Įkraunama...
Įkraunama...

Didžiausia šunybė, kurią iškrėtė vaikai

Svetimas sunybes skaityti labai smagu laugh.gif laugh.gif laugh.gif Dar, dar... biggrin.gif
Lauksim savu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (norge @ Penktadienis, 05 Gruodžio 2003, 16:45)
Zodziu, negeriu as, negeriu!!!!
laugh.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Seniai taip nesijuokiau!!!
Atsakyti
Aš va irgi svetimo vaiko zbitką prisiminiau. Žodžiu, važiavom mes truliku su drauge ir su jos maždaug 4 metukų dukrele. Už mūsų sėdėjo toks maždaug 40 metų vyriškis (dabar sakyčiau vaikinas wink.gif , bet tada man gal kokių metų 19 buvo biggrin.gif biggrin.gif ) O mergytė kėdėje nesėdėjo, o keliais užsiropštė, atsirėmė rankom į nugaros atlošą ir įsistebeilyjo į tą vyriškį. Žiūrėjo ji į jį, žiūrėjo, tol kol važiavom, tol žiūrėjo. Galiausiai mums reikėjo lipt, pasišaukėm ją, o ji tik atsiduso ir ištarė "Dieve mano, koks vyriškis". Vyriškis tik blink.gif , visos truliko davatkos į tą vyriškį blink.gif Na ir mes su drauge viena į kitą blink.gif . Na bet po to laaabai ilgai žvengėm biggrin.gif biggrin.gif Supaisysi kas ten tose galvelėse verda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (laiva @ Penktadienis, 05 Gruodžio 2003, 16:04)
QUOTE (debesuota @ Penktadienis, 05 Gruodžio 2003, 12:22)
ojoj...pasirodo ne pas mus vienas akyse velniai laksto...

mes su pusbroliu budami dvimetinukai priserem mano 2 men sesute vysniomis su kauliukais is kompoto rolleyes.gif
suseke tada,kai iskakojo...

Tai iš šio įvykio suprantu, kad pas tavo mergytę velniukai akyse paveldėti biggrin.gif biggrin.gif wink.gif

