Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu III

QUOTE(vailija @ 2007 04 26, 13:30)
Šiandien pirmas važiavimas regitroj ir neišlaikiau. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Dar dabar negaliu atsigaut. Aikštelėj viskas gerai, gatvėj suklidau. Kai grįžau, toks vyras priėjo, sako, kad po manęs 7 net iš aikštelės neišleido. Baisūs dalykai daros. Nežinau kiek man kartų teks laikyt, negimiau būt vairuotoja.

nenusimink taip,bet juk is aiksteles isvaziavai,o daug kas aikstelej susivelia,o mieste susikaupk ir viskas bus gerai,O ka mieste sukliuvai?sekmes negalvok taip blogai apie save mirksiukas.gif

QUOTE(Rūta19 @ 2007 04 26, 16:54)
Ir trečia - AŠ ŠIANDIE IŠLAIKIAU VAŽIAVIMĄ IŠ PIRMO KARTO!!!

saunuole sveikinu ,pavydziu blush2.gif

QUOTE(Jolkė @ 2007 04 27, 11:01)
Nieko, visko dar bus. Man tai gal atvirkščiai, iš pradžių kažkaip ne taip sudėtinga pasirodė, ale paskui visko pridirbdavau, net pačiai gėda prisiminus  doh.gif

va va man irgi tas pats, pirmas dienas tai viskas paprasta buvo,o paskui kuo toliau tuo baisiau,visokiu nesamoniu padarau.Sekmes tau dideles praktiniam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2007 04 27, 09:00)
Merginos,skubiai reikia tikslios ir konkrecios info help.gif
Kaip ten del to seimos nariu mokymo?Turint visus reikiamus dokumentus ir reikiamose vietose apsikabinejus reikiamais zenklais ar galima tik aikstelej vazinet ar galima ir per miesta?
Vyras gincija,kad tik aikstelej ir atsisako su manim vaziuot cry.gif ,o su instruktoriais vazinet papildomai tai pacios zinot oi kaip nepigu

Man instruktorius sake, kad galima ir mieste mirksiukas.gif , bet negarantuoju, gal ir jis ne viska zino doh.gif
Bent as tai sekmingai ir po miesta vazineju rolleyes.gif , vakar tai abu su vyru be dokumentu islekem blink.gif blink.gif blink.gif gerai, kad nestabde karsta.gif
Papildyta:
QUOTE(Rūta19 @ 2007 04 26, 14:54)

Ir trečia - AŠ ŠIANDIE IŠLAIKIAU VAŽIAVIMĄ IŠ PIRMO KARTO!!!

thumbup.gif thumbup.gif saunuole thumbup.gif

manes ryt tas "dziaugsmas" laukia blink.gif fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šalnė: 27 balandžio 2007 - 09:56
Del seimos nariu vairavimo, galiu pasakyt, kad galima AIKSTELEJ ir MIESTE. As pati taip vazineju su tecio masina, jis salia sedi.

Reikia, kad butu rankinis stabdis tarp sedyniu, M raides prieky ir gale, seimos narys turi turet maziausiai 5m staza, automobilio dokumentus, teises. O tu turi turet mokyklos baigimo liudijima ir dokumenta, irodanti, kad jus - seimos nariai.

As taip vazineju jau apie 2-3 savaites, dar niekad policininkai nebuvo sustabde. O tokios pamokos tikrai duoda didele nauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiara1 @ 2007 04 27, 12:21)
Del seimos nariu vairavimo, galiu pasakyt, kad galima AIKSTELEJ ir MIESTE. As pati taip vazineju su tecio masina, jis salia sedi.

Reikia, kad butu rankinis stabdis tarp sedyniu, M raides prieky ir gale, seimos narys turi turet maziausiai 5m staza, automobilio dokumentus, teises. O tu turi turet mokyklos baigimo liudijima ir dokumenta, irodanti, kad jus - seimos nariai.

As taip vazineju jau apie 2-3 savaites, dar niekad policininkai nebuvo sustabde. O tokios pamokos tikrai duoda didele nauda  smile.gif

Tau pasisekė, nes mes tai tik bartumėmės su vyru, jeigu važinėčiau, nes jam kantrybės neužtektų doh.gif Pastebėjau, kad jei ko paklausiu jo, tai jam maždaug čia savaime aišku, tai jis man ir nepasakytų prieš tai, kaip kad instruktorius. Kitas dalykas, kad aš ko gero bijočiau savo mašiną sukult, nes stabdžių kitų tai nėra.
Atsakyti
QUOTE(Jolkė @ 2007 04 27, 10:30)
Tau pasisekė, nes mes tai tik bartumėmės su vyru, jeigu važinėčiau, nes jam kantrybės neužtektų  doh.gif  Pastebėjau, kad jei ko paklausiu jo, tai jam maždaug čia savaime aišku, tai jis man ir nepasakytų prieš tai, kaip kad instruktorius. Kitas dalykas, kad aš ko gero bijočiau savo mašiną sukult, nes stabdžių kitų tai nėra.

