Įkraunama...
Įkraunama...

Ar po gimdymo nesutriko jūsų miegas?

na man buvo paskutinius du nestumo menesius negaledavau miegoti, tiesiog kankino nemiga, bet po gimdymo atrodo jeis kas leistu tai miegociau istisa para, nors mano mazius uzmiega 22h ir keliasi 8.30 be prabudimu, o jei pasitaiko kad atsikelia 4h ryto tai tada visa diena kaip zombis vaikstau doh.gif
va dar kaip buna blink.gif
Atsakyti
Mano sūnus labai prastai miega naktį, keliasi nuo 3 iki n kartų doh.gif bet aš ir taip sugebu išsimiegot smile.gif arba miegam kartu dieną biggrin.gif
Atsakyti
Musu lelyte jau 2 naktis miega iki 6 ryto, tai pasaka biggrin.gif Bet as is ipratimo bundu 3 valanda ir per miegus vos ne panika kyla - kur vaikas ?Nes tokiu metu visad maitindavau.Po to tik ziuuu - miega lovytej savo.Ir taip budineju kas kelias valandas, atrodo miegotum sau, bet neiseina.Uztat diena nusnustu, JEI mazyle miega. mirksiukas.gif
Atsakyti
PO gimdymo reikejo iprasti prie visai kito rezimo- mazius pirmus 2men keldavosi kas 2-3val, o budavo pavalgo ir budraut uzsimano, tai pakalbeti tai paniurgzti- visa kaip zombis vaiksciojau, drauge kai mane tokia pamate net issigando. blink.gif Gerai kad dabar jau galima geriau ismiegoti. Bet prisimenu paskutinias nestumo sav kai nemiga kankino- o tai visi teisingai sake issimiegok nes po to taip gerai nebus smile.gif
Atsakyti
naktim miegu, tiek kiek sūnelis, bet va dieną, kad ir kaip miegas ima užmigt niekaip negaliu doh.gif
Atsakyti
iki 3 men beveik nemiegojau,nors ir dabar siap sau miegam.
Atsakyti
manau kad savaime kazkaip uzsiprogramuoji girdeti tik vaikelio niurzgejimus o kito triuksmo kaip ir nelabai schmoll.gif tai mane del to ir kamuoja nemiga
Atsakyti
cia gal man pagal menuli...Mergyte ismiega 7-8 val., o as kai prabundu 3 val.nakties ir vartausi iki 6val. paskui pamaitinu ir dar pora valandu numiegu. Bet buna, kad net negirdziu kaip dukryte kniurza...Net sazine uzgrauzia..Gerai, kad vyras didelis pagalbininkas.
Atsakyti
pirmus men kai vaikas naktimis keldavosi kas 2-3val tai miego buvo mazoka, nors ir diena kartu pamiegodavau doh.gif taciau db kai vaikas ismiega visa nakti be prabudimu tai jau net pati 6val atsikeliu ir tarsi laukiu kol mazasis atsikels valgyt doh.gif
Atsakyti
man pirma menesi taip buvo, niekaiap neuzmigdavau, nors mazius ir miegdavo, dabar tai normaliia, nors nakti daznai keliames, bet uzmiegu is karto, dar del to, kad mp maitinu - hormonai veikia miego smile.gif
Atsakyti
Oi tikrai ne, kai mažylis užmiega, gtai ir mamytė dažniausiai iš paskos į sapnų šalį žengia blush2.gif
Atsakyti
Mano mažius eina miegito apie venuoliktą dvyliktą vakaro, o aš niekaip negaliu iki kokių dviejų užmigti. Stengiuosi ir keltis anksčiau, ir pietų nemiegot, bet...
Atsakyti