Įkraunama...
Įkraunama...

Medinis arkliukas

QUOTE(*Svajone* @ 2011 04 22, 14:23)
mes pirkome antrojo gimtadienio proga,tai dabar jam trys metukai ir kasdien supasi,penkiametis irgi puikiai įsitaiso,o mano metinukas dar per mažas,manau nuo antro gimtad jis labiau vaikučiams skirtas  smile.gif

Na tuomet mes tikrai nepermazi mediniam arkliukui smile.gif Laukiu nesulaukiu kada arkliuka mums pristatys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2011 04 15, 15:17)
Ka manote apie toki tikra medini arkliuka smile.gif Pardavejai raso, kad sis arkliukas pagamintas is ekologiskos medienos ir nudazytas ekologiskais dazais.
Pasiskaitinejau kad jusu arkliukai turi muzikeles, o sis nieko neturi tai ar verta toki pirkti?  ax.gif 
user posted image
Manau labai gera dovana vaikučiui. Maniškis gavo metukų proga, dabar 2,4m dar supasi, labai mėgsta. Man mielesnis toks, kai vaikui ieškojom. Nors esu dovanojusi krikštasūniui minkštą su muzikėlėm (savų vaikų neturėjau nelabai susigaudžiau), bet manau medinukas funkcionalesnis, ant to minkšto aukštai, nėra nugarėlės ir tt.
Pirkom čipoline kai buvo 30 ar 20 proc nuolaidos žaislams, tai 60lt nekainavo wink.gif
Atsakyti
mes ir turime arkliuką, tai super daiktas, mergaitė supasio ir supasi labai patinka...tikrai verta...gavom per pirmąjį gimtadienį, pradžioj tai net bijojo net nėjo prie jo, manėm kad gal po pusmečio ir išdrįs - nebebijos, o jūs ka manot ,po gero mėnesio pasodinom, parodėm kaip suptis ir nuo to laiko kaip išprotėjusi duodasi su juo smile.gif
Atsakyti
Mes gavom dovanu arkliukas, tai kai uzsodini, tai patenkintas, truputi pasisupa, gail adar per mazas, kad pats uzliptu ir nuliptu, bet manau, kad ptiks ir toliau smile.gif
Atsakyti
mes turim medini arkliuka. toki paprasta, mano vaikystes laiku, teveliai isaugojo...is pradziu vaikutis nesisupo su arkliumo. mokeme abu su vyru, ka su juo daryti, bet...kazkaip nepatiko mususikiui. todel stovejo kampoe namie. vyrui jau sakaiu, akd reiktu ensti i sklepa padeti, nes stovi be reikalo. taciau viena diena netiketai susidomejo, pradejo suptis ir kiekviena diena vis daugiau ir daugiau:)o jei kas ateina i sveciukus pas mus, tai niekam neduoda savo arkliuko, paima ir nutempia i kita kambary, akd niekas nepasisuptu su juo
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2011 04 24, 19:22)
Manau labai gera dovana vaikučiui. Maniškis gavo metukų proga, dabar 2,4m dar supasi, labai mėgsta. Man mielesnis toks, kai vaikui ieškojom. Nors esu dovanojusi krikštasūniui minkštą su muzikėlėm (savų vaikų neturėjau nelabai susigaudžiau), bet manau medinukas funkcionalesnis, ant to minkšto aukštai, nėra nugarėlės ir tt.
Pirkom čipoline kai buvo 30 ar 20 proc nuolaidos žaislams, tai 60lt nekainavo wink.gif

Nusipirkom mes savo arkliuka is lavinantys.lt labai patenkinti juo esame, vaikas supasi laimingas jau kelios savaites smile.gif Laukiam kol atsibos smile.gif Slavos labai mielos ir zaismingos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2011 04 15, 14:17)
Ka manote apie toki tikra medini arkliuka smile.gif Pardavejai raso, kad sis arkliukas pagamintas is ekologiskos medienos ir nudazytas ekologiskais dazais.
Pasiskaitinejau kad jusu arkliukai turi muzikeles, o sis nieko neturi tai ar verta toki pirkti?  ax.gif 
user posted image

labai geras arkliukas, paprastas, ne toks grazus , kaip tie su kailiukais, bet uztai, patogus, lenva ant jo suptis ir vaikams patinka...galvom toki dovanu 1m proga bet vyresnioji 4 mete dar dabar ant jo uzlipa pasisupti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 17 gegužės 2011 - 12:41
Mano trimetukė puikiai jaučiasi ant visų supamų, šokinėjamų ar dar kokių kitokių arkliukų, asiliukų ar į juos panašių daiktų thumbup.gif Maždaug nuo metukų, o gal ir anksčiau pirmą kartą jai teko "pajodinėti", tai susižavėjo labai ir iki šiol tas susižavėjimas nedingsta biggrin.gif
Atsakyti
Man medinis arkliukas tai didžiulė nostalgija 4u.gif
Nepažįstu turbūt nei vieno, kuris savo vaikystės nepraleido ant medinio arkliuko biggrin.gif Dabar yra tokių naujoviškų, su karčiais iš siūlų, su kailiu. Bet man gražiausi tie tradiciniai. Tik kainos jų aišku didesnės, nei tų "padielkų" smile.gif
Atsakyti
uoj medinis arkliukas ir mano vaikystes nostalgija:) pirkom savo maziui ant 1 metuku, nera dienos, kad ant jo neuzliptu.

klausimelis? ar yra kam buve, kad nuo isisiubavom smarkaus apvirstu?
Atsakyti
taip.arkliukas gerai
Atsakyti
QUOTE(LaimaBa @ 2011 05 19, 10:09)
Man medinis arkliukas tai didžiulė nostalgija  4u.gif 
Nepažįstu turbūt nei vieno, kuris savo vaikystės nepraleido ant medinio arkliuko  biggrin.gif  Dabar yra tokių naujoviškų, su karčiais iš siūlų, su kailiu. Bet man gražiausi tie tradiciniai. Tik kainos jų aišku didesnės, nei tų "padielkų"  smile.gif

labai pritariu thumbup.gif Geriausia yra mediniai, labiau naturalu nei is neaiskios medziagos pagaminti karciai. o jei ir visas arkliukas aptrauktas svelnia medziagele - tai juk dulkes traukia. nelabai gerai. o cia medinis - brukst, ir nuvalei. svaru, higieniska. nors as dar tik nestuke.gif , bet jau su vyru sutarem vienu klausimu del zaislu, kad stengsimes kad turetu kuo naturalesniuj zaislu leliukas, mediniu. jie irgi gali buti grazus, spalvoti, barskantys, tarskantys. o tie "made in china", man nelabai prie sirdies. juo labiau kad neaisku ar pagaminta is netoksisku, leliukams saugiu medziagu ir t.t. ir panasiai. mirksiukas.gif
Atsakyti