Maniskis irgi kantrybes neturi doh.gif, pvz as jo klausiu ar masinu ner, galiu rikiuotis, o jis man: pati ziurek doh.gif as gi ir ziuriu, tik jo kaip uztvirtinimo prasau frusty.gif, ai ir daug panasiu nesamoniu bicycle.gif , bet kazkaip man visiskai dzin biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū labai už palaikymą, bet vakar nervai virė nerealiai. Taigi kažko užgesinėt pradėjau, vieną kartą posūkio neparodžiau ir papuolė pats sunkiausias maršrutas. Vos ne į vieną viskas sudėta. Mažiausiom gatvelėm.
Rūta 19 labai tave sveikinu. Tu tikra šaunuolė.

Su vyru aš tai važinėjau, bet nedaug. Praeitą sekmadienį 1,5 val. pavažinėjom. Sakė važiuoji labai gerai ir va tau. Tai dabar sakė už kalnieriaus ir visus maršrutus nuo pradžių, dar su instruktorium 2 kartus pravažiuosiu ir vėl bandysiu. Vyras mano nieko kantrus, bet ir liepia pačiai žiūrėti. Tai važiuoju atssargiai. Važiuojant iš kiemo liepė greit sukt , o aš stoviu, pats pasidairė, o autobusas atvažiuoja. Tai pradėjo pasitikėt manim, kad neišlįsiu kur nereikia.
Atsakyti
LABA DIENA 4u.gif
Pasigirsiu išlaikiau teoriją regitroj yahoo.gif

Kaip gerai, nežinojau,kad taip galima važinėt mieste, reiks ir man mamos paprašyt,kad pavažinėtų su manim mieste,kai baigsiu savo pravažiavimus mirksiukas.gif
Ryt vėl reiks važinėt aikštelėj ax.gif
Atsakyti
Aikštelėj tai tikrai nebaisu ir lengva, bet per egzą viską daro baimė. Mano instruktorius tai tikrai gerai aikštelėj paruošė. Kaip pažiūriu kiti instruktoriai rėkia net baisu daros, tokiu būdu tikrai neišmoksi, o gatvėse prasivažinėt tikrai reikia. Šiandien šeimyną vežiau į kaimą, tai po prakaitu. Ištisai vingiai, normalaus kelio daugiausia gal 500m., tai ramiai važiavau. Vyras jau pyko tave visi lenkia, bet kai pats atgal lėkė ant 130 , tai mes su maže gale skraidėm. Kai pasakiau, kad ir prastai vairuoja, aprimo.
Atsakyti
galiu ir as jau pasigirti islaikiau regitroj teorija,labai lengva pasirode,ejau be baimes,galvojau kaip bus taip.Tai kas bijo patariu nebijot nera nieko ten baisu,gan lengvus klausimai thumbup.gif ,o praktinio tai bijau kaip reikalas blush2.gif
Atsakyti
labuciukas mergytes, na va neislaikiau ir dabar doh.gif Si kart pacioj aikstelei susikirtau!!! pradzioj gerai pravaziavau, o paskui kur atbula turi ivaziuot (garazas)tik ten gairelem pazymeta, tai nors uzmuskit, nemaciau tu gaireliu doh.gif sakau gal blogai veidrodi desini nusireguliavau blush2.gif as pripratus su pagaliukais, kai atsizymiu galinio lango gale pagaliuka, tada vaira susuku ir ivaziuoju mirksiukas.gif (apie garaza kalbu)
tai dabar paemiau 2pap.vaziavimus Mobiliuosiuose zmonese mirksiukas.gif Jau laaaaaaaaaaaabai brangei man tos teises kainuoja! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kkatrinka @ 2007 04 28, 11:03)
as pripratus su pagaliukais, kai atsizymiu galinio lango gale pagaliuka, tada vaira susuku ir ivaziuoju mirksiukas.gif (apie garaza kalbu)

Ir mane instruktorius taip moko doh.gif Kai pasistatau masina pagal jo nurodytus atstumus-ivaziuoju,jeigu ne-sunku paciai pasitaisyti...
Atsakyti
Jau gal trecias kartas nemeluos bigsmile.gif nes jau prazylsiu, per egzamina kai pasake kad neislaikiau, tai islipau is masinos ir asaros kai pupos rediet pradejo cray.gif o dar kai gryzus i regitra laukiau eiles vel uzsiregistruot, isgirdau kad viena nescia mergina su savo mama atejus tik per pazystamus issilaike vaziavima, ir kad laiminga!!! mad.gif o as vos neleptelejau kad per tokius dalykus paskui avarijos keliuose buna ir zmones nekalti zusta!!!!!!!!!! protest.gif
KOKIA NETEISYBE!
Atsakyti