Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu III

QUOTE(laloka @ 2007 08 06, 11:38)
As 4 kartus jau pravaziavau gatvem, ir sekanti vaziavima turiu tik..po 2 sav  unsure.gif .Man, dar tik pradedanciai vazinet- lb didelis laiko tarpas...
Be to, ir egzas po 3 sav..  schmoll.gif

O penkis kartus per paskutinę savaitę išeis pravažinėti? g.gif
Aš tai egzo datą bandysiu rezervuoti tik žinodama kada bus paskutiniai pravažiavimai, nes dabar irgi kas savaitę tevažinėju- arba aš negaliu, nes dirbu, arba instruktorius užimtas ir niekaip nesusiderinam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 08 06, 12:40)
O penkis kartus per paskutinę savaitę išeis pravažinėti?  g.gif
Aš tai egzo datą bandysiu rezervuoti tik žinodama kada bus paskutiniai pravažiavimai, nes dabar irgi kas savaitę tevažinėju- arba aš negaliu, nes dirbu, arba instruktorius užimtas ir niekaip nesusiderinam  verysad.gif

Ta paskutine sav vazinesiu kasdien..
Atsakyti
QUOTE(laloka @ 2007 08 06, 11:38)
As 4 kartus jau pravaziavau gatvem, ir sekanti vaziavima turiu tik..po 2 sav  unsure.gif .Man, dar tik pradedanciai vazinet- lb didelis laiko tarpas...
Be to, ir egzas po 3 sav..  schmoll.gif

o tai kaip tu užsiregistravai egzui po 4 važiavimų? g.gif
jau žinai baigimo liudijimo numeriuką?
man reikės Zebre paklaust, kada anksčiausiai jį galima sužinoti, nes šiaip norėčiau dar šį mėnesį, pabaigoj, bandyt laikyt. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 06 rugpjūčio 2007 - 10:48
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 06, 11:44)
o tai kaip tu užsiregistravai egzui po 4 važiavimų? g.gif
jau žinai baigimo liudijimo numeriuką?
man reikės Zebre paklaust, kada anksčiausiai jį galima sužinoti, nes šiaip norėčiau dar šį mėnesį, pabaigoj, bandyt laikyt. ax.gif

bent jau man tereikėjo teorijos egzamino kortelės numerio, baigimo liudijimas yra mokykloj - prieš egzaminą tik galėsiu pasiimti
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 08 06, 10:05)
Labas rytas  ax.gif
Įdomu, ar Vilniuje yra nemokamų aikštelių, kur bet kas gali atvažiuoti?  g.gif  Anksčiau buvo prie Kuro aparatūros, bet jau senokai nebėra, už Saulėtekio ir Trakų Vokėje uždaros aikštelės... ar yra daugiau  g.gif

Jei vaziuoji vakare po 19 ar savaitgali i sauletekio aikstele sumoki 10 lt sargui ir vaziuoji smile.gif ten tokiu pilna wink.gif
Atsakyti
QUOTE(alleksandra @ 2007 08 06, 12:00)
Jei vaziuoji vakare po 19 ar savaitgali i sauletekio aikstele sumoki 10 lt sargui ir vaziuoji smile.gif ten tokiu pilna wink.gif

Ačiū bigsmile.gif Tai galėsiu pati pasimokyti papildomai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2007 08 06, 11:58)
bent jau man tereikėjo teorijos egzamino kortelės numerio, baigimo liudijimas yra mokykloj - prieš egzaminą tik galėsiu pasiimti

aišku smile.gif
vistiek reikės eiti pasiklausti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 06, 10:21)
Kaune yra dvi aikštelės padoresnės...
viena už policijos (Pramonės pr), bet ten berods yra ženklas "motorinio transporto eismas draudžiamas"... tai kaip ir negalima, mokyklų automobiliukams gal ir nieko nesakytų, bet prie kitų gali ir prisikabinti...
kita aikštelė yra žemuosiuose berods Šančiuose, ten ir estakada yra ax.gif
ten gali atvažiuoti kas tik nori ax.gif
dar kiti važiuoja į tą, kur prie Kleboniškio kapinių, bet ten jokių kuoliukų nėra - tik iš padangų garažai padaryti - man tai be ryšio doh.gif

Žinau tą aikštelę Pramonės prospekte..bet ten neleidžia važiuot.Gal žinai, kur tiksliau toji aikštelė, kuri yra žemuosiuose šančiuse? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laloka @ 2007 08 06, 12:13)
Žinau tą aikštelę Pramonės prospekte..bet ten neleidžia važiuot.Gal žinai, kur tiksliau toji aikštelė, kuri yra žemuosiuose šančiuse?  ax.gif

na, kai važiuoji iš aukštųjų šančių... nuo Baršauskog suki į kairę, tada pavažiuoji iki artmiausios sankryžos ir vėl suki į kairę, tada dar kažkiek pavažiavus posūkis į dešinę. Ten prasideda toks vingiuotas keliukas, važiuoji važiuoji juo, paskui tiesiai dar kurį laiką, o paskui prieš geležinkelio bėgius yra tokie vartai, tada suki į dešinę ir atsiduri aikštelėje... ten jau pamatysi daug stulpelių, estakadą smile.gif

gal ir neaiškiai pasakiau, bet tikiuosi kad ką nors supratai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 06, 13:16)
na, kai važiuoji iš aukštųjų šančių... nuo Baršauskog suki į kairę, tada pavažiuoji iki artmiausios sankryžos ir vėl suki į kairę, tada dar kažkiek pavažiavus posūkis į dešinę. Ten prasideda toks vingiuotas keliukas, važiuoji važiuoji juo, paskui tiesiai dar kurį laiką, o paskui prieš geležinkelio bėgius yra tokie vartai, tada suki į dešinę ir atsiduri aikštelėje... ten jau pamatysi daug stulpelių, estakadą smile.gif

gal ir neaiškiai pasakiau, bet tikiuosi kad ką nors supratai smile.gif

Bandysim rast.Dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laloka @ 2007 08 06, 12:20)
Bandysim rast.Dėkui  mirksiukas.gif

na, vyras ar draugas tikrai turėtų žinoti ax.gif
galima važiuoti ir iš kitos pusės, Juozapavičiaus prospektu, bet ten daugiau visokių posūkiukų smile.gif
man artimesnė šita Kauno pusė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Villy @ 2007 08 03, 08:02)
Sveikinu naujai prisijungusias ir pradejusias kelia link teisiu  4u.gif
As biskeli pasigirsiu  blush2.gif vakar Regitroj teorija issilaikiau  thumbup.gif  lotuliukas.gif 2 klaideles padariau  tongue.gif kazkaip neitin bijojau teorijos tai buvo viskas ok, tik regitroj tai man tokia itempta atmosfera atrode..  unsure.gif jau dbr bijau praktikos egzamino  doh.gif aisku dar siek tiuek palauksiu iki jo nes sian man tik 5as vaziavimas bus...bet faktas kad praktikos egzaminas itampos gerai duos  unsure.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif o aš neišlaikiau mokyklinio. 3 klaidos nors užmušk doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti