Parduotuvėje nuėjusi su aukle, pripuolė (buvo beveik dvejų metų) ir sudaužė kainų žymeklį, padėtą ant prekių dėžių... Auklė pasimetė ir puolė klausinėti pardavėjų, kaip atlyginti nuostolius, bet kai sužinojo kainą, "nešė muilą" iš tos parduotuvės...
Sulaukusi metų ir tik žengusi savarankiškai pirmuosius žingsnius, atsidarė lauko duris (o jos lyg tyčia buvo neužrakintos) ir... nuriedėjo laiptais stačia galva iki artimiausios laiptų aikštelės...
Vasarą (dukra buvo pusantrų) lakstė po kambarį nuoga, nes buvo labai šilta. Aš tuo metu ruošiau pietus. Girdžiu: "As prausiuosi". Manau, susigalvojo įdomų užsiėmimą, tad sakau jai: "Tik švariai, ir veidelį, ir nosytę..." Užeinu po kelių minučių ir negaliu "atsidžiaugti": kambario viduryje "pasisiota" bala, o joje maniškė kuo švariausiai prausiasi...
Būdama dvejų metų darželyje nespėjusių apsirengti po pietų miego vaikų batus sumetė į akvariumą.
Šią vasarą pas močiutę žaidė kieme. Priėjo kaimynė ir kalbina: "Tau turbūt čia labai patinka. Ar myli tave močiutė?" O dukra atsako: "Tai kad nelabai: paima už kojų ir galvą į sieną tranko..." Kaimynė pakraupusi tuoj atraportavo mamai. O dukra į pastabą nekalbėti nesąmonių atrėžė: "Tai tegul ir neklausinėja nesąmonių..."
Vasarą (dukra buvo pusantrų) lakstė po kambarį nuoga, nes buvo labai šilta. Aš tuo metu ruošiau pietus. Girdžiu: "As prausiuosi". Manau, susigalvojo įdomų užsiėmimą, tad sakau jai: "Tik švariai, ir veidelį, ir nosytę..." Užeinu po kelių minučių ir negaliu "atsidžiaugti": kambario viduryje "pasisiota" bala, o joje maniškė kuo švariausiai prausiasi...
Būdama dvejų metų darželyje nespėjusių apsirengti po pietų miego vaikų batus sumetė į akvariumą.
Šią vasarą pas močiutę žaidė kieme. Priėjo kaimynė ir kalbina: "Tau turbūt čia labai patinka. Ar myli tave močiutė?" O dukra atsako: "Tai kad nelabai: paima už kojų ir galvą į sieną tranko..." Kaimynė pakraupusi tuoj atraportavo mamai. O dukra į pastabą nekalbėti nesąmonių atrėžė: "Tai tegul ir neklausinėja nesąmonių..."
O buvo taip... Vasara, prasidėjo atostogos, o aš iš darbo kol atostogauju pasiėmiau savo štampuką. Padėjau apdairiai antresolėse
O pas mano bičą atėjo panelė (jam 5 m., jai- 4) Pati verdu pietus. Kai susgribau, kad kambary ko tai įtartinai tylu, buvo vėlu... Įėjus į kambarį nustėrau - sienos (jos šviesiai gelsvos spalvos) buvo skoningai padekoruotos mano vardu, pavarde bei pareigom. Šis akcentas pasikartojo ir ant sekcijos horizontalių dalių. Vaikai tuo tarpu irgi mėgino prisiderinti prie bendo stiliaus - mergina kruopščiai štampeliavo Mindaugo nugarą.
Paskui plovė sienas abu, o aš kaip ragana stovėjau ir prižiūrėjau. O nuo nugaros, tai po 2 dienų intensyvaus šveitimo dažai nusiplovė. Štampuką teko pripildyti naujo tušo, o kambarį remontuoti...

Paskui plovė sienas abu, o aš kaip ragana stovėjau ir prižiūrėjau. O nuo nugaros, tai po 2 dienų intensyvaus šveitimo dažai nusiplovė. Štampuką teko pripildyti naujo tušo, o kambarį remontuoti...

Kitas atvejis pasitaike vyrui isvykus i komandiruote. Mes susiruosem i parduotuve: nusiprausem, apsirengem, isejom...as rakint duris...o raktu ner

Isimintiniausia isdaiga su didziausiais materialiniais nuostoliais pasitaike pas tevus. Sveciavomes mes ir sesuo su seima. Sesers vyras buvo ka tik nusipirkes nauja dzipa. Vaikai lakste kieme, tik girdim signalizacija kaukia. Islekem ir nepatikejom

Sunku, linksma ir tikrai nenuobodu auginti du bernus

Mano vyresnelis kai buvo 1.5 m uzdare mane i balkona... valandai...prie minus 5 salcio. Aisku nereikejo mamasai eit rukyt
Iseinu, atsisuku ir matau kaip mazius uzsuka balkono rankena - o atsukt aisku nemokejo.
Aplink ne gyvos dvasios sestadienio ryta. Buvo siuksliu maisas padeta, pradejau siuksles (sampuno buteliuka, dezo flakona) i apatiniu kaimynu langa metyt - reakcijos 0. Tada salia esantis kaimynas matyt isgirdo, kad as makaluojuosi, dave mob, skambinu vyrui, kuris tuo metu buvo paskaitose, aisku jis ta skambuti numeta. Siaip ne taip po valandos buvau isvaduota.
Ai, dar kaimynas perdave pirstines ir kepure siule, tiek jau to - kepures nebereikejo.
O vaikas tuo metu kitoj barikadu pusej ramiai visa val. zaide

