mano sese irgi jau keis daktare nes jau tokia neveksla ir jai papuole, kad siaubas. dukterecia nespejus pasveikt vel serga, o jai atrodo viskas normalu. sese papraso rimtesniu tyrimu, tai vos ne kvaisa isvadina kam iesko duktereciai ligu.
sveikute saules mamyte.
kaip smagu kad toniukui nieko rimto ir kad jus jau namuciuose.
taip sunerimau gavus zinute, kad toniukas vel ligoninei. net sese iskart pastebejo kaip persimainiau gavus tavo zinute.
nes tadien dabodama dukterecia nebuvau beveik atejus i foruma ir nemaciau cia tavo zinutes kad ruosiates i ligonine.
bet svarbiausia dabar viskas gerai, ar ne?
o del daktares, tai siulyciau tikrai pasikeisti.
mano sese irgi jau keis daktare nes jau tokia neveksla ir jai papuole, kad siaubas. dukterecia nespejus pasveikt vel serga, o jai atrodo viskas normalu. sese papraso rimtesniu tyrimu, tai vos ne kvaisa isvadina kam iesko duktereciai ligu.
nors temperaturos akivaizdzios buna vis, ir kaip negraziai kosti mazyle vis. sese itaria kad su plauciukais kas gali but. tai kita savaite ves pas uosvienes drauge, tikrai gera vidaus ligu daktare, bus matyt ka ji pasakys.
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 05 04, 08:00)
Labutis
. Tai ką šiandien - šv. Florijonas? Bėgu pažiūrėt į kalendorių
. Nu gi - akurat
.
O tu, Ernestulka, parašyk mums apie juos daugiau. Rašyk viską. Kaip jie ką daro, kaip kalba, kaip elgiasi. Visas smulkmenas ką matai ir ką pastebi. Mums tai - aukso vertės informacija. Pabūk mūsų akimis
.
Geros dienos visoms
O tu, Ernestulka, parašyk mums apie juos daugiau. Rašyk viską. Kaip jie ką daro, kaip kalba, kaip elgiasi. Visas smulkmenas ką matai ir ką pastebi. Mums tai - aukso vertės informacija. Pabūk mūsų akimis
Geros dienos visoms
tiesa sakant, as sauliukus pazystu jau nuo mokyklos laiku. ir mokykloje pas mus buvo viena saules vaikuciu klase. dauguma ju buvo labai ramus, daugiausiai tarpusavy bendraujantys ir labai prisirise prie savo aukletojos. kur ne kur per pertraukas matydavau juos rateliu apsupusius aukletoja, ir zaidziant visokius zaidimelius. tik kaip siandien prisimenu buvo mergyte ir berniukas kuriu beveik iki 8kl. labai bijojau.
Su pačia gražiausia pavasario švente Mamytės diena mudu su Linuku sveikinam visas Mamytes
.
BŪKIT LAIMINGOS, BŪKIT SVEIKOS, BŪKIT LINKSMOS ŠIANDIEN IR VISADA
. KAD VAIKUČIAI NESIRGTŲ, KAD NAMUČIUOSE BŪTŲ JAUKU, ŠILTA IR RAMU. BŪKIT LAIMINGOS
Ačiū, Ernestulka, esu ir esam labai labai dėkingos Tau. Skaitau ir nesulaikau ašarų. Džiaugsmo ašarų. Taip miela girdėti tokius pasakojimus. Labai labai labai AČIŪ TAU
.Tai geriausia dovana Mamų dienos proga
. Ačiū dar kartą Tau
.
BŪKIT LAIMINGOS, BŪKIT SVEIKOS, BŪKIT LINKSMOS ŠIANDIEN IR VISADA
Ačiū, Ernestulka, esu ir esam labai labai dėkingos Tau. Skaitau ir nesulaikau ašarų. Džiaugsmo ašarų. Taip miela girdėti tokius pasakojimus. Labai labai labai AČIŪ TAU
Su mamytės diena visas
Važiuosim ir mes savo mamą pasveikint ir močiutę tai mažius dabar puošiasi su tečiu šukuojas prieš veidrodį,nes plaukų taip ir nenusikirpom
atrodo kaip bezdžioniukas
Gyvunėlio nenusipirkom norėjom triušiuko dekoro,bet nebuvo tai va trudės pasiūlymas mus labai sudomino
tikrai norėčiau tokio gyvuliuko net nebuvau girdėjus apie juos
Gerai atšvęskit mamytės
Ernestulka labai pakėlei nuotaiką savo pasakojimu
Važiuosim ir mes savo mamą pasveikint ir močiutę tai mažius dabar puošiasi su tečiu šukuojas prieš veidrodį,nes plaukų taip ir nenusikirpom
Gyvunėlio nenusipirkom norėjom triušiuko dekoro,bet nebuvo tai va trudės pasiūlymas mus labai sudomino
Gerai atšvęskit mamytės
Ernestulka labai pakėlei nuotaiką savo pasakojimu
Idejau i photobucketa nuotraukyciu
Ernestulka tikrai labai pradziuginai su tuo pasakojimu.Kuo daugiau tokiu pasakojimu tuo geriau
Ernestulka tikrai labai pradziuginai su tuo pasakojimu.Kuo daugiau tokiu pasakojimu tuo geriau
Nuotraukytės
T avo emylytė Žiūriu Toniuką praaugo vaje kokia didelė pana bus
O kaip toniukui dabar su kosuliu kovotiu einas?
QUOTE(Kokenytė @ 2007 05 07, 09:39)
Nuotraukytės
T avo emylytė Žiūriu Toniuką praaugo vaje kokia didelė pana bus
O kaip toniukui dabar su kosuliu kovotiu einas?
Labai aciu
Toniukas vis dar labai koseja,bet tikiuosi viskas greitai praeis
Siandien oras bjaurus,lyja,o mes ruosiames vaziuoti i Sakius pas draugus
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 05 07, 09:27)
gerai praleiskit dieną
Labas, bandziau su Mantuku pietuku pamiegoti, tai butinai turejo telefonas suskambeti ir nebeuzmigau.
Mantui labai patiko leliyu teare, sedejo pilnas emociju,tik i pabaiga miego uzsinorejo, tai glaustytis pradejo, o siaip labai laimingas buvo. Rytoj vel nauja savaitele, labai nemegsta mano vyrukas darzelio, kiekviena ryta turiu visa alpimo, verkimo ceremonija isklausyti... Truputi sloguojam, taciau sloga pas mus daznas ,,svecias,,.
Mantui labai patiko leliyu teare, sedejo pilnas emociju,tik i pabaiga miego uzsinorejo, tai glaustytis pradejo, o siaip labai laimingas buvo. Rytoj vel nauja savaitele, labai nemegsta mano vyrukas darzelio, kiekviena ryta turiu visa alpimo, verkimo ceremonija isklausyti... Truputi sloguojam, taciau sloga pas mus daznas ,,svecias,,.
QUOTE(mazzyla @ 2007 05 07, 14:13)
Labas, bandziau su Mantuku pietuku pamiegoti, tai butinai turejo telefonas suskambeti ir nebeuzmigau.
Labai šaunu,kad jam patiko
sveikutes,o mes siandien labai fainai praleidom diena visa diena darbavomes sode,tai dabar tik gryzom,tai Goda nusikalusi ne tas zodis
,buvo labai geras oras,tik dabar kazko subjuro
Labas rytas,
mūsų savaitgalis buvo labai įdomus ir geras
O dabar laukiam masažistės
Abi pasilepinsim
mūsų savaitgalis buvo labai įdomus ir geras
O dabar laukiam masažistės