Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu III

O kažin ar regitroje būtinai reikia vidurinės baigimo diplomo (jei einu anksčiau laikyti egzo nei gaunu mokyklos baigimo pažymėjimą), ar užtektų studento pažymėjimo, juk logiška, kad jei esu studentė, tai esu ir vidurinę baigus. Nes mano atestato originalas yra saugomas univere doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 08 06, 12:52)
O kažin ar regitroje būtinai reikia vidurinės baigimo diplomo (jei einu anksčiau laikyti egzo nei gaunu mokyklos baigimo pažymėjimą), ar užtektų studento pažymėjimo, juk logiška, kad jei esu studentė, tai esu ir vidurinę baigus. Nes mano atestato originalas yra saugomas univere  doh.gif

reikalingas...
aš nešiausi univero diplomą, tai jį vietoj atsišvietė... 4u.gif
Atsakyti
sveikos,na man ryt bus pirmas važiavimas, bet labai labai bijau doh.gif ar jūs jau viską mokėjote iš teorijos ir ją sugebėjote pritaikyti praktikoje, važiuodamos pirmuosius kartus? g.gif
nes man atrodo,kad nieko neprisiminsiu, ką mokė per teorijos pamokėles,nors dar jų ir nedaug buvo ir ką skaičiau knygutėj doh.gif
na žodžiu nelaukiu rytojaus....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amusante20: 06 rugpjūčio 2007 - 17:55
QUOTE(amusante20 @ 2007 08 06, 16:51)
sveikos,na man ryt bus pirmas važiavimas, bet labai labai bijau  doh.gif ar jūs jau viską mokėjote iš teorijos ir ją sugebėjote pritaikyti praktikoje, važiuodamos pirmuosius kartus? g.gif
nes man atrodo,kad nieko neprisiminsiu, ką mokė per teorijos pamokėles,nors dar jų ir nedaug buvo ir ką skaičiau knygutėj  doh.gif

As tikrai nieko nemokejau eidama i pirma vaziavima.. ir vargu ar imanoma moket jei pries tai niekas nemokino vaziuot nes per teorijos pamokeles neaiskina kad sankaba spaust ir pan. schmoll.gif prisipazinsiu pirmi trys kartai mazdaug man buvo baisiausi.. doh.gif ne svisiskai nieko nemokejau, lb bijojau. Dbr jau turejau 6 vaziavimuys tai nebepanikuoju taip nors aisku dar lb daug reikai ismokt. Bet jei yra didelis noras tikrai ismoksi ir viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amusante20 @ 2007 08 06, 18:51)
sveikos,na man ryt bus pirmas važiavimas, bet labai labai bijau  doh.gif ar jūs jau viską mokėjote iš teorijos ir ją sugebėjote pritaikyti praktikoje, važiuodamos pirmuosius kartus? g.gif
nes man atrodo,kad nieko neprisiminsiu, ką mokė per teorijos pamokėles,nors dar jų ir nedaug buvo ir ką skaičiau knygutėj  doh.gif

kai as ejaui pirma vaziaviam teorijos neiko neatsiminiau...bet mane pries tia buvo tetis pamokes 2karus vaziuot tai jau zinojau kaip junginet sankaba ri begius.....tia su instruktoriumi kiek pasisukineje aisktelej isvaziavom i gatve bet tada masinu neduag buvo ir netokiom judriom gatvem biggrin.gif ir per teorijo pamokeles nemoko kaip vladyti masina,,moko kaip elgtis privaloma tam tikroj situacijoj

nebjok viskas bus gerai ir prades patik tau vazinetis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amusante20 @ 2007 08 06, 18:51)

