Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu III

QUOTE(soir @ 2007 08 04, 22:22)
sveikutės,
ką pastebėjau dėl mokyklų tai nereikia žiūrėti į pateikiamą statistiką kurioj mokykloj didesnis išlaikymo procentas - tai dar nieko nereiškia user posted image prisižiūrėjau ir aš jų - kas iš to - teoriją išlaikiau, bet tai buvo daugiau mano pačios pastangos.

Pritariu Tau 4u.gif Tikrai nieko nereiskia. Reik ismokt taisykles. TAISYKLes! o kas gali sukisti i galva jas, jei ne pats zmogus? Kartais atsiranda tokiu lochu doh.gif Su manim kartu mokesi keli vaikinai, kur jiem jura iki keliu - jiem svarbu vaziuot, o teorija... nusispjaut! Mokyklini kokiu apgaules budu issilaiko ... Nuo susirinkusiu i kursus zmoniu poziurio ir gabumu priklauso tas islaikymo procentas. Nepriversi gi suaugusiu zmoniu mokytis, jei nenori cool.gif
Atsakyti
aš tai nežiūrėjau į statistiką, nes man tai neįdomu, mane domino žmonės , kurie mokėsi toje mokykloje ir jų atsiliepimai rolleyes.gif na bent jau man svarbu, koks instruktorius mokys mane važiuoti, ar toks kuris rėks ar ramus ir tt ax.gif na kol kas aš nenusivyliau, labai laukiu rytdienos kad tęst mokymus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 05, 12:27)
jo parodysim biggrin.gif  drinks_cheers.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
tai jau turbut ruosiais kaip reikiant prei knygu palinkus sedejai?kad 100procentu g.gif  smile.gif svekinimai taqip puikiai islaikius mirksiukas.gif

na darbe kai tiklaisva minute turejau tai ir mokiaus, bet paprasciausiai klausimai buvo lengvesni negu tie is kuriu mokiausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 04, 20:26)
taip jau yra su ta sankaba reik priprast mum mokiniukam blush2.gif  biggrin.gif
tai kad aikstelej estakada ir atbulinis tik tera smile.gif
o as nedaug aisktelj pamoku turejau verysad.gif taip noriu gerai ismokt nes jioje nesiseka viskas gerai

Neskubekit tik aikstelej ir viskas bus ok,pagalvokit geriau.

QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 05, 12:27)
jo parodysim biggrin.gif  drinks_cheers.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
tai jau turbut ruosiais kaip reikiant prei knygu palinkus sedejai?kad 100procentu g.gif  smile.gif svekinimai taqip puikiai islaikius mirksiukas.gif

As teorijos labai bijojau,bet irgi 100% islaikiau.Uzsiregistravau,tada pradejau mokytis,skaiciau,skaiciau,o galiausia pasibraukiau,kas kliuvo,ir tas vietas perziurejau.I egza eidama knygeles nesinesiau,o kitos paneles kur sedejo,tai visos su knygelem buvo,tai as nuo salia sedincios,dar ten kazkokius atstumus bandziau nuskaityt biggrin.gif norejau ja pakalbint,bet jos drauge priejo ir pasiguode ji,kad jau antra karta laiko,nes anakart padare 1kl. per daug,tai man baisoka pasidare biggrin.gif .O spresdama galvojau,va bus ir man ,taip,bus 1kl.per daug ir neislaikysiu.O kaip pamaciau,tai jau tokia issisiepus isejau biggrin.gif Isejau antra,viena panele pries mane tik greiciau isprende.Siaip tik isiskaitykit ko praso,ir neskubekit. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksėja: 05 rugpjūčio 2007 - 16:02
QUOTE(Auksėja @ 2007 08 05, 17:02)
Neskubekit tik aikstelej ir viskas bus ok,pagalvokit geriau.
As teorijos labai bijojau,bet irgi 100% islaikiau.Uzsiregistravau,tada pradejau mokytis,skaiciau,skaiciau,o galiausia pasibraukiau,kas kliuvo,ir tas vietas perziurejau.I egza eidama knygeles nesinesiau,o kitos paneles kur sedejo,tai visos su knygelem buvo,tai as nuo salia sedincios,dar ten kazkokius atstumus bandziau nuskaityt  biggrin.gif norejau ja pakalbint,bet jos drauge priejo ir pasiguode ji,kad jau antra karta laiko,nes anakart padare 1kl. per daug,tai man baisoka pasidare biggrin.gif .O spresdama galvojau,va bus ir man ,taip,bus 1kl.per daug ir neislaikysiu.O kaip pamaciau,tai jau tokia issisiepus isejau biggrin.gif Isejau antra,viena panele pries mane tik greiciau isprende.Siaip tik isiskaitykit ko praso,ir neskubekit.  mirksiukas.gif

