Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu III

QUOTE(Lock @ 2007 08 06, 12:52)
O kažin ar regitroje būtinai reikia vidurinės baigimo diplomo (jei einu anksčiau laikyti egzo nei gaunu mokyklos baigimo pažymėjimą), ar užtektų studento pažymėjimo, juk logiška, kad jei esu studentė, tai esu ir vidurinę baigus. Nes mano atestato originalas yra saugomas univere  doh.gif

Būtina. Jei nusineši kopiją, tai neleis laikyti schmoll.gif
Šiaip gali nuvažiuoti į universitetą ir jie padarys kopiją, suantspauduos ir galėsi vežti į Regitrą 4u.gif
Atsakyti
gal galit kas primint parkavimasi i garaza? g.gif man kazkiap pasimirso pati pradzia.. ir kartu idomu kaip kitus moko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Villy @ 2007 08 07, 10:18)
gal galit kas primint parkavimasi i garaza?  g.gif  man kazkiap pasimirso pati pradzia.. ir kartu idomu kaip kitus moko  ax.gif

Laikytis šiek tiek dešiniau, tada pavažiuoti į priekį, kol tik tik išnyksta iš veidrodėlio tas posūkio vingis, tada vairas į dešinę, pavažiuoji, kol priartėji prie to vingio, ištiesini vairą, pavažiuoji iki tada, kai vingis nuo rato tik tik ima tolti (t.y. niekaip ant jo nebeužvažiuosi), tada vėl vairas į dešinę ir žiūrėdama į kairį veidrodėlį sukiesi, tada žiūri į abu veidrodėlius ir kai būna lygiagrečiai, ištiesini vairą ir įvažiuoji.
Atsakyti
QUOTE(amusante20 @ 2007 08 06, 18:51)
sveikos,na man ryt bus pirmas važiavimas, bet labai labai bijau  doh.gif ar jūs jau viską mokėjote iš teorijos ir ją sugebėjote pritaikyti praktikoje, važiuodamos pirmuosius kartus? g.gif
nes man atrodo,kad nieko neprisiminsiu, ką mokė per teorijos pamokėles,nors dar jų ir nedaug buvo ir ką skaičiau knygutėj  doh.gif
na žodžiu nelaukiu rytojaus....

lotuliukas.gif aha, viską mokėjau lotuliukas.gif
pradėjau važiuoti aikštutėje, šiaip taip nebeužgęsdavau, ir liepė važiuoti į miestą. parpukšėjom ant 30 rolleyes.gif kai sustojom, klausia, kiek ženklų matei? - nu rolleyes.gif 1 - ir tai per pusę miesto pervažiavus doh.gif lotuliukas.gif Paskui namo eidama mąstau - o taigi dar ir šviesoforai 3 turėjo būti doh.gif doh.gif doh.gif swoon.gif

Ryt einu teorijos į "Regitrą" laikyti.
Atsakyti
QUOTE(p. Kikimora @ 2007 08 07, 12:50)
lotuliukas.gif aha, viską mokėjau  lotuliukas.gif
pradėjau važiuoti aikštutėje, šiaip taip nebeužgęsdavau, ir liepė važiuoti į miestą. parpukšėjom ant 30  rolleyes.gif  kai sustojom, klausia, kiek ženklų matei? - nu  rolleyes.gif 1 - ir tai per pusę miesto pervažiavus  doh.gif  lotuliukas.gif Paskui namo eidama mąstau - o taigi dar ir šviesoforai 3 turėjo būti  doh.gif  doh.gif  doh.gif swoon.gif

sekmes tau ryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(p. Kikimora @ 2007 08 07, 11:50)
lotuliukas.gif aha, viską mokėjau  lotuliukas.gif
pradėjau važiuoti aikštutėje, šiaip taip nebeužgęsdavau, ir liepė važiuoti į miestą. parpukšėjom ant 30  rolleyes.gif  kai sustojom, klausia, kiek ženklų matei? - nu  rolleyes.gif 1 - ir tai per pusę miesto pervažiavus  doh.gif  lotuliukas.gif Paskui namo eidama mąstau - o taigi dar ir šviesoforai 3 turėjo būti  doh.gif  doh.gif  doh.gif swoon.gif

bet kaip juokingai ir linksmai nuskambėjo wub.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(laloka @ 2007 08 07, 12:51)
sekmes tau ryt  mirksiukas.gif

ir nepamirsk pasipasakot, kaip sekesi laikyt rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 07, 12:52)
bet kaip juokingai ir linksmai nuskambėjo wub.gif  lotuliukas.gif

Aš grįžusi namo po pirmo važiavimo MB bandžiau nupasakot, ku važiavom...nelabai galėjau, nes neatsiminiau...mačiau tik kelią blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laloka @ 2007 08 07, 11:56)

