Įkraunama...
Įkraunama...

Ar po gimdymo nesutriko jūsų miegas?

Aš neišsimiegu maždaug nuo septinto nėštumo mėnesio, nes buvo palygint labai nedidelis pilvas, o vaikas jame didelis, ir jam ten trūko vietos. blink.gif Tada nemiegojau iš skausmo, nes man nuolat stipriai spaudė šonkaulius, tiesiog košmaras buvo. Jau gimęs vaikas buvo ir yra neramus - net ir primaitinta prieš naktį košytėm mažė kelia mane kas porą val. Bet kai pamaitinu, užmiegu greitai, tik ryte atsibundu anksti, nors vaikai ir miega, ir eit niekur nereikia... Dieną jaučiuos prastai, silpna ir nuolat žiovauju, o užmigt dieną labai sunku - valandą-dvi vartaus, nerandu padėties, visur spaudžia, kutena ir panašiai... Jei galiausiai ir užmiegu, tuojau tenka keltis prie vaiko, tai tada išvis būna gaila tų dviejų prasivoliotų valandų, nes nuo paties gulėjimo nė kiek nepailsiu, tik išvargstu...
Naktį pas mus miegojimui labai nekokios sąlygos, nes su vyru ir dviem vaikais visi miegam vienam 12 kv. m. kambary. Todėl per visą naktį tai maitinu mažąją, tai sodinu (ar vyras sodina) ant puoduko didžiąją, tai abidvi užklojinėju, tai einu pradaryti, o paskui uždaryti lango, nes labai išsikvėpuoja oras...
Realiausią sprendimą, manau, pasiūlė zanet. Aš irgi kuris laikas „audžiu mintį“ bandyt eit miegot pas mamą į kambarį, tai vaikai gal mažiau prabudinės, nes neerzins mamos buvimas šalia, nebus prie ko glaustis ir ką šnekint - tėvelis miega kietai ir tokiais dalykais jo nepažadint. tongue.gif Jei nesimiegos, ką nors skaitysiu, tada nebeliks viduj tos sąžinės graužaties, kad beprasmiškai slenka laikas, gal pavyks atsipalaiduoti ir užmigti... O dar turiu pasistačius popierinį poką kalėdinio raudono vyno (saldaus), tai man užtenka jo keliasdešimties gramų, kad pasijusčiau, bent psichologiškai, geriau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ner_ko: 15 sausio 2006 - 11:26
Aš negalėjau miegoti nei dieną, nei naktį. ant tiek pavargau, kad miegas visai išsimušė, o nuolat jaučiau didelį nuovargį. Tai tęsėsi apie pusantro mėnesio, po to viskas po truputi susitvarkė
Atsakyti
Aš irgi nėštumo pabaigoje kokius 2 mėnesius miegojau klaikiai - labai sunkiai užmigdavau ir klaikiai dažnai pabudinėdavau. Po gimdymo viskas susitvarkė. Taip išvargdavau per dieną, kad vakare dažnai smigdavau prieš vaiką, nes mano mažius pats užsimigdo, niekada jo specialiai migdyt nereikėj oir tfu tfu nereikia.
O dabar, kai jau sūnutis pradėjo miegoti visąnaktį neprabusdamas mano miego ritmas sutriko. Užmiegu lengvai, bet miegu labai paviršutiniškai, negiliai, pati prabundu be niekur nieko kas 1,5 - 2 valandas, o anksti ryte prabudus išvis nebeužmiegu. čia jaučiu autopilotas veikia, kad gal vaikui kas nors yra, kad reikia atsibusti - tieisog išsiderino bioritmai. Bandžiau gert žoleles, kad palaikytų miegą, bet kad jokio efekto - užmigt aš užmiegu, bet vistiek dažnai budinėju, o vaikas pučia sau. Gal kas kokių idėjų turit, kaip su tokia bėda kovot?
Atsakyti
Iki pat gimdimo puikiausiai miegojau,naktim pilvuke lelius tik kartais pasimuistidavo.O va pagimdžiau ir usio nemiegodavau nei diena nei nakti,na i para pamiegodavau gal tik kokias 4val.Pastoviai jaučiausi nuvargus. verysad.gif
Va tik nesenai dukrytė pradėjo visa nakti miegot,tai ir aš jau išmiegu apie 7val thumbup.gif
Atsakyti
Mano mažulis užmiega apie 11-12 val ir pabunda 6-7val, bet aš niekaip neišsimiegu, miegas pasidaręs labai jautrus, pabundu net nuo jo vertimosi ant šoniuko, neisivaizduoju ką daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zeme @ 2006 02 09, 19:24)
Aš negalėjau miegoti nei dieną, nei naktį. ant tiek pavargau, kad miegas visai išsimušė, o nuolat jaučiau didelį nuovargį. Tai tęsėsi apie pusantro mėnesio, po to viskas po truputi susitvarkė

As jauciuosi lygiai taip pat siuo metu: negaliu nei diena uzmigt pamiegot nors valandele, nei vakare miegas neima, o vat ryte bunu tokia pavargus, kad rodos galeciau visa diena miegot, bet kur tau galesi, jei mazius keliasi 6 ryte doh.gif , po to jis 8-9 eina miegot, o as jau nebegaliu uzmigt kartu su juo. O dabar dar mazius ir naktim bludit pradejo doh.gif. Pasidariau visa pikta, viskas namie erzina. Ir kada visa tai praeis?
Atsakyti
nesutriko amn miegas
Atsakyti
As miegu labai gerai thumbup.gif Po gimdymo ligonineje buvo sunku uzmigti, nes ten aplinkui girdejau tik vaikucius verkiant, ir pirma naktis namie buvo sunki, nes po gimdymo taip ir nebuvau pailsejusi doh.gif Veliau viskas thumbup.gif
Atsakyti
nesutriko miegas man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(future @ 2007 07 24, 11:06)
As jauciuosi lygiai taip pat siuo metu: negaliu nei diena uzmigt pamiegot nors valandele, nei vakare miegas neima, o vat ryte bunu tokia pavargus, kad rodos galeciau visa diena miegot, bet kur tau galesi, jei mazius keliasi 6 ryte doh.gif , po to jis 8-9 eina miegot, o as jau nebegaliu uzmigt kartu su juo. O dabar dar mazius ir naktim bludit pradejo  doh.gif. Pasidariau visa pikta, viskas namie erzina. Ir kada visa tai praeis?

Man irgi taip buvo, ir galvojau nesibaigs niekada doh.gif Bet paaugo, pradėjo gerai miegoti ir man palengvėjo thumbup.gif Praeis tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai prastai miegu....dukryte uzmiega apie 22 val.,as einu i lova 23-23.30,taciau uzmiegu tik apie 1 nakties....kazkokie nemigos priepuoliai uzejo.dar nervuoja,kad kai atsigulu,pradeda visokios mintys listi galvon.....mastau,mastau,taip ir neuzmiegu.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre 22: 02 sausio 2008 - 17:20
2 menesius miegojau lb blogai,vis girdedavau per miegus kad vaikas verkia,ir siaip ilgai negaledavau uzmigti,o kai jau uzmiegu vaikas keliasi valgyti doh.gif bet kai nebegeriu kavos miegu daug geriau thumbup.gif
Atsakyti