kad man viena pamoka beliko ir egzas aisktelej doh.gif cry.gif ir dar viena kalida darau kad per greit vaziuoju atbuliniu...bet kad akrtais nepaitiakau laiku susuukt vairo doh.gif doh.gif
as kazkaip nebijojau teorijos egzo ti kisvakarese pagalvojau kadti knebutu kai atsiseiu prie kompio kad nieko neprisiminsiu...bet kai atsisedau ispsredziua viska dar akrta perziurejau viska ir atada isejau as gana greitai..padariau 3kklaidas doh.gif galeji but geriau...jo svarbiausia gerai isiskaityt ir viskas aisku pasidaro mirksiukas.gif
dabar bijau praktikos fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinginiuke: 05 rugpjūčio 2007 - 16:45
o jus instruktoriai moko važiuot aikstelėse taip, kaip reikia Regitroje per egzą?
Papildyta:
Gal kas žinot, kur Kaune yra kokia nors padori aikstelė, kurioje būtų galima pasimokinti važiuot? Iš instruktorius kol kas tik po gatves liepia važiuot... unsure.gif noriu bent pati pasimokinti aikštelėje važiuot...
Atsakyti
QUOTE(laloka @ 2007 08 06, 09:12)
o jus instruktoriai moko važiuot aikstelėse taip, kaip reikia Regitroje per egzą?
Papildyta:
Gal kas žinot, kur Kaune yra kokia nors padori aikstelė, kurioje būtų galima pasimokinti važiuot? Iš instruktorius kol kas tik po gatves liepia važiuot...  unsure.gif  noriu bent pati pasimokinti aikštelėje važiuot...

Kaune yra dvi aikštelės padoresnės...
viena už policijos (Pramonės pr), bet ten berods yra ženklas "motorinio transporto eismas draudžiamas"... tai kaip ir negalima, mokyklų automobiliukams gal ir nieko nesakytų, bet prie kitų gali ir prisikabinti...
kita aikštelė yra žemuosiuose berods Šančiuose, ten ir estakada yra ax.gif
ten gali atvažiuoti kas tik nori ax.gif
dar kiti važiuoja į tą, kur prie Kleboniškio kapinių, bet ten jokių kuoliukų nėra - tik iš padangų garažai padaryti - man tai be ryšio doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, norėjau paklausti Jūsų nuomonės, kur rekomenduotumėt lankyti kursus Vilniuj? Anksčiau buvau Ikonikovo įmonėj, bet nežinau, ar noriu ten sugrįžt. Dažnai matau "Autoklasės" reklamą internete - gal turit atsiliepimų?

O gal galit pasakyt, ir kur tikrai nevertėtų kreiptis? smile.gif

Labai ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2007 08 06, 09:46)
Sveikos merginos, norėjau paklausti Jūsų nuomonės, kur rekomenduotumėt lankyti kursus Vilniuj? Anksčiau buvau Ikonikovo įmonėj, bet nežinau, ar noriu ten sugrįžt. Dažnai matau "Autoklasės" reklamą internete - gal turit atsiliepimų?

O gal galit pasakyt, ir kur tikrai nevertėtų kreiptis? smile.gif

Labai ačiū.

Na as mokausi Savanoriuose, kaip jau anksciau ir minejau ir esu patenkinta. Vazineju su instruktoriumi Aleksandru, mielas vyrukas, labai graziai viska isaiskina, o dar jei uturi humoro jausma tai ir pajuokausit bevazinedami mirksiukas.gif daugiau info gali rasti: www.mokomasis.com mirksiukas.gif sekmes mokantis vairuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 06, 09:21)
Kaune yra dvi aikštelės padoresnės...

Įdomu, ar Vilniuje yra nemokamų aikštelių, kur bet kas gali atvažiuoti? g.gif Anksčiau buvo prie Kuro aparatūros, bet jau senokai nebėra, už Saulėtekio ir Trakų Vokėje uždaros aikštelės... ar yra daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(laloka @ 2007 08 06, 09:12)
Papildyta:
Gal kas žinot, kur Kaune yra kokia nors padori aikstelė, kurioje būtų galima pasimokinti važiuot? Iš instruktorius kol kas tik po gatves liepia važiuot...  unsure.gif  noriu bent pati pasimokinti aikštelėje važiuot...

A6 tai manau, kad instruktorius nuveš tave į aikštelę, mane instruktorius aikštelėje pradėjo mokyti tik 5-ą pamoką. Va 3 kartus ten atbuvau, sakė, kad daugiau man nebereikia, nebent pati labai noriu.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 08 06, 11:46)
A6 tai manau, kad instruktorius nuveš tave į aikštelę, mane instruktorius aikštelėje pradėjo mokyti tik 5-ą pamoką. Va 3 kartus ten atbuvau, sakė, kad daugiau man nebereikia, nebent pati labai noriu.

As 4 kartus jau pravaziavau gatvem, ir sekanti vaziavima turiu tik..po 2 sav unsure.gif .Man, dar tik pradedanciai vazinet- lb didelis laiko tarpas...
Be to, ir egzas po 3 sav.. schmoll.gif
Atsakyti