaip vairuojame gatvėse vienos.

Nors aš irgi išsilaikiau, bet visvien pasimokyt vairuot reikia. Ypač baisu parkavimasis, įvažiuoju į kiemą, bet pastatyt mašiną duodu vyrui. Gi automokykloj tai mokina pagal kuoliukus, linijas, o čia to nėra...

Galime bendrauti toliau čia, pasidalinti patirtimi kaip vairuojame gatvėse vienos.
QUOTE(Kribuk @ 2007 07 09, 18:57)
Kažkaip jau ši tema žiūriu užmiršta...Turbūt visos, kurios šiame skyrelyje bendravome jau išsilaikė teises.

as ir issilaikius,bet man ir noretus pabendraut cia

QUOTE(Kribuk @ 2007 07 09, 18:57)

Neuzmirstam,as tai dar ilgai neuzmirsiu

O mano masiniukui garazas yra kitas,bet statau i tetes,nes ,kai nuosavame name,tai kas,o vat ziema ,tai man reiks pavargt,nes uzsisuka truputi garazas,bet nebijau,stabti di turiu

muter>>as vaziuodama mieste irgi,taip jauciuosi

Siandien aplenkiau policininkus

as tai maniau gausiu teises,va tada tai jau paraizysiu,ti sakant pajusiu tikra malonuma
bet db mieste vos ne kancia man
vazineju vis pas mama i raseinius,tai kazkaip ten man gerai,ramu,masinu nedaug.nu kaune,tai kazkoks kosmaras,visi lekia ,bega,skuba,uzkisineja...

QUOTE(muter @ 2007 07 10, 17:23)
as tai maniau gausiu teises,va tada tai jau paraizysiu,ti sakant pajusiu tikra malonuma
bet db mieste vos ne kancia man
vazineju vis pas mama i raseinius,tai kazkaip ten man gerai,ramu,masinu nedaug.nu kaune,tai kazkoks kosmaras,visi lekia ,bega,skuba,uzkisineja... 

As ir galvojau,jau vazinesiu visur nieko nebijosiu,o istikro,tai taip,mieste baisoka vaziuoti.