Įkraunama...
Įkraunama...

Didžiausia šunybė, kurią iškrėtė vaikai

Spring, nu liuks mažylė buvai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Sinuhe @ 2003 12 09, 22:06)
Spring, nu liuks mažylė buvai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

TAIP,TOKIA MAZA ZAPADLISTE biggrin.gif laugh.gif laugh.gif

AUGES,gal tu kaip moderatore gali istrint mano zinute ,kur 3 sypseneles ir parasyta,kad as ja redagavau-man netycia isspausdino 2 vienodas zinutes,o kadangi negalima zinuciu trinti tai istriniau tik teksta ir idejau smailikus,bet jie ten ne visai vietoje wink.gif
Atsakyti
nemoderuoju, sio skyrelio, prasyk supermamos.

Dar atsiminiau: ispejimas visiems besilankantiems pas mus namuose (turbut reiktu toki pakabinti virs duru): "Pries apsiaunant batais, patikrinkit batu turini" biggrin.gif
O priesistore butu tokia: atejo pas mus draugas, kaip visada nusiave batus koridoriuj kaip ir priklauso. Mes pasedejom, paplepejom, ir jam staigiai prireike nulekt iki masinos, nubega jis, gryzta, nusiauna batus, o ten kazkokia keista kose ant kojos prilipusi. tongue.gif , kol mes sedejom kambary vaikas i batus bananu prikiso biggrin.gif ir taip giliai, kad niekas nepastebetu. biggrin.gif Tas draugas po to sako: o as manau ko man tie batai tokie mazi pasidare, galvojau kokios vatos prikiso i batus, bet kad bananu unsure.gif negalejau net pagalvot. biggrin.gif
Atsakyti
Smagu rasti bananus batuose smile.gif Mes vaikysteje vienai moterytei i batus rasalo pripyle esam cool.gif Gudriai taip tik i batu galus prie pirstu, kad is karto nesimatytu. Jauciu dziaugesi ji namo parejusi.
Atsakyti
nu geru ce baiku vaikiukai prikrecia... geraj pasijuokeu... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Paskaiciau apie batus ir prisiminiau, mano mazoji pastoviai savo krikstamotei i batus pridedavo flamasteriu, nesvarbu kiek zmoniu budavo, batus atsirenka ir prikrauna. Daugiau negu pusmeti moteriske darbavosi.
Atsakyti
uzmigciau as viena karta pas save kambary dukterecia... ateinu po keliu valandu, o jinai atsibudusi anksciau ir visas spintas, lentynas ir stalcius iskrausciusi.

Sunui buvo tik prie kelias dienas dviaukste lova padaryta, o as ant jos labai megdavau rankinuka pakabinta palikti. Ateinu viena diena i kambari, visas rankinuko turinys isverstas, susirastas mano lupdazis ir su juo lova ispiesta.

Sedziu as siandien forume ir galvoju, kad kazko per tylu namie pasidare, mazosios nesigirdi - o jinai pasiemusi mano mezgini ir su siulais po visa buta vazinejasi

