Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu III

QUOTE(Auksėja @ 2007 04 30, 16:09)
Na buvo,kad ir mano instruktorius pakėlė balsą,kai rikiavausi sukt į dešnę,nepažiūrėjus į veidrodėlį,ir vos į kitą mašiną neįvažiavau.Bet ,kad rėkt ,tai nerėkė niekada,ar kaip nors neužgauliojo,tiesiog visi mes žmonės. mirksiukas.gif

gal čia tik retos išimtys pasitaiko gal, kai jau tokie nežmoniški būna... g.gif ir šiaip manau tokiems žmonėms nevertėtų dirbti instruktoriais.. čia reikėtų gerų nervų ir ramybės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(black angel @ 2007 05 01, 10:24)
gal čia tik retos išimtys pasitaiko gal, kai jau tokie nežmoniški būna...  g.gif ir šiaip manau tokiems žmonėms nevertėtų dirbti instruktoriais.. čia reikėtų gerų nervų ir ramybės  ax.gif

Na aš aišku neteisinu tų kurie šaukia ant savo mokinių,tiems tikrai reikėtų pasiieškoti kitokio darbo.
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 01, 12:29)
Na aš aišku neteisinu tų kurie šaukia ant savo mokinių,tiems tikrai reikėtų pasiieškoti kitokio darbo.

tai vat drinks_cheers.gif
Atsakyti
cia gal jau kazkas, klause, bet kur galim atas M raides nuispirkt? ir k areikia turet, kad su teciu pvz galeciau vazinet po miesta? blush2.gif
Atsakyti
Mes ir tą M raidę kol gavom. Visur vyras išvažinėjo. Gavo tik automobilių aksesuarų parduotuvėj ir tai paskutines. Tikrai su vyru daug geriau pavažinėt, drąsiau gatvėj pasijauti. Dabar po pirmos nesekmės jau drąsiau jaučiuos. Turbūt iki kito nesėkmingo karto. Laikau antrą kartą 4d. Parašysiu kaip seksis.
Mano instruktorius labai geras papuolė. Niekada nerėkdavo, net kai vieną kartą į mašiną vos neįvažiavau, bet praeitą kartą tai aikštelėj toks dėdulė moko mokinį, o rėkia vos nekolioja. Galvoju man toks, nors išlipk iš mašinos, tik tiek, kad nuo regitros tolokai eiti. Laikykimes merginos tikiuos viskas bus gerai. Visoms sekmės.
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2007 04 30, 14:07)
Sveikos, jungiuosi prie jusu  4u.gif

Dar tik ieskausi, kur mokytis, esu vilniete. Nezinau, kur geriau eiti, kol kas ieskau atsiliepimu, labai bijau pas koki psicha instruktoriu papult (ypac, kai pasiskaitai SM'e, kad kalba su tavim kaip su visiska kvailele... juk mokaisi dar tik zmogus).

Man patogiausia butu centre, jei ka zinot- rekomenduokit  4u.gif

Aš lankiau Gineidoje, Pylimo g. O važinėjau su instrukturiumi Laurynu (nuo Lietuvos kinoteatro). Apie Lauryną galiu tik gerai atsiliepti: tikrai išmoko vairuoti ir nei karto neužrėkė, sugeba ramiai paaiškinti, ką darai ne taip.
Atsakyti
Mano instruktorius tai ramus,bet jam atsibodo,kad as tas pacias klaidas darau-tai burba-nu tai kiek kartu galiu sakyt-susimazinam pavara pries posuki-.Bet jis nepakeltu balsu,kai atsibosta-pasiulau gumos pakramtyt,sakau maziau nervas ims lotuliukas.gif
vailija-sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayami @ 2007 05 01, 16:40)
cia gal jau kazkas, klause, bet kur galim atas M raides nuispirkt? ir k areikia turet, kad su teciu pvz galeciau vazinet po miesta? blush2.gif

blush2.gif mes nusipiešėm, nes neradau pirkt....
bet dar nesivažinėjom
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 02, 01:17)
blush2.gif  mes nusipiešėm, nes neradau pirkt....
bet dar nesivažinėjom

nu as irgi apie tai mastau lotuliukas.gif juk nera skirtumo, svarbu M raide rolleyes.gif tai ir atsispausidnt galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 05 01, 23:32)
Mano instruktorius tai ramus,bet jam atsibodo,kad as tas pacias klaidas darau-tai burba-nu tai kiek kartu galiu sakyt-susimazinam pavara pries posuki-.Bet jis nepakeltu balsu,kai atsibosta-pasiulau gumos pakramtyt,sakau maziau nervas ims lotuliukas.gif
vailija-sekmes 4u.gif

man ,tai sako dešniau,dešniau... doh.gif,o man rodos,kad visai normaliai važiuoju,bet per egzą reikia 1 m atstumą iki bortelio išlaikyt. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 01, 23:17)
blush2.gif  mes nusipiešėm, nes neradau pirkt....
bet dar nesivažinėjom

Jei graziai nupieset ax.gif gal galetum imest nuskenuota naturalaus dydzio-manau kas antra tikrai atsispausdintume blush2.gif As irgi galvoju nusipiest,bet nemoku -paskui dar bauda reiks moket kad nekokybiskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 05 02, 20:44)
Jei graziai nupieset ax.gif  gal galetum imest nuskenuota naturalaus dydzio-manau kas antra tikrai atsispausdintume blush2.gif As irgi galvoju nusipiest,bet nemoku -paskui dar bauda reiks moket kad nekokybiskas ax.gif

O tai gal jei kas turit tas reides originalias, galetu nuskenuot? blush2.gif
Atsakyti