As pradejau vazinet likus kelioms pamokoms iki teorijos pabaigos biggrin.gif o teorijos,tai nei mokejau siap,nei mokejau jos pritaikyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Villy @ 2007 08 06, 20:04)
As tikrai nieko nemokejau eidama i pirma vaziavima.. ir vargu ar imanoma moket jei pries tai niekas nemokino vaziuot nes per teorijos pamokeles neaiskina kad sankaba spaust ir pan.  schmoll.gif prisipazinsiu pirmi trys kartai mazdaug man buvo baisiausi..  doh.gif ne svisiskai nieko nemokejau, lb bijojau. Dbr jau turejau 6 vaziavimuys tai nebepanikuoju taip nors aisku dar lb daug reikai ismokt. Bet jei yra didelis noras tikrai ismoksi ir viskas bus ok  mirksiukas.gif

as dar ir per 6 privaloma vairavima panikavau, bet db zinau,kad del instruktoriaus, jis bande mane itikint,kad nemoku ir nemokesiu vairuot, bet trys papildomi isvare mano baimes visas ir egza is pirmo karto sekmingai iveikiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 08 06, 19:46)
as dar ir per 6 privaloma vairavima panikavau, bet db zinau,kad del instruktoriaus, jis bande mane itikint,kad nemoku ir nemokesiu vairuot, bet trys papildomi isvare mano baimes visas ir egza is pirmo karto sekmingai iveikiau...  ax.gif

bet tie instruktoriia kokie specialiai nuteikineja kad nemoki gal kad manydama kad nemoki dar imtum palildiomai pamoku ir jam duagia pinigeliu butu g.gif
geria kad mano tiaps nesako kad nemoku...as vis anskciau nesiryzau registruotis praktikai tai jis sako glai kad visi tiap vaizuotu butu gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(p. Kikimora @ 2007 08 06, 12:42)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif o aš neišlaikiau mokyklinio. 3 klaidos nors užmušk  doh.gif  doh.gif  doh.gif

o kiek galima klaidų padaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 06, 19:48)
bet tie instruktoriia kokie specialiai nuteikineja kad nemoki gal kad manydama kad nemoki dar imtum palildiomai pamoku ir jam duagia pinigeliu butu g.gif
geria kad mano tiaps nesako kad nemoku...as vis anskciau nesiryzau registruotis praktikai tai jis sako glai kad visi tiap vaizuotu butu gerai biggrin.gif

Tikrai n,jei koks nevykelis pakliuvo,tai beda,bet tikrai jie nesako ,kad nemoki ir nemokesi.Man instruktorius per paskutiniji vaziavima pasake,kad issilaikyciau teorija ir jei reiks jo pagalbos paskambinciau.Tai imiau dar 1 papildoma pamoka,tai po jos pasake,kad nieko nelaukus registruociausi ir laikyciau,nes jis nemato del ko man dar mokytis. mirksiukas.gif Taip ,kad jie tikrai nesistengia itikinti ,kad esi nemoksa,o kaip tik stengiasi palaikyti.
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 08 06, 20:12)
Tikrai n,jei koks nevykelis pakliuvo,tai beda,bet tikrai jie nesako ,kad nemoki ir nemokesi.Man instruktorius per paskutiniji vaziavima pasake,kad issilaikyciau teorija ir jei reiks jo pagalbos paskambinciau.Tai imiau dar 1 papildoma pamoka,tai po jos pasake,kad nieko nelaukus registruociausi ir laikyciau,nes jis nemato del ko man dar mokytis. mirksiukas.gif Taip ,kad jie tikrai nesistengia itikinti ,kad esi nemoksa,o kaip tik stengiasi palaikyti.

tai sakau kaip koks....kitu paskaiscius pasisakymus kad pasako neiko nemoki o islaiko geriausiai
gerai mums pakliuvo geri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2007 08 02, 22:20)
na va, dabar jau drąsiai galiu sakyti, kad jungiuosi prie besimokančiųjų vairuoti, į kursus užsirašiau ir pinigiukus jau sumokėjau  bigsmile.gif nuo rytdienos pradedu mokintis  cool.gif

Aš irgi, aš irgi rolleyes.gif biggrin.gif Nuo kito pirmadienio (Ten pat, kur sakei, ti sakė anksčiau pirmadienio, tai ne schmoll.gif )
Atsakyti