Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu III

QUOTE(Auksėja @ 2007 08 02, 20:02)
Būtent,jei jau nori mokėt,tai reikia važiuot.Dabar jau persilaužiau ir važiuoju ir į miestą,ir net per piką biggrin.gif ,o ankščiau vien pagalvojus,kad reiks vairuot  pilvą susukdavo  doh.gif Dabar dar prieš sėdant už vairo,kažkiek ir neramu,bet vairuojant baimės jokios nesijaučia.
Ankščiau į miestą bijodavau važiuot,nes jausdavausi kliutis kitiems biggrin.gif,o dabar pagalvoju,kad jau gal ir nebe esu tokia kliutis,o jei ir esu,tai jie irgi kažkada nemokėjo,labai jau gerai vairuot ir galbūt kitiems kliudė,o be to,pamatau mokinukus,tai tokia gera vairuotoja prieš juos pasijaučiu  lotuliukas.gif
Dabar gera pasivažinėt ir be jokio konkretaus tikslo  wub.gif

tai ir man kol dar mokausi vairuot kai pagalvoju kad bus pravaziavimas tai nenoriu eit bet kai atsisedu uz vairo nieko viskas gerai..po ju vel noriu zum zum biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
na va, dabar jau drąsiai galiu sakyti, kad jungiuosi prie besimokančiųjų vairuoti, į kursus užsirašiau ir pinigiukus jau sumokėjau bigsmile.gif nuo rytdienos pradedu mokintis cool.gif
Atsakyti
saunu kad musu gretos pleciasi...bus daugiau su kuo dalintis patirtimi biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu naujai prisijungusias ir pradejusias kelia link teisiu 4u.gif
As biskeli pasigirsiu blush2.gif vakar Regitroj teorija issilaikiau thumbup.gif lotuliukas.gif 2 klaideles padariau tongue.gif kazkaip neitin bijojau teorijos tai buvo viskas ok, tik regitroj tai man tokia itempta atmosfera atrode.. unsure.gif jau dbr bijau praktikos egzamino doh.gif aisku dar siek tiuek palauksiu iki jo nes sian man tik 5as vaziavimas bus...bet faktas kad praktikos egzaminas itampos gerai duos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Villy @ 2007 08 03, 08:02)
Sveikinu naujai prisijungusias ir pradejusias kelia link teisiu  4u.gif
As biskeli pasigirsiu  blush2.gif vakar Regitroj teorija issilaikiau  thumbup.gif  lotuliukas.gif 2 klaideles padariau  tongue.gif kazkaip neitin bijojau teorijos tai buvo viskas ok, tik regitroj tai man tokia itempta atmosfera atrode..  unsure.gif jau dbr bijau praktikos egzamino  doh.gif aisku dar siek tiuek palauksiu iki jo nes sian man tik 5as vaziavimas bus...bet faktas kad praktikos egzaminas itampos gerai duos  unsure.gif

sveikinu gana gerai islaikius teorija thumbup.gif drinks_cheers.gif
man irig panasiai buvo teorijos kazkaip nebijojau net pati savim stebejaus biggrin.gif
o dabar as bijau praktikos kuris jau ir ne uz kalnu fear.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 02, 20:25)
tia reikia greit judet ir perjungiet begius..as kazkaip speju( tfu tfu tfu..)

lengva pasakyt... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 03, 21:06)
sveikinu gana gerai islaikius teorija thumbup.gif  drinks_cheers.gif
man irig panasiai buvo teorijos kazkaip nebijojau net pati savim stebejaus biggrin.gif
o dabar as bijau praktikos kuris jau ir ne uz kalnu fear.gif  biggrin.gif

o kiek turi praeit laiko, kad galetum po teorijos islaikymo laikyti praktini vairavima
Atsakyti
QUOTE(laloka @ 2007 08 03, 20:45)
lengva pasakyt...  rolleyes.gif
Papildyta:

o kiek turi praeit laiko, kad galetum po teorijos islaikymo laikyti praktini vairavima

neanksciau kaip kita diena...aisku jei yra vietu smile.gif
Atsakyti
Labas visom esamom ir būsimom vairuotojom biggrin.gif
Jau, tikrai visai pribrendau mokytis ir aš, nebėr kur dėtis hihihi.gif
Kol kas zonduoju, kur tuos kursus geriau lankyt g.gif Matau čia ir klaipėdiečių yr mirksiukas.gif
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 03, 20:02)
gal kas klaipedos marsrutus turit????? blush2.gif  4u.gif  biggrin.gif

Tinginiuke, kur tu mokais? Kaip ten yr? Neblogus atsiliepimus girdėjau apie Birutės gatvėje esančius. Nu bet paskambinau - tik rugsėjui grupės renkamos doh.gif Man kaip ir greičiau norėtųsi ax.gif Kiek tu laiko po užsirašymo laukei?
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2007 08 04, 01:44)
Kol kas zonduoju, kur tuos kursus geriau lankyt g.gif  Matau čia ir klaipėdiečių yr mirksiukas.gif

aš mokausi nuo vakar vienoj mokykloj, nu labai man patinka bigsmile.gif fainai išdėsto ir sakė instruktoriai be galo liuks thumbup.gif prisijunk ir tu mirksiukas.gif Beje manau galėtumei šitoj mokykloj pradėti nuo pirmadienio tongue.gif ir atsiliepimai čia labai neblogi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **SM**: 04 rugpjūčio 2007 - 09:30
QUOTE(Atogrąža @ 2007 08 04, 01:44)
Kol kas zonduoju, kur tuos kursus geriau lankyt g.gif  Matau čia ir klaipėdiečių yr mirksiukas.gif

Tinginiuke, kur tu mokais? Kaip ten yr? Neblogus atsiliepimus girdėjau apie Birutės gatvėje esančius. Nu bet paskambinau - tik rugsėjui grupės renkamos doh.gif Man kaip ir greičiau norėtųsi ax.gif  Kiek tu laiko po užsirašymo laukei?

kiek girdejau siam forume kad vingio gatvej neblogi g.gif o gal tik instrujktoriai blush2.gif as mokiaus kret ne klp tia man labai ilgai laukt neteko
Atsakyti
sveikos mergytes 4u.gif
sakykit ar regitroje teorini testa reikia laikyti tik kompiuteriu g.gif ar ir paklausineti gali zodziu ax.gif .labai jau bijau doh.gif
Atsakyti
[quote=Atogrąža,2007 08 04, 00:44]
Kol kas zonduoju, kur tuos kursus geriau lankyt g.gif Matau čia ir klaipėdiečių yr :mirksiukas

As klaipediete, o kuriam rajone tu gyveni,as nuo ketvirtadienio pradedu lankyt kursus Laukininku g.
Atsakyti