Įkraunama...
Įkraunama...

Ar po gimdymo nesutriko jūsų miegas?

Man labai trūksta miego, kartais dėl nemigo ir aukšto spaudimo nebegaliu eit į lauką pasivaikščiot su lėlyte verysad.gif
Atsakyti
Niekuomet manes nevargino nemiga,zinoma atsibundu daznai nakti,pasiziuriu i maziuka ar ramiai miega,ir pati vel is kart luztu,jokiu problemu bigsmile.gif sunelis nakti jau nebevalgo ir uzmiega gana anksti,apie vienuolikta val.
Atsakyti
mano miegas buvo labai geras,tik gal kazkiek jautresnis ax.gif
Atsakyti
aš ir labai gerai miegu, be abejo jautriai, bet miegu lotuliukas.gif
Atsakyti
man miegas buvo sutrikes nestumo pabaigoje,o po gimdymo lb lb miegot norisi,bet kad vaikas neleidzia
Atsakyti
Mane kankina nemiga,nors mazylis ir vyras miega,as dar iki kokiu 2 val. nakties nemiegu blink.gif
Atsakyti
Pirmus du menesius buvo susimaise viskas, bet po to mazoji atsirinko kur diena, kur naktis ir dabar jokiu problemu del miego. Tpfu, tpfu, tpfu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuse @ 2009 01 16, 14:26)
Man labai trūksta miego, kartais dėl nemigo ir aukšto spaudimo nebegaliu eit į lauką pasivaikščiot su lėlyte verysad.gif

Mano problemos tos pačios, tik skirtumas tas, kad kraujo spaudimas kaip tik labai mažas, ir kūno temperatūra nesiekia net 36. Kai buvau pas gyd. su svom problemom nuėjus, tai pasakė daugiau ilsėtis. Bet , kad to poilsio taip ir nėra:naktį mažiukė neleidžia, o dieną neužmiegu. Taip kaip voverė rate.
Atsakyti
QUOTE(Lorkakiv @ 2009 03 09, 15:35)
Mano problemos tos pačios, tik skirtumas tas, kad kraujo spaudimas kaip tik labai mažas, ir kūno temperatūra nesiekia net 36. Kai buvau pas gyd. su svom problemom nuėjus, tai pasakė daugiau ilsėtis. Bet , kad to poilsio taip ir nėra:naktį mažiukė neleidžia, o dieną neužmiegu. Taip kaip voverė rate.

Man tas pats, maziuke valgo l.daznai - kas dvi val mano pienuka. Diena daugiau budrauja, tai nera galimybiuu ir man numigti...is nuovargio, net mastyt blaiviai neina...nukencia ir namu ruosa ir mokslai, teks akademines imt, koks mokslas - knapsint prie kompo ir referatu ?
Atsakyti
vaikas nuo mažens tik kartą naktį kėlės, tik porą mėnesių gal po 2kart,tai problemų su miegu nebuvo
Atsakyti
na viena laime kad musu maziukas nuo pat gimimo kelias viena kart nakti bet ir tai sugebu nulust ji bemaitindama o ir siaip kadangi as is prigimties miegale tai man dar po kol kas sunku kai reikia ryte anksciau atsikelt bet vat kai maziukas uzmiega jau paciai nebeiseina uzmigt
Atsakyti
miegas turi prisitaikyti prie mazojo miego. Nakties metu miegu kartu su maziuku, nors viena ausis girdi visus mazes cepsejimus. mirksiukas.gif
Atsakyti