QUOTE(Merlote @ 2005 02 03, 11:37)
Maniskis jau nuo 9 vakaro iki puse 6 ryto ismiega neprabusdamas. o ash baisausiai neissimiegu, nes niekaip negaliu uzmigti. vakare iki 1-2h guliu ir galvoju kur tas miego mygtukas...

diena irgi negaliu pamiegoti, nes pasamonej kirba baime, jog tik uzmigsiu o sunelis ir prabus ir jausiuosi da blogiau.
QUOTE(AIRRA @ 2005 02 05, 10:33)
As visa gyvenima turejau problemu su miegu,ypac nescia miegodavau gal tik kelias val.su pertraukom.O po gimdymo net nejausdavau kaip nuluzdavau

Nakti pamaitindavau ir vel miegodavau.Ir nors valgydavo kas 2val.man pilnai uztekdavo to miego.Labai dziaugiausi.Tai tesesi tol,kol pati maitinau.
Kaip matau patarimų nelabai yra

Visos moterys tik skundžiasi. Na ką, pasiskūsiu ir aš

Šie pasisakymai puikiai nupiešia mano situaciją: maniškė irgi jau moka kai kada išmiegoti po 7val., tačiau taip toli gražu ne visada ir aš bijodama, kad teks keltis nemiegu, nes kai nulūžtu 15 min. būna dar sunkiau atsikelti, tada svirduliuoju nuo noro miegoti.
Tačiau kartais tenka keltis kas 2 val. tai tada net neatsimenu, kiek kartų kėliausi, nes būnu visiškai išsekusi...
Kai pamaitinu tie išsiskyrę hormonai man padeda gal 10 min. tada net mažiukę vos nunešu į lovytę, kojų nejaučiu kaip noriu miegoti, net silpna darosi, o kai atisgulu akys stačios