Įkraunama...
Įkraunama...

Ar po gimdymo nesutriko jūsų miegas?

Reiskia cia daug kam taip ax.gif Mano mazute miega nuo10 ir keliasi pavalgyti apie 4val. ir ka as nuo tu keturiu daznai ir nebeuzmiegu doh.gif arba guliu guliu ir apie puse septyniu ar septinta luztu o7.30 zadintuvas blink.gif reikia keltis vest didziaja imokykla, tai paskui ir vaikstau kaip primusta, o diena irgi bandziau kartu miegot be sansu schmoll.gif atrodo jau jau bunda vaikelis jau krebzda ir taip kokia valanda ar dvi....
Atsakyti
maniskis kaip gime, tai 3 paras negalejau akiu sumerkti, nes vis ziuredavau ar pilvukas kilnojasi.ir turiu tam priezasti, nes kaip buvau nescia 5 men. mano brolio leliukas mire 2 dienu lopsio mirtimi cry.gif .man buvo didele depresija ir galedavau numigti gal keleta minuciu pasiguldzius ji ant saves.
ir iki 3 menesiu negaledavau ramiai miegoti, kol lelius neuzmigdavo, budavo kad nakti atsikelia ir kokia valanda zvalgosi ir as zvalgausi smile.gif gal ir juokingai skamba bet taip jau buvo...
Atsakyti
As atrodo atradau sioki toki buda palengvinti uzmigima. Maziu iskeliau miegoti su teciu i kita kambari, kad manes nepazadintu savo krebzdejimais, o pati vakarais ikalu raminancios arbatos ir lovoj piesiu, kol suima miegas. O paisymas tai toks paprastas: su piestuku popieriuje privingiuoju primakaluoju, o paskui tarpus spalvinu spalvotais piestukais, spalvas imu net neziuredama. Toks spalvinimas negalvojant labai migdo. Jau tris vakarus is eiles uzmigau be ilgu kankyniu thumbup.gif O paryciais, kad neissibudinciau, stengiuosi tik pamaitinti mazyli, o sauskelnes palikti teciui pakeisti. Kol kas thumbup.gif ziuresim, ar ilgam sios priemones pades.
Atsakyti
As visa gyvenima turejau problemu su miegu,ypac nescia miegodavau gal tik kelias val.su pertraukom.O po gimdymo net nejausdavau kaip nuluzdavau rolleyes.gif Nakti pamaitindavau ir vel miegodavau.Ir nors valgydavo kas 2val.man pilnai uztekdavo to miego.Labai dziaugiausi.Tai tesesi tol,kol pati maitinau.
Dabar jau 2-tra savaite be migdomuju nebegaliu uzmigti-atsigulu kokia 22val.o 2-ar 3 keliuosi isgerti migdomuju kad nors kiek pamiegoti...Kazkuriam zurnale skaiciau, kad gaminantis pienui tuo paciu gaminasi kazkokios medziagos kurios suteikia pilnaverti miega nors jis ir yra su pertraukom (pamaitinti leliu).
Atsakyti
Mane irgi nemiga kankina, vaikas atrodo gerai miega, galėčiau ir aš pamieot, bet nei pro kur, nebežinau ką daryt verysad.gif
Atsakyti
as zinokit paskutiniuoju metu negaliu is vakaro uzmigti doh.gif vartaus lovij iki kokiu 3 nakties doh.gif o is ryto paskui kaip sunku buna keltis siaubas doh.gif net nezinau kas cia daros wub.gif unsure.gif
Atsakyti
Mane paskutines nestumo savaites kamavo nemiga, kai pagimdziau ligoninej irgi nesimiegojo, o kai grizau namo tai atsiemiau biggrin.gif - tik dukryte uzmigdavo ir as krisdavau, ant tiek budavau pavargus, kad kartais ne neprisimindavau kaip i lova atsiguliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Merlote @ 2005 02 03, 11:37)
Maniskis jau nuo 9 vakaro iki puse 6 ryto ismiega neprabusdamas. o ash baisausiai neissimiegu, nes niekaip negaliu uzmigti. vakare iki 1-2h  guliu ir galvoju kur tas miego mygtukas...  cry.gif diena irgi negaliu pamiegoti, nes pasamonej kirba baime, jog tik uzmigsiu o sunelis ir prabus ir jausiuosi da blogiau.

QUOTE(AIRRA @ 2005 02 05, 10:33)
As visa gyvenima turejau problemu su miegu,ypac nescia miegodavau gal tik kelias val.su pertraukom.O po gimdymo net nejausdavau kaip nuluzdavau rolleyes.gif Nakti pamaitindavau ir vel miegodavau.Ir nors valgydavo kas 2val.man pilnai uztekdavo to miego.Labai dziaugiausi.Tai tesesi tol,kol pati maitinau.

Kaip matau patarimų nelabai yra biggrin.gif Visos moterys tik skundžiasi. Na ką, pasiskūsiu ir aš biggrin.gif
Šie pasisakymai puikiai nupiešia mano situaciją: maniškė irgi jau moka kai kada išmiegoti po 7val., tačiau taip toli gražu ne visada ir aš bijodama, kad teks keltis nemiegu, nes kai nulūžtu 15 min. būna dar sunkiau atsikelti, tada svirduliuoju nuo noro miegoti.
Tačiau kartais tenka keltis kas 2 val. tai tada net neatsimenu, kiek kartų kėliausi, nes būnu visiškai išsekusi...
Kai pamaitinu tie išsiskyrę hormonai man padeda gal 10 min. tada net mažiukę vos nunešu į lovytę, kojų nejaučiu kaip noriu miegoti, net silpna darosi, o kai atisgulu akys stačios sad.gif
Atsakyti
kartais ir man nesimiega. Vaikas parpia, o aš blūdiju. Arba pabundu, pažiūriu į laikrodį, kad tuoj valgyt ir laukiu... o vaikas nesikelia... Atrodo, galėtum miegoti, bet ne - nesigauna doh.gif
Atsakyti
pirmą mėnesį, kolmaitinau, tai jėzus, kaip gerai visur, visada ir bile kokiooj pozoj miegojosi. kaip kupranugariui biggrin.gif
paskui normaliai miegojau. o dabar, kai mažiui yra beveik 8 mėn., miegu iki kokių 5 ryto, tada jis pakrebžda ir viskas - galiu nors kazačioką šokti, nebemiegu.. zombiai rules..biggrin.gif
Atsakyti
man nebuvo problemu del miego, tik va jau 3 men neissimiegu normaliai.
Atsakyti
keistas klausimas, savaime aiku, kad nei viena mama po gimdymo neissimiega, turbut reta tokiu laimingu, kurios po gimdymo pamiega bent iki paryciu.
As iki siol dar neissimiegu, nors maniau, kai bus didesnis pamiegos, o vat ir ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowilia: 14 sausio 2006 - 12:32