nu gerai pamascius tai ko gero taip ir yra rolleyes.gif
o ta mano vysniu priserta sesute irgi nepescia buvo.jos plaukai vaikysteje tokie baisingai idomus buvo:stori be galo, visi styrantys kaip pas negriuke - toks kamuolys aplink galva,i veltini panasus, ir dar spalva tokia idomi - kaip peroksidiniai. nu tai ir kibdavo visi prie mamos gatvej"kam jus tam vaikui plaukus dazot, kam chemini dedat, ar vaiko negaila"nu,mama puldavo aiskintis, kad cia viskas natur produkt. viena bobulka ir sako"tai gal vaiko paklausiam, vaikas nemeluos biggrin.gif nu o mano sese tik atsikvepe ir rekia" dazo mamyte man plaukus!!!!!" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dar vieną topinį bajerį prisiminiau rolleyes.gif . Sūnui tada dar 2metukų nebuvo. Žodžiu, vasara, karšta namie, balkono durys pradarytos. Ruošiamės su sūnum kažkur eiti. Susidėjau ant lovos rūbus, kuriuos rengsiuos išėjus iš dušo. Išeinu iš to dušo, ruošiuos rengtis. Ups, o kur liemenukas? Galiu duot galvą nukirst, kad pasidėjau ant lovos. Nu bet nėra! blink.gif blink.gif Ieškau šen, ieškau ten - nėra unsure.gif . Galvoju, gal man jau visai wacko.gif . Išeinu į balkoną įkvėpt gryno oro. Pažiūriu žemyn. Spėkit, kur pamačiau liemenuka? Ogi 6 aukšto(aš gyvenau 9-am) balkono gėlių lovelyje blink.gif blink.gif . Ten dar tokia atsikišus antena styrojo, tai aš dar galvoju, gerai kad ant tos antenos nepasidžiovė rolleyes.gif , būtų plevesavęs kaip kokia vėliava biggrin.gif
Atsakyti
as pati, kai buvau kokiu 4 metu, su mamos lupdaziu (o tada oi koks deficitas buvo) ispaisiau namie visas sienas, sofos gobelena, spintos sonus, kedes ir tt - ligi siol pamenu ta gera atradimo jausma- kaip gerai slysta ir kaip seniau nepabandziau biggrin.gif - pas tevus ta spinta tebestovi, ligi siol raudoni kleckai ant jos sonu.
O mano pusesere gyveno kaime ir sugalvojo gera darba padayti - neseniai issiritusius visciukus ismaudyti - tvarkingai dubenely visus su muilu ir kempine isprause,..... visi kojas pakrate blink.gif ohmy.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na as su seserim lyg tai tylios ir geros cool.gif mergaites buvom, taciau esam ir sunybiu prikrete...
Esam susiuve dviem pagyvenusiems vyriskiams pizamos kelniu apacias, o veliau pasislepusios ziurejom kaip jie rengiasi cool.gif Vienas is ju apsimete tartum nieko ir nebuvo, o kitas issiarde ir nuejo dantu issivalyti, o mes tuo metu is lovos tik strykt ir vel uzsiuvom rolleyes.gif reikejo matyti kaip tyliai krizeno musu mociute, matydama ka mes veikiam. Na vyriskis geras pasitaike, uz si poksta gavom sokoladiniu su riesuteliais saldainiu smile.gif taip, kad buvome paskatintos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Kuzia @ 2003 12 08, 12:35)
Spėkit, kur pamačiau liemenuka? Ogi 6 aukšto(aš gyvenau 9-am) balkono gėlių lovelyje blink.gif blink.gif . Ten dar tokia atsikišus antena styrojo, tai aš dar galvoju, gerai kad ant tos antenos nepasidžiovė rolleyes.gif , būtų plevesavęs kaip kokia vėliava biggrin.gif

chi chi chi laugh.gif
Tai ar ejai pas kaimynus atsiimti tos veliavos, a laugh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Doma @ 2003 12 08, 16:09)
O mano pusesere gyveno kaime ir sugalvojo gera darba padayti - neseniai issiritusius visciukus ismaudyti - tvarkingai dubenely visus su muilu ir kempine isprause,..... visi kojas pakrate blink.gif ohmy.gif biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif geras, labai negrazu, bet taip juokinga biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spring: 09 gruodžio 2003 - 22:13
ka gi daugiau gali padaryt dvieju menesiu vaikas huh.gif ogi apsikt mama nuo galvos iki koju. arba tik ismaudyta atkraut i ranksluosti. arba nesant i vonia apsysiot mamai papus ir tt. laugh.gif ai, dar privare i tevu lova huh.gif
Atsakyti
oi as tai labai isdykusi buvau vaikysteje ...ir netik vaikysteje rolleyes.gif
turiu 15 metu uz save vyresne seseri tai tiek sposu esu jai prikretus...visiems kavalieriams surisdavau batu raistelius po stalu(reikejo batus ismoks nusimaut i svecius ateinant) tongue.gif sukarpiau labai brangius piesimo sepetelius(berods padaryti is voveres plaukiuku,tais laikais besenu babkiu kainavo)toks savotiskas ispuolis prie gyvuneliu kankinima blink.gif sistra mano 19 metu grizdavo paryciais is diskotekos,o as 4 metu maze eidavau jos zadint 8 ryto,ir dar kaip...trankydama per veida...dar prisimenu viena karta sukisau jai netycia sakute i koja unsure.gif taip netycia..labai emocionaliai kazkoki filma ziurejau unsure.gif siaubas,kaip pagalvoju tai toks siaubunas buvau ph34r.gif ir ko as stebiuosi,kad maniske isdykus unsure.gif
dar jai buvo nesmagu kai eidama i lauka ji manes parsydavo nevadint jos mama...ir kagi vos tik iseidavonme as is visos gerkles rekdavau 'MAMA' biggrin.gif
Atsakyti