QUOTE(christyn @ 2011 05 20, 06:10)
labai pritariu
Geriausia yra mediniai, labiau naturalu nei is neaiskios medziagos pagaminti karciai. o jei ir visas arkliukas aptrauktas svelnia medziagele - tai juk dulkes traukia. nelabai gerai. o cia medinis - brukst, ir nuvalei. svaru, higieniska. nors as dar tik
, bet jau su vyru sutarem vienu klausimu del zaislu, kad stengsimes kad turetu kuo naturalesniuj zaislu leliukas, mediniu. jie irgi gali buti grazus, spalvoti, barskantys, tarskantys. o tie "made in china", man nelabai prie sirdies. juo labiau kad neaisku ar pagaminta is netoksisku, leliukams saugiu medziagu ir t.t. ir panasiai. 
Mes dovanojome draugų mergytei štai tokį arkliuką http://www.fotofabri...arget=album.jpg
Tai visi likom patenkinti. Mažoji supasi išsišiepus
Aš pati irgi labai mėgstu švarą, tai pritariu, kad medinis tikrai patogu dėl valymo. Juolab kad vaikams būna visokių "avarijų"
QUOTE(LaimaBa @ 2011 05 27, 09:18)
Mes dovanojome draugų mergytei štai tokį arkliuką http://www.fotofabri...arget=album.jpg
Aš pati irgi labai mėgstu švarą, tai pritariu, kad medinis tikrai patogu dėl valymo. Juolab kad vaikams būna visokių "avarijų"
O pardavėjas sakė, kad dažai irgi saugūs (ekologiški atrodo).
faini man jie irgi,o dėl valymo kaip čia pasakius,kad gerai valosi...jei lakuotas būtų,tai gal geriau valytusi,o dažytas mums nelabai valosi
QUOTE(*Svajone* @ 2011 05 27, 10:25)
faini man jie irgi,o dėl valymo kaip čia pasakius,kad gerai valosi...jei lakuotas būtų,tai gal geriau valytusi,o dažytas mums nelabai valosi 
Lakuotas gal ir geriau, bet manau mieliau natūralus
QUOTE(LaimaBa @ 2011 06 03, 09:08)
Lakuotas gal ir geriau, bet manau mieliau natūralus
Aš tai namuose valymui naudoju mikrofibrines šluostes, tai neturiu bėdų dėl valymo 
reiks pabandyt nusipirkti ir pavalyt
Smagus dalykas tas arkliukas, dukrytė kiekvieną dieną bent po porą kartų sukasi
Grazus vaikystes prisiminimas.... nors musu dukryte kazkodel jo bijo...
Verta! man rodos visiems iš vaikystės tai vienas labiausiai įsiminusių žaislų (aišku, tiems, kas jį turėjo). Vaikas tikrai nesisupa ištisai, bet kartų per savaitę užlipa. Maniškiai dvimetinukai pradėjo arklį ir "maitinti", vis nuneša jam ko nors "pavalgyti". man mieliausi mediniai, tradiciniai, visi tie plastmasiniai-sintetiniai tai feee
vaikui toks žaislas ir labai naudingas - lavėja turbuliacinis aparatas, pusiausvyra, orientacija... tikrai nesigailiu nei vienu išleistu litu arkliukui
vaikui toks žaislas ir labai naudingas - lavėja turbuliacinis aparatas, pusiausvyra, orientacija... tikrai nesigailiu nei vienu išleistu litu arkliukui
zinoma kad verta pirti,mano leliai mielai ant jo suposi nuo 1 m ir dabar 7m atsiseda ir supasi...
turim du arkliukus.. ir su abiem labai noriai musu vyresnelis supas.. o jei arkliukas buna uzdarytas kitam kambary,tai arkliuku padaro teti
Verta pirkti