Kazkada seniai, kai buvau maza su pusbroliu nusprendeme nuo palepes laiptu bliude nusileisti. Man tai gerai, minsta buvo - pusbrolis po apacia gulejo
Atsakyti
laugh.gif As is vaikystes atsiminiau toki nutikima.Vaziavom su mama autobusu.Na,vaziuojam ir kisenej radau,gal kokias penkias saulegrazas.Tai kelias issilukstenau,lukstus i kita kisene isikisau,na ir kazkaip viena luksto puse uzlindo uz zando,tai as ta luksta kaip spjoviau ir toks diedas kazkaip atsisuko ir tas lukstas prilipo tiesiai jam ant nosies. tongue.gif Diedas pradejo burbeti,o mama visa kelia juokesi,juokiausi ir as nes mama nebare manes!!! biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
vakar vyresnėlė aptiko, kad jos sesė ant pagalvės-braškės užsirašė savo vardą blink.gif , dar mažoji bandė meluot, atseit močiutė tokią atsiuntė, taip užrašė, bet pagal mažosios raidę "S"(ji rašo ją atvirkščiai) viską supratom, prirėmėm melagėlę prie sienos laugh.gif Gerai, kad vyresnėlė nepuolė į isteriką , o tik garsiai kvatojo iš sesės kvailysčių blink.gif
Tiesa, kai buvo mažos, kažkuri nuleido į tualetą savo pietus unsure.gif , radau vištos kulšę klozete laugh.gif laugh.gif laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif GERAS, aš irgi tiek prisijuokiau, kad šakės.
Iš vaikystės kiek prisimenu, o prisimenu todėl. kad dabar kai pagalvoju tai baisu darosi. Tai va mama išbėgo į parduotuvę pieno, na parduotuvė 5 min kelio, o mes su sese žiurėjom per teliką kažkokius fokusus ir vienas iš jų toks buvo - kai paimi medžiagą ją ištempi ir paėmęs žvakę apačioje vedžioji, kad liepsna virš medžiagos būtų, tai va mus irgi parūpo, tai pakartoti. Man 5,5 metų , o seseriai 4 metai, kad ilga neieškoti medžiagos nusprendėm kad tiks užuolaida mat ji tokia lengva ir plona ( pasirodo, kad šilkas buvo), tai męs bandėm bandėm, nes vieno sudegimo- skylės ne užteko, kol buvo daug daug prideginta skylių( dieve kaip męs pačios neapsideginom, niekaip nesuprantu), ir štai įlekia mama, reakcija aiški, bet lupt gavom, tai buvo pirmas ir paskutinis kartas iliuzioniščių pasirodymas..
gun_bandana.gif O mano vyresnėlis tai ir gi ne iš kelmo spirtas, mamos lupdažis už 78 lt. kaip dabar prisimenu, tiko tik treniruokliui piešti, o studijų knygelė tik grindim valyti, o poto ir už..... O mūsų videkas pasirodo tortą mėgsta, o męs jo net prie stalo nepakvietėm, o pas mus sodyboja pečius močiutės batais kūrenamas, o ir triušiai mūsų labai mėgsta po pievas ganytis( tai šuo du sukramtė), o kai aš jam pasakiau, kad triušiukams dabar labai skauda, tai po gero pusvalandžio, mat buvo akcentuojama, kad jie mire, tai jis išmąstė, kad jiems jau negali skaudėti ir rimtu veidu kaip politikas atsistojas viduryje kiemo dėstė, o dar dantų pasta išvalyti tėčio batai... oi galiu rašyti ir rašyti, o svarbiausia, kad kuo toliau tuo gudriau, paskutinis topas - papirktas grupės vaikas už saldainius, kad už jį mešką vaidintu, o jis tik sėdės ir dovaną paims, ai vienu žodžiu be žodžiu.... biggrin.gif
Atsakyti
Smagu paskaityti apie vaikuciu isdaigas, na, mes kaip tik nama remontuojames, kad musu spardukas galetu i nauja, kvepianti dazais nama ateiti biggrin.gif , bet po pora metu turbut vel teks remontuotis rolleyes.gif ...
Atsakyti
jo.. su broliu iskulem 'bekariaudami' visu duru stiklus namie, Pakabinamos knygo lentynos irgi 'nukrito', bet sekmingai uzkelem (man tada 10 o broliu 5 m buvo) tik aisku sienoj keistos vezhes liko.
Kaime su pusbroliu ishsikasem shiene bunkeri, o kadangi ten tamsu - tai reikejo zvakes pasizhibinti... ph34r.gif gerai kad nesupleshkejom nei mes, nei shienas.
Karoliniskiu landshaftiniame draustinyje ir dabar tebera zhemines, kurias su draugais vaikysteje ishkasem ir isejusias pasivaiksciot bobulytes gasdinom (bent pernai vasara dar buvo)
Ziema smagu upes ledu ciuozinet, o pavasari per plyshius lede shokinet (mama vos priepuolis neistiko, kai is kaimynu suzinojo) Apie vaiksciojimus tvoromis ir shokinejimus nuo pavesiniu stogu net nekalbu

Vat pagalvojau apie save.. Pagalvojau kiek jau mano mazhelis dabar prikretes visko. KA JIs KRES TOLIAU???? blink.gif Reik valerijono arbatos jau gal nusipirkt, jei jau mano keliais vaikas eina....
Atsakyti