Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu III

QUOTE(koposs @ 2007 04 28, 11:12)
galiu ir as jau pasigirti islaikiau regitroj teorija,labai lengva pasirode,ejau be baimes,galvojau kaip bus taip.Tai kas bijo patariu nebijot nera nieko ten baisu,gan lengvus klausimai  thumbup.gif ,o praktinio tai bijau kaip reikalas  blush2.gif

as irgi islaikiau, klausimai lengvi buvo thumbup.gif
Atsakyti
Labas visoms,

jungiuosi prie Jusu. Vairavimo egzamino neislaikiau jau 2 kartus. Liudna, kad neislaikiau Pirma karta, tai pasitaike jau labai nemalonus egzaminuotojas, tai neislaikiau aikstelej. Antra karta neislaikiau gatvej, nors ir egzaminuotojas buvo super ( aikstelej tai taip draugiskai palaike ir jokiu klaidu nepazymejo (nors ir padariau)), ir marsrutas nesunkus, bet itampa padare savo. Po egzamino labai aiskiai isaiskino mano klaidas. Na dabar pavazinesiu su vyru ir bandysiu vel. Sekmes visoms laikancioms.
Atsakyti
O man pasiseke smile.gif Islaikiau sestadieni is pirmo karto thumbup.gif . Nors klaidu ir truputi padariau, bet jos buvo nekritines ir egzaminas islaikytas wink.gif

Tikrai verta pavazinet ne tik su instruktorium, o ir su siemos nariais. Manau, kad tas ir dave didziausia nauda.
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikinimai islaikiusioms!As laikysiu 8d,bet kazin ar neteks atidet-gatvej nelabai gaudaus.Gal zinot kur galima nusipirkt zenklu M,arba gal internete kuri uztikot kur butu galima atsispausdint? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiara1 @ 2007 04 27, 11:21)
Del seimos nariu vairavimo, galiu pasakyt, kad galima AIKSTELEJ ir MIESTE. As pati taip vazineju su tecio masina, jis salia sedi.

o aikštelėj tai nereikia prašyti kur nors kad lesitų? galima taip važiuoti? g.gif tai jei ten visi taip suvažiuos, tai nebeus vietos su instruktoriais, ar čia tik sekamdieniais kokiais kai ten tuščia būna?
Atsakyti
Jei ivaziuojant i aikstele nera zenklu, draudzianciu ivaziuoti, tai tikrai gali joje mokintis bet kuria diena.. Tokiu, kurie mokinasi su seimos nariais, yra labai mazai, todel ir neprivaziuoja daug.
Atsakyti
QUOTE(Tiara1 @ 2007 04 29, 19:12)
Jei ivaziuojant i aikstele nera zenklu, draudzianciu ivaziuoti, tai tikrai gali joje mokintis bet kuria diena.. Tokiu, kurie mokinasi su seimos nariais, yra labai mazai, todel ir neprivaziuoja daug.

g.gif tai kad į visas tas aikšteles, kur su instruktoriais mokomąsi yra ženklai.. užtat ir įdomu paliko kur čia galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 04 29, 20:29)
g.gif  tai kad į visas tas aikšteles, kur su instruktoriais mokomąsi yra ženklai.. užtat ir įdomu paliko kur čia galima  g.gif

pvz, yra Sauletekyje, ten irgi su ženklu, bet mašinų skaičius aikštelėje yra ribojamas, manau ne daugiau kaip šešios... schmoll.gif arba kažkas panašaus, neskaičiavau rolleyes.gif tik pasirodysi tenai, o nespėsi apsižiūrėti kaip pasirodys toksai dedulė ir maloniai paprašys sumokėti 10 Lt/val smile.gif
kaip tik vakar ten važiavom, tai pastebėjau, kad mašinų nėra, tai paprašiau draugo, kad pamokytų cool.gif iš tikrųjų pirmą kartą taip normaliai pavažinėjau bigsmile.gif išmokau nors pagrindinių dalykų, geriau tegul jis ant manęs parekia, nei svetimas žmogus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(black angel @ 2007 04 30, 10:24)
kaip tik vakar ten važiavom, tai pastebėjau, kad mašinų nėra, tai paprašiau draugo, kad pamokytų  cool.gif  iš tikrųjų pirmą kartą taip normaliai pavažinėjau  bigsmile.gif išmokau nors pagrindinių dalykų, geriau tegul jis ant manęs parekia, nei svetimas žmogus... doh.gif

Nu nebijokit jūs,niekas ten nerėkia,na aišku nebent koks instruktorius paklius nenormalus,aš iš pradžių net nesusigaudydavau į kurią pusę ten tą vairą sukti ,kad mašina kur važiuotu doh.gif blush2.gif ,bet instruktorius net papiešdavo aiškindamas,paskui liepdavo susikaupt ir pagalvot,na ir ką jau pati moku biggrin.gif ,nors liko paskutinis tik važiavimas,bet man sunku dar tik atstumą orientuotis,kiek turi būti iki gairelių,prieš manevruojant,na t.y. aš žinau ,kad nuo 0,5m iki 1m,bet nesiorientuoju. blush2.gif

Man dar klausimas iškilo.Kai varom į statų,tai nuo gairelių prieš varant turėtų apie 1m būti taip???Na ta prasme,kad kuo toliau,nes į garažą ar į įstrižą,tai sako ,kad na būtų 0,5m???? 4u.gif
Atsakyti
Labai norėčiau, kad ir man geras instruktorius pakliutų rolleyes.gif bet kas ten gali žinoti ant ko užsirausi.. g.gif dauguma sako visgi, kad pakelia balsą, rėkia... schmoll.gif ir čia paskaičius, visko pasitaiko.. bet tikiuosi geriausio wub.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie jusu 4u.gif

Dar tik ieskausi, kur mokytis, esu vilniete. Nezinau, kur geriau eiti, kol kas ieskau atsiliepimu, labai bijau pas koki psicha instruktoriu papult (ypac, kai pasiskaitai SM'e, kad kalba su tavim kaip su visiska kvailele... juk mokaisi dar tik zmogus).

Man patogiausia butu centre, jei ka zinot- rekomenduokit 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(black angel @ 2007 04 30, 13:11)
Labai norėčiau, kad ir man geras instruktorius pakliutų  rolleyes.gif bet kas ten gali žinoti ant ko užsirausi..  g.gif dauguma sako visgi, kad pakelia balsą, rėkia...  schmoll.gif ir čia paskaičius, visko pasitaiko.. bet tikiuosi geriausio  wub.gif

Na buvo,kad ir mano instruktorius pakėlė balsą,kai rikiavausi sukt į dešnę,nepažiūrėjus į veidrodėlį,ir vos į kitą mašiną neįvažiavau.Bet ,kad rėkt ,tai nerėkė niekada,ar kaip nors neužgauliojo,tiesiog visi mes žmonės. mirksiukas.gif
Atsakyti