Nu o ash pati, (taip man pasakojo) budama gal kokiu 5 metuku ir neturedama, ka veikti kaime, kai visi sihejo shienauti, sumasciau padegti tvarta. Po to mociute vos shoko negavo, kai pamate, kad tvartas liepsnoja o ash shalia ish dziaugsmo shokineju!

Cia dar mama pasakojo, kad zaidziau med. sesele su tecio raktu pundu ir norejau mieganciam teciui i minksta vieta padaryti "ukoliuka" su shvirkshtu-raktu pundu, tetis ilgai muistesi, bet mama jam atsmauke kelnes ir ash ish visos jegos (kiek turejau tada) jam shnai su raktu pundu i uzpakali. Raktai istrigo, tetis pashoko, teko vezti i ligonine siuti
Po to mano brolis ishkrete shkada, pas mus beveik 10 metu skirtumas, tai ash jau ejau i mokykla, o jis dar buvo maziukas, tetis liepe mane vakare pazadinti ir pakviesti vakarienes, bet pasirodo, ash nesikeliau. Tai tetis pagavo jau broli uzsimojusi su plaktuku virsh mano galvos. Tai vat, nesikelia sese paprastai, pazadinsim su plaktuku

... Gerai, kad tetis suspejo!
Dar pasakojo drauge, jos mama budama mazyte visai turejo priziureti leliuka - sese ar broli nepamenu gerai. Tai tas labai verke kudikelis, nenorejo miegoti, tai drauges mama pasieme duona, sukramte ja ir uzklijavo leliukui akis ... Tipo, miegok!

Grizusi drauges mociute zado neteko ...