Įkraunama...
Įkraunama...

Didžiausia šunybė, kurią iškrėtė vaikai

Mama neseniai papasakojo apie savo brolio isdaiga smile.gif
Buvo jam tada gal kokie 2 metukai ir saugojo ji ir mazesni broliuka (dar visai maziuka leliuka) dede. Taigi dede bemigdydamas mazyli uzmigo, o atsimerkes negalejo akiu praplesti (jau nekalbant apie tai, kad kvapas labai ne koks buvo) laugh.gif , kelesi ir numete ant pilvo padeta mazojo buteliuka su pienu. Pasirodo vyresnelis dedei bemiegant prikrove kruvele, pasieme pagaliuka ir su tais kakuliais dedei apipaise akis ir antakius ohmy.gif
O broliukas mano kokiu 4-5 metu ziema zaide kieme ir sugebejo i puspilne backa vandens ikristi (greiciausiai bande leduka isdauzti). Tai gerai, kad dar nesupanikavo ir issikapste su metais vyresnes seses pagalba. Bet paskui oi kaip bijojo namo grizti fear.gif , tai sugalvojo dar siltnamyje pazaisti. Isivaizduoju, kaip linksma mamai buvo, kai grizo visas slapias ir zemetas tongue.gif Bet kazkaip sugebejo nesusirgti, nors ilgokai slapias lauke pabuvo...
Atsakyti
Apie backa...
Kai man buvo keli metukai (apie 3-4 gal, gal daugiau nepamenu) pas mociute sode buvo i zeme ikasta didele backa, kur rinkdavo vandeny, ten automatiskai visokiu zemiu prikrisdavo, zoliu, nes tik kokiu 50 cm virs zemes pavirsiaus kisdavo krastas. Nu ir automatiskai ten sokdavo varles. Mociute ju ziauriai bijodavo, o as kaip paeiginga anuke nutariau tas varles isgaudyt is ten. Gaudziau gaudziau rolleyes.gif , gaudizua gaudziau rolleyes.gif , ir zemyn galva kritau i ta backa rolleyes.gif , butu buve gal ir nieko, taciau tuomet tam gale nieko nebuvo, ir neikas manes nemate, o kritau zemyn galva ir i vandeny ta su meslu sumaisyta, ir pasisukt vietos ner (tai gal tada jau ir didesne buvau), tai gerai kad kaimynas ejo netoliese tai istrauke uz koju unsure.gif , o tai butu ne kas man .... g.gif
Nuo to laiko visos backos buvo iskeltos metras ir daugiau i zemes pavirsiu o man grieztai uzdrausta prie ju artintis laugh.gif
Atsakyti
mano sunelis irgi skadas daro: karta diedukas paliko savo ,,mobiliaka" berods ant stalo blink.gif ir isejo namo.mazasis( buvo beveik dvieju metuku) nusiciupo ji doh.gif ir niekam nematant sugalvojo ji i mikrobangine imesti ir pasisildyti pietums !!! doh.gif na va tada ir prasidejo...supoksejo, suzaibavo, sudejavo mikrobange ir issijunge...
isgirdusi triuksma atskubejau, deja...korpusas likosveikas biggrin.gif , taciau visi viduriai issilyde! doh.gif diedukas aisku LABAI ILGAI PYKO...praejus gal savaitej, i mikrobange papuole ir naujai isigytas ,,prozektorius" , nuo to laiko mazylio vieno i virtuve stengiuosi neleisti...taciau dar ir dar virtuviniu sposu yra prikretes... ir nekarta... doh.gif
Atsakyti
QUOTE (mažoji @ 2004 02 23, 21:23)
mano sunelis irgi skadas daro: karta diedukas paliko savo ,,mobiliaka" berods ant stalo blink.gif ir isejo namo.mazasis( buvo beveik dvieju metuku) nusiciupo ji doh.gif ir niekam nematant sugalvojo ji i mikrobangine imesti ir pasisildyti pietums !!! doh.gif na va tada ir prasidejo...supoksejo, suzaibavo, sudejavo mikrobange ir issijunge...
isgirdusi triuksma atskubejau, deja...korpusas likosveikas biggrin.gif , taciau visi viduriai issilyde! doh.gif diedukas aisku LABAI ILGAI PYKO...praejus gal savaitej, i mikrobange papuole ir naujai isigytas ,,prozektorius" , nuo to laiko mazylio vieno i virtuve stengiuosi neleisti...taciau dar ir dar virtuviniu sposu yra prikretes... ir nekarta... doh.gif

thumbup.gif O tai kaip jusu mazylis ismoko isijungti mikrobangine???
cool.gif
Atsakyti
maniškė svečiuose besinerdama iš kailio, kad patikt, atkreipt visų dėmesį, visų mūsų akivaizdoje pasiėmusi žirkles-tik čiaukšt kirpčius ohmy.gif g.gif , ačiū Dievui, gerai atrodo rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na cia gal ne didziausai sunybe, ir ne man, bet:

Vakar kadangi aukle susirgo tai mazja nuveziau pas mociute. O mano mociute turbut kaip dauguma: gelytes augina, cia jau agurkeliai paseti, ridikeliai jau gygsta pomidorai ant palanges zaliuoja thumbup.gif , kiausiniu lukstai stovi paruosti reik tik sutrupint ir i puodus mest trasoms.