Aš grįžusi namo po pirmo važiavimo MB bandžiau nupasakot, ku važiavom...nelabai galėjau, nes neatsiminiau...mačiau tik kelią  blink.gif

aišku smile.gif
čia visoms daugiau mažiau taip būna smile.gif
na, aš kelią mačiau, šviesoforus irgi mačiau. Iš ženklų tai mačiau tik šalutinio kelio ir pagr. kelio ženklus lotuliukas.gif
veidrodėlius irgi bandžiau žiūrėt, bet pedalų spaudinėjimo sąskaita lotuliukas.gif
paskui žinokit įprasit rolleyes.gif
aš jau 8 važiavimus turėjau, tai mieste sakyčiau neblogai visai važiuoju, va aikštelėj dar reik praktikos smile.gif
bet dar 7 važiavimus turiu,tai gal kaip nors wub.gif o šiaip tai ir papildomų pasiimsiu jei ką smile.gif

dabar rūpestėlis bus, kai reikės kokią mašinytę įsigyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 08 07, 09:09)
Laikytis šiek tiek dešiniau, tada pavažiuoti į priekį, kol tik tik išnyksta iš veidrodėlio tas posūkio vingis, tada vairas į dešinę, pavažiuoji, kol priartėji prie to vingio, ištiesini vairą, pavažiuoji iki tada, kai vingis nuo rato tik tik ima tolti (t.y. niekaip ant jo nebeužvažiuosi), tada vėl vairas į dešinę ir žiūrėdama į kairį veidrodėlį sukiesi, tada žiūri į abu veidrodėlius ir kai būna lygiagrečiai, ištiesini vairą ir įvažiuoji.

O aciu tongue.gif mane kaip tik taip irgi ir mokino, padejai prisimint ax.gif bet dbr pagalvojau kad ta T raides sankryza ir parkavimasis i garaza praktiskai tas pats. Ane?
Atsakyti
QUOTE(Villy @ 2007 08 07, 12:11)
O aciu  tongue.gif mane kaip tik taip irgi ir mokino, padejai prisimint  ax.gif bet dbr pagalvojau kad ta T raides sankryza ir parkavimasis i garaza praktiskai tas pats. Ane?

visumoj tas pats, tik parkuodamasi gali kirsti linijas, svarbu galutiniam rezultate ne ant linijų sustoti.
o va ta T formos sankryža, tipo garažas, tai ten ant linijų užvažiuot negalima... reikia įsivaizduoti, kad ten garažo sienos, ir kas būtų, jei važiuot į jas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, nuo rytdienos užsirašiau į kursus Gineidoj (Vilniuj, Pylimo g.), tai norėjau paklaust, gal kuri ten lankėt ir galėtumėt parekomenduot instruktorių? Šiaip važinėju faktiškai kasdien apie šešis metus (kriminalė nelegalė biggrin.gif ), sekasi viskas normaliai, tik kad teisių niekaip nenueidavau lankyt - kažkokia egzų baimė, išankstinis nusistatymas, kad kažkodėl turėčiau neišlaikyt... Tai va, noriu instruktoriaus, kuris man smulkiai papasakotų, kaip ir kur dažniausiai "pasigauna" per Regitros praktinį egzaminą, į ką labiausiai žiūri ir t.t. Nes vienas dalykas mokėt vairuot, o visai kitas - mokėt vairuot pagal Regitros egzo reikalavimus biggrin.gif biggrin.gif

Beje, gal kuri irgi eisit netyčia į kursus tuos pačius?? smile.gif Būtų smagu... thumbup.gif

Ir dar - kiek skaičiau kitoj temoj, tai Vilniuj Regitroj laiko pagrinde su VW Polo ir Golf, ir dar Opel'iukas yra berods?

Ačiūūū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avis: 07 rugpjūčio 2007 - 11:58
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 07, 11:59)
aišku smile.gif
čia visoms daugiau mažiau taip būna smile.gif
na, aš kelią mačiau, šviesoforus irgi mačiau. Iš ženklų tai mačiau tik šalutinio kelio ir pagr. kelio ženklus  lotuliukas.gif
veidrodėlius irgi bandžiau žiūrėt, bet pedalų spaudinėjimo sąskaita lotuliukas.gif
paskui žinokit įprasit rolleyes.gif
aš jau 8 važiavimus turėjau, tai mieste sakyčiau neblogai visai važiuoju, va aikštelėj dar reik praktikos smile.gif
bet dar 7 važiavimus turiu,tai gal kaip nors wub.gif o šiaip tai ir papildomų pasiimsiu jei ką smile.gif

ax.gif

15 iš viso? mastau.gif mes dešimt sad.gif aš po penkių važiavimų - veidrodėlius matau, sankabą JAU cool.gif laiku spaudžiu, o mašinų ir greičio bijau sad.gif . aikštelėje viskas gerai.
Atsakyti