Iseinu, atsisuku ir matau kaip mazius uzsuka balkono rankena - o atsukt aisku nemokejo.
Aplink ne gyvos dvasios sestadienio ryta. Buvo siuksliu maisas padeta, pradejau siuksles (sampuno buteliuka, dezo flakona) i apatiniu kaimynu langa metyt - reakcijos 0. Tada salia esantis kaimynas matyt isgirdo, kad as makaluojuosi, dave mob, skambinu vyrui, kuris tuo metu buvo paskaitose, aisku jis ta skambuti numeta. Siaip ne taip po valandos buvau isvaduota.
Ai, dar kaimynas perdave pirstines ir kepure siule, tiek jau to - kepures nebereikejo.
O vaikas tuo metu kitoj barikadu pusej ramiai visa val. zaide

Tea, nesusirgai poto?
asha liuks bernai tavo
ar brangiai atsejo?
asha liuks bernai tavo

Šiandien kol dar lovoj kimarinau tai vyrenė išsitraukė mažę iš lovytės, ir ant žando mažiukei su žaliu flomasteriu užrašė" AGNĖ Z."(ruošiasi mokyklai)moteriškė matyt
ir poto vėl lyg niekur nieko atgal paguldė.

QUOTE (ringa @ 2004 01 22, 13:25) |
Įėjus į kambarį nustėrau - sienos (jos šviesiai gelsvos spalvos) buvo skoningai padekoruotos mano vardu, pavarde bei pareigom. |
Mano pažystamos bičiukas taip išdekoravo jį atėjusios vizituoti gydytojos pavarde. Pakol ši išėjo su mama į kitą kambarį pasikalbėti, mažasis ligonis gydytojos štampuku prištampavo visas sienas kiek tik pasiekė...
Mama su mano 4-meciu broliu grizinejo autobusu namo. Salia isdygo tetulyte. Maza to, kad greta prisedo, tai dar eme garsiai reiksti susizavejima "u-tiu-tiu... kokia grazi mergaite". Broliui sito jau buvo per daug. Pasipiktines pasisuko i mama ir garsiai pareiske: -Mama, nuimk man kepure! Tegu ta boba pamato!

Man buvo 3 metukai, broliui - 5. Sveciuojames pas mociute. O mociute turejo sena suni, kuris nemego vaiku - tiesiog nebuvo prie ju prates. Brolis vis gaudavo nuo tecio pylos, nes tasai, nors ne 1 kart perspetas, vistiek prie suns lysdavo ir kaskarta budavo skaudokai pamokomas.
Taigi. Mociute ravi darza. Mudu nuobodziaujam. Ka veikti?
Broliui ilgai galvos sukti nereikia. Zinai, sako, yra toks bajeris: tau reikia nueit prie Tigriaus [toks suns vardas] budos ir uzkimst jos anga uzkepaliu. Kas bus toliau - pamatysi. Tau patiks!
Kagi kagi. Vargsas patiklus kudikis
Prieinu prie budos. Suva ten susiranges. As dubce savo imontuoju ir nieko blogo nenujausdama laukiu: ir kas gi cia bus? Tuo tarpu brolis apeina buda is kitos puses... su koja BAC!
Ajei...
Gerai, kad sunekas tik vos grybstelejo... antraip si istorija ir siandien neatrodytu juokinga
Taigi. Mociute ravi darza. Mudu nuobodziaujam. Ka veikti?

Kagi kagi. Vargsas patiklus kudikis

Prieinu prie budos. Suva ten susiranges. As dubce savo imontuoju ir nieko blogo nenujausdama laukiu: ir kas gi cia bus? Tuo tarpu brolis apeina buda is kitos puses... su koja BAC!
Ajei...
Gerai, kad sunekas tik vos grybstelejo... antraip si istorija ir siandien neatrodytu juokinga

Mano merga tai yra padariu vienintele kiaulyste 3metu - vos persikrausciu i nauja buta,ant baltuteliu nudazytu sienu juodu,riebiu flomasteriu nupiese diiiiideli piesineli....Tai teko ant visos sienos kabinti kilima.
QUOTE (Kriss @ 2004 02 09, 00:42) |
Man buvo 3 metukai, broliui - 5. Sveciuojames pas mociute. O mociute turejo sena suni, kuris nemego vaiku - tiesiog nebuvo prie ju prates. Brolis vis gaudavo nuo tecio pylos, nes tasai, nors ne 1 kart perspetas, vistiek prie suns lysdavo ir kaskarta budavo skaudokai pamokomas. Taigi. Mociute ravi darza. Mudu nuobodziaujam. Ka veikti? ![]() Kagi kagi. Vargsas patiklus kudikis ![]() Prieinu prie budos. Suva ten susiranges. As dubce savo imontuoju ir nieko blogo nenujausdama laukiu: ir kas gi cia bus? Tuo tarpu brolis apeina buda is kitos puses... su koja BAC! Ajei... Gerai, kad sunekas tik vos grybstelejo... antraip si istorija ir siandien neatrodytu juokinga ![]() |