Tai maniske pamate sitas visas "gerybes" lukstus sutrupino ir isvoliojo visus kilimus (ot man faina uvo vakare siurbt rolleyes.gif ), ir kas svarbiausia clap.gif clap.gif clap.gif .... padare"salotas", t.y. saujele zemiu su seklom is puodo su ridikeliais subere i pomidorus, is pomidoru i agurkus, po to viska atgal kiek sugebejo. Zodziu mociute ilgai keikesi blush-anim-cl.gif (nors siaip keiktis nemoka), sako grazus sodas siemet bus: agurkai pomidorus apsivynioje, ridikeliai slepsis po agurku lapais blink.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Zodziu kaifas: viskas taip kaip turi but thumbup.gif
Atsakyti
žinant taviškės judrumą ir žingeidumą, tai normalu laugh.gif thumbup.gif , mano vyras sakė , kad prie durų per mytą stovėjo ir vis ją gaudė rolleyes.gif
O aš dar prisiminiau dėl cigarečių, kai buvęs vyras kur nors ne vietoj pasidėdavo, vaikams randamai, visuomet rasdavom cigaretes perpus perlaužtas laugh.gif , sveikos gyvensenos propaguotojos laugh.gif
Atsakyti
Eikit sau, moteriskes....kai pagalvoju - negera darosi...Na, duok Dieve, gal maniskis/-e toks/-ia nebus......
Atsakyti
Kai Pauliui buvo kokie gal 11 menesiu ar metukai, sukiso i klozeta 3 guminius anciukus, plastmasine zuvi ir gumini kamuoliuka. Taip sukiso, kad as ju nepamaciau ir vandeni nuleidau. Nu ka - kvietem santechnika. Du kartus. Nes is pirmo karto zuvies nesuzvejojo, tik visus kitus daiktus. Dabar tai jau juokinga, o tada tai visai nelabai buvo linksma.
Atsakyti
QUOTE (SIDDIQA @ 2004 03 14, 21:13)
Eikit sau, moteriskes....kai pagalvoju - negera darosi...Na, duok Dieve, gal maniskis/-e toks/-ia nebus......

Tikekis, tikekis biggrin.gif . Visi vaikai daugiau ar maziau buna velniu priėdę smile.gif
Atsakyti
Nu o ash pati, (taip man pasakojo) budama gal kokiu 5 metuku ir neturedama, ka veikti kaime, kai visi sihejo shienauti, sumasciau padegti tvarta. Po to mociute vos shoko negavo, kai pamate, kad tvartas liepsnoja o ash shalia ish dziaugsmo shokineju! biggrin.gif

Cia dar mama pasakojo, kad zaidziau med. sesele su tecio raktu pundu ir norejau mieganciam teciui i minksta vieta padaryti "ukoliuka" su shvirkshtu-raktu pundu, tetis ilgai muistesi, bet mama jam atsmauke kelnes ir ash ish visos jegos (kiek turejau tada) jam shnai su raktu pundu i uzpakali. Raktai istrigo, tetis pashoko, teko vezti i ligonine siuti ohmy.gif tongue.gif

Po to mano brolis ishkrete shkada, pas mus beveik 10 metu skirtumas, tai ash jau ejau i mokykla, o jis dar buvo maziukas, tetis liepe mane vakare pazadinti ir pakviesti vakarienes, bet pasirodo, ash nesikeliau. Tai tetis pagavo jau broli uzsimojusi su plaktuku virsh mano galvos. Tai vat, nesikelia sese paprastai, pazadinsim su plaktuku biggrin.gif ... Gerai, kad tetis suspejo!

Dar pasakojo drauge, jos mama budama mazyte visai turejo priziureti leliuka - sese ar broli nepamenu gerai. Tai tas labai verke kudikelis, nenorejo miegoti, tai drauges mama pasieme duona, sukramte ja ir uzklijavo leliukui akis ... Tipo, miegok! biggrin.gif Grizusi drauges mociute zado neteko ...

Atsakyti
Mano dukra 5 metu sode labai megsta pas kaimynus sveciuotis, bendaruja su jais, plepa. Praeita vasara ateina is kaimynes (kur visai salia, tai kaimynei apie 35-40metu) ir sako man:"Tos tetos vardas Omleta".Sakau, kad negali buti toks vardas, kad kazka ne taip supratai. Dukra nuejo pas ta kaimyne ir girdziu sako:"Mano mama is tavo vardo juokiasi" biggrin.gif Galvojau numirsiu is gedos! blink.gif
Tada as garsiai per visa soda saukiu:"Vaiva, paklausk tetos is naujo jos vardo.Tu man kazka ne taip pasakei". Pasirodo tos kaimynes vardas Leta. Kai suzinojo, kad ja Omleta pavadino pati juokesi:"Nu tai kur jau mama nesijuoks is to vardo, jei taip pasakei". Tai va, vaikai sako ka galvoja thumbup.gif